Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Dubioza kolektiv, LAA

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Dubioza Kolektiv vraća se u riječku Dvoranu Mladosti. U dvorani na Trsatu najveći bend naše regije nastupit će u petak, 6. travnja.

Posljednji riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u zaljevu. Duže od četiri sezone grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisao među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi Himna generacije i Treba mi zraka najavili su studijski album Pjesmice za djecu i odrasle koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300 000 puta te dokumentarac Film za djecu i odrasle. U regiji je bend nastupio svega nekoliko puta, ali svaka od svirki povukla je ogroman hype. Novosađani su ih gledali na Koncertu godine, Šibenčani na dočeku 2018, no dva nastupa ipak su se izdvojila. Sarajevsku Skenderiju rasprodali su 1. prosinca, a dva tjedna ranije okupili su čak 16 500 posjetitelja u zagrebačkoj Areni na svom najvećem dvoranskom koncertu u regiji. Početak 2018. obilježit će objavom spota za novi singl Rijaliti te najavom prvog hrvatskog nastupa ovog proljeća – onog u Rijeci.

Ulaznice za koncert u Dvorani Mladosti u prodaju kreću u petak, 12. siječnja, po cijeni od 70 kuna koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Mogu se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na Eventim.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Ladies night, Studio Smijeha

Zatvaranje sezone

Studio Smijeha otkriva kako zavode pravi muškarci i zašto su žene uvijek u pravu

Vrijeme je da Studio Smijeha nakratko zatvori svoja vrata. Prije zasluženog odmora, komičarke i komičari su pripremili nekoliko urnebesnih predstava za kaj sezone.

Javier Bajer

Velika konferencija za mlade

Javier Bajer novi je Leap Summit govornik

On je aktivni suradnik na RSA, i glavni urednik ''Strategic HR Review'', profesor za promjene u organizacijskoj kulturi Sveučilišta de San Andrés, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Sveučilišta Surrey.

SUSRi

Nova studentska udruga

Osnovana riječka podružnica Slavonske udruge studenata

Sveučilište u Rijeci će od sljedeće akademske godine biti bogatije za još jednu studentsku udrugu. Dana 18. lipnja 2014. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održala se osnivačka skupština Slavonske udruge studenata Rijeka (SUSRi).

Hladno pivo

Koncert u Gervaisu

Hladno pivo zabavlja najveći klub na Kvarneru

U Opatiju ovog vikenda stiže veliki broj obožavatelja Hladnog piva. Jedan od najpopularnijih hrvatskih rock bendova nastupit će u novootvorenom Gervaisu.

Deseti jubilarni koncert "Želim život"

„Želim život”

Više od 20 tisuća ljudi u raspjevanom ritmu slavilo život i rad Zaklade Ana Rukavina

Na zagrebačkom glavnom trgu ovog se ponedjeljka održao deseti jubilarni koncert „Želim život”. Podršku radu Zaklade Ana Rukavina dalo je više od 20 tisuća ljudi, poznata lica s domaće estrade i visoki politički dužnosnici. Građani su svojim pozivima donirali više od 1,2 milijuna kuna za ostvarivanje Aninog sna i pomoć oboljelima.