Koncerti na fakultetu

Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a

Koncert

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Vojko V, Brkovi, Svemirko, Sajsi MC, Zoster, Koala Voice, Porto Morto, She Loves Pablo, Trophy Jump, Mnogi Drugi, Terminator, Igralom i ZMaJ, a na trećem stageu rasplesat će nas Jan Kinčl, Mimi i Full Ferry. Provjerite u koje vrijeme nastupaju!

Bliži se Brucošijada FER-a, koja tradicionalno okuplja velik broj studenata i ljubitelja glazbe. U subotu, 9. studenog, na FER-u slušamo 16 izvođača na tri stagea. Organizatori su objavili i raspored koncerata

Foto: KSET

U već standardnoj ponudi naći će se i kino i Votafak stage, a klub KSET pretvara se u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati uz najbolje hitove ovog i prošlog stoljeća. Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Vojko V, Brkovi, Svemirko, Sajsi MC, Zoster, Koala Voice, Porto Morto, She Loves Pablo, Trophy Jump, Mnogi Drugi, Terminator, Igralom i ZMaJ, a na trećem stageu rasplesat će nas Jan Kinčl, Mimi i Full Ferry.

Kako bismo se lakše snalazili po FER-u, organizatori, uz satnicu, donose i tlocrt Brucošijade FER-a. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze jer ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. U prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, radi sigurnosnih razloga nije moguć ponovni ulazak. Ostala pravila ponašanja pogledajte na poveznici.

Foot: KSET

Regularne ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se nabaviti u KSET-u, Dirty Old Empireu, glazbenoj knjižari Rockmark i SC-u. Brucoši FER-a svoju ulaznicu po cijeni od 40 kn mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa. Ako ih ostane, cijena će pojedine ulaznice na ulazu iznositi 90 kn.

Za sve dodatne informacije pratite web i Facebook stranicu Brucošijade FER-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Nikad bogatiji glazbeni program na Foto danima mladih

PickUp Music Festival

Glazbeni program Foto dana mladih bogatiji nego ikad

Glazbeni program PickUp Music Festivala odvija se u sklopu Foto dana mladih. Događaj će otvoriti sjajni TBF, a zatvorit će ga DJ Kovač.

Elektrijada

Elektrijada 2015.

Zagrebački FER obranio naslov najboljeg u regiji

Studenti i studentice FER-a osvojili su prvo mjesto na ovogodišnjoj Elektrijadi u konkurenciji od dvadeset fakulteta iz regije.

Zagreb Energy Conference 2016

Svijet energetike

„Zagreb Energy Conference” donosi novosti o električnim vozilima, robotima i dronovima

U tijeku su prijave za novo izdanje „Zagreb Energy Conference” namijenjeno zainteresiranima za svijet energetike. Događaj započinje 8. prosinca na zagrebačkom FER-u.

Film "Priča o klubu Trezor"

Motovun Film Festival

Rap, rock i techno zavladat će brdom filmova!

Uz vrlo bogat i atraktivan filmski program Motovun Film Festival kao i svake godine donosi obilje koncerata i DJ-nastupa na brdu.

Josipa Lisac

Nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu

Josipa Lisac, omiljena među mladima i starima, priprema niz koncerata do kraja godine

Počevši s nastupom 22. lipnja na Svjetskom danu glazbe, Josipa Lisac i u drugoj će polovici godine nastupati diljem Hrvatske i inozemstva.