Glazbeni festival u Poljskoj

Open'er slavi 16. rođendan

Open'er, Poljska

Gdinija je 16. godinu za redom domaćin jednom od najvećih poljskih glazbenih festivala. Ove godine posjetitelje će zabavljati Radiohead, Foo Fightersi, Prophets of Rage, G-Eazy, James Blake, Mac Miller, The Weeknd i mnogi drugi.

Ove nas godine u srpnju očekuje glazbeni spektakl na samoj obali Baltičkog mora. U gradu Gdiniji od 28. lipnja do 1. srpnja fanovi će se okupiti na Kosakowo aerodromu kako bi uživali u izvanrednom glazbenom programu. Open'er festival vraća se u Poljsku i oduševit će ljubitelje raznih žanrova.

Na pozornicama će se naći neki od najpoznatijih bendova, kao što su Radiohead, Foo Fighters, XX, Prophets of Rage, G-Eazy, James Blake, Mac Miller, The Weeknd i mnogi drugi. Ovo je 16. godina održavanja festivala i očekuje se više od 100 000 posjetitelja. Open'er je 2016. proglašen najbolje promoviranim festivalom godine i nekoliko godina unazad konstantno je nominiran za nagradu najboljeg festivala godine

Karte su već u prodaji, trenutno po cijeni od 132 €, a uz kamping mjesto, karte za sva 4 dana festivala mogu se kupiti za 150 €. Više informacija o festivalu može se naći na mrežnim stranicama preko kojih se mogu kupiti i karte.

Komentari na članak

Vezani članci

Starenje

Infinumov kratkometražni film

VIDEO: Osamdesetogodišnji „Deda” predočava kontrast mlade i stare generacije u kontekstu poslovanja

Kako mlađe, a kako starije generacije pristupaju poslovanju te što je ono što ostaje nepromijenjeno otkriva osamdesetogodišnjak u kratkometražnom filmu.

jinx

Koncert u Tvornici kulture

Jinx promovira novu "mješavinu soula, rock’n’rolla i mjuzikla"

Nakon sedam godina grupa Jinx izbacit će novi album. Tu "mješavinu soula, rock’n’rolla i mjuzikla" zagrebačka publika moći će uživo poslušati samo mjesec dana nakon objave.

Marissa Nadler

Koncert u Tvornici kulture

Marissa Nadler, ljubimica nezavisne scene, donosi apokaliptični ton stihova

Marissa Nadler stiže u Zagreb u sklopu turneje koja prati njen aktualni album „Strangers". U njemu je ujedinila svoje slomljene, iskonske i napuštene muze.

Etno Hvar festival

Etno festival na Hvaru

Etno Hvar festival u etno eko selu Humac

20. lipnja održat će se Etno Hvar Festival, a ugostit će Stipe Božića i Radovana Marčića, kao i EU parlamentarca Davora Škrleca.

Danilo Savić

Video-predavanja beogradskoga studenta

INTERVJU: Danilo Savić – „online“ instrukcije kao najbolji učitelj

U intervjuu s Danilom Savićem, studentom Filozofskog fakulteta u Beogradu, otkrivamo što sve nude „online“ instrukcije na stranici predavanja.com.