Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Dubioza kolektiv, LAA

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Dubioza Kolektiv vraća se u riječku Dvoranu Mladosti. U dvorani na Trsatu najveći bend naše regije nastupit će u petak, 6. travnja.

Posljednji riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u zaljevu. Duže od četiri sezone grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisao među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi Himna generacije i Treba mi zraka najavili su studijski album Pjesmice za djecu i odrasle koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300 000 puta te dokumentarac Film za djecu i odrasle. U regiji je bend nastupio svega nekoliko puta, ali svaka od svirki povukla je ogroman hype. Novosađani su ih gledali na Koncertu godine, Šibenčani na dočeku 2018, no dva nastupa ipak su se izdvojila. Sarajevsku Skenderiju rasprodali su 1. prosinca, a dva tjedna ranije okupili su čak 16 500 posjetitelja u zagrebačkoj Areni na svom najvećem dvoranskom koncertu u regiji. Početak 2018. obilježit će objavom spota za novi singl Rijaliti te najavom prvog hrvatskog nastupa ovog proljeća – onog u Rijeci.

Ulaznice za koncert u Dvorani Mladosti u prodaju kreću u petak, 12. siječnja, po cijeni od 70 kuna koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Mogu se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na Eventim.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Čak majk

"Stand up" komedija

Je li ovo Djedu Božićnjaku zadnja godina pred mirovinu, saznajte na "Čajk majku"

Četvrti dio sage o "Čak majku" održat će se 16. prosinca u Norris cafeu. Počastite se smijehom za samo 20 kuna.

Arhitektura

Skup u Rijeci

600 europskih studenata arhitekture i mladih profesionalaca zajedno grade reprezentativne projekte

EASA Hrvatska u Rijeci će tijekom 15 dana ugostiti oko 600 studenata arhitekture i mladih profesionalaca koji će svoju kreativnost i vještine pokazati na 40 praktičnih i teorijskih radionica.

Buffos Wake

Vintage Industrial Bar

Razvrat i gastro užici u srijedu na Goodoulash Vibrisku

Posjetitelji će imati priliku uživati i u punini okusa novog jela na regionalnoj kulinarskoj sceni – Goodoulasha. Chef je najveća kuharska zvijezda na sceni – DJ Venom.

Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“

Koncert u bazilici

Izvedbom „Hrvatske mise” Akademski zbor „I. G. Kovačić" slavi 70. godišnjicu

Najveći hrvatski akademski zbor za obilježavanje velike godišnjice odabrao je zahtjevno remek-djelo hrvatske glazbe koje se zbog opsega i težine rijetko izvodi.

Stoka

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na okupljanje hip-hop ekipe 90-ih, na čelu sa Stokom!

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.