Glazbeni festival u Poljskoj

Open'er slavi 16. rođendan

Open'er, Poljska

Gdinija je 16. godinu za redom domaćin jednom od najvećih poljskih glazbenih festivala. Ove godine posjetitelje će zabavljati Radiohead, Foo Fightersi, Prophets of Rage, G-Eazy, James Blake, Mac Miller, The Weeknd i mnogi drugi.

Ove nas godine u srpnju očekuje glazbeni spektakl na samoj obali Baltičkog mora. U gradu Gdiniji od 28. lipnja do 1. srpnja fanovi će se okupiti na Kosakowo aerodromu kako bi uživali u izvanrednom glazbenom programu. Open'er festival vraća se u Poljsku i oduševit će ljubitelje raznih žanrova.

Na pozornicama će se naći neki od najpoznatijih bendova, kao što su Radiohead, Foo Fighters, XX, Prophets of Rage, G-Eazy, James Blake, Mac Miller, The Weeknd i mnogi drugi. Ovo je 16. godina održavanja festivala i očekuje se više od 100 000 posjetitelja. Open'er je 2016. proglašen najbolje promoviranim festivalom godine i nekoliko godina unazad konstantno je nominiran za nagradu najboljeg festivala godine

Karte su već u prodaji, trenutno po cijeni od 132 €, a uz kamping mjesto, karte za sva 4 dana festivala mogu se kupiti za 150 €. Više informacija o festivalu može se naći na mrežnim stranicama preko kojih se mogu kupiti i karte.

Komentari na članak

Vezani članci

Errico Caruso

Na današnji dan

Iz života Enrica Carusoa: vrsni tenor, uhvaćen obučen u plahtu, u Napulj bi natrag samo zbog špageta

Započeo je pjevajući napuljske narodne pjesme, a stigao je do trenutka kada mu učitelj postaje Guglielmo Vergine. Trebale su samo tri godine i već je 1894. debatirao u operi L'amico Francesco.

Sziget Art 2013

Sziget festival

Warm-up playlista: 4. i 5. dan Szigeta

Dok ovo čitate, ekipa portala Studentski.hr sjedi u vlaku dok isti gospodin vlak brzo vozi prema Budimpešti zauzeti svoja mjesta na travi.

Hobit

Na današnji dan

Hobit iz rupe u zemlji izašao na svjetlo dana

Jeste li znali da je Tolkien ideju za čuvenu knjigu „The Hobbit“ dobio ispravljajući testove svojih studenata?

Naslovna

Gastro-pogled na proteklu godinu

FOTO i VIDEO: 16 najpopularnijih gastronomskih trendova u 2016. godini

2016. je godina pri kraju. Osim nove glazbe, filmova i modnih trendova, s užitkom se prisjećamo gastronomskih trendova, i to onih najluđih i vrlo fotogeničnih za kojima je cijeli internet poludio.

Neno Belan i Fiumensi – Velika proslava 20 godina suradnje – Maja Posavec

Velika proslava 20 godina suradnje

Prijateljstvo, ljubav i suncem okupane note na slavljeničkom koncertu Nene Belana i Fiumensa

Neno Belan i Fiumensi s mnogobrojnim su prijateljima proslavili 20 godina i više nego uspješne suradnje u zagrebačkom Domu sportova te nam pružili vrhunsku glazbenu izvedbu prožetu veseljem, prijateljstvom i ljubavlju.