Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Dubioza kolektiv, LAA

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Dubioza Kolektiv vraća se u riječku Dvoranu Mladosti. U dvorani na Trsatu najveći bend naše regije nastupit će u petak, 6. travnja.

Posljednji riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u zaljevu. Duže od četiri sezone grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisao među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi Himna generacije i Treba mi zraka najavili su studijski album Pjesmice za djecu i odrasle koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300 000 puta te dokumentarac Film za djecu i odrasle. U regiji je bend nastupio svega nekoliko puta, ali svaka od svirki povukla je ogroman hype. Novosađani su ih gledali na Koncertu godine, Šibenčani na dočeku 2018, no dva nastupa ipak su se izdvojila. Sarajevsku Skenderiju rasprodali su 1. prosinca, a dva tjedna ranije okupili su čak 16 500 posjetitelja u zagrebačkoj Areni na svom najvećem dvoranskom koncertu u regiji. Početak 2018. obilježit će objavom spota za novi singl Rijaliti te najavom prvog hrvatskog nastupa ovog proljeća – onog u Rijeci.

Ulaznice za koncert u Dvorani Mladosti u prodaju kreću u petak, 12. siječnja, po cijeni od 70 kuna koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna Mogu se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na Eventim.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Ansambl ZOOV – COOL

Međunarodni festival komorne glazbe

Ansambl ZOOV – COOL premijerno u Splitu predstavlja „Ratne kvartete“

Na MAGfestivalu nastupa novi ansambl ZOOV-COOL koji će splitskoj publici premijerno izvesti „Ratne kvartete“ nastale u ratnom periodu 1991. godine. Radi se o djelima hrvatskih skladatelja Anđelka Klobučara, Frane Paraća, Marka Ruždjaka i Željka Brkanovića iznimne umjetničke vrijednosti.

Muzej iluzija

Kuća časti

Muzej iluzija daje velike popuste na ulaznice

Muzej iluzija slavi prvih 15 000 likeova i do 15. ožujka daje 15 % popusta na ulaznice i na sve artikle u smart shopu. Popust na ulaznice i artikle u smart shopu vrijedi od ponedjeljka do petka, i to od 9:00 do 14:00.

Elemental

Novi album grupe Elemental

Elemental slavi izlazak albuma i poziva na proslavu

Elemental je pripremio razna iznenađenja, poklone i tortu, a novi album „Tijelo“ moći će se kupiti po promotivnoj cijeni.

Predstava "Međuprostor"

Kulturni festival

Ganz: Simbioza inovativnih umjetničkih praksi za kraj godine u Studentskom centru

– Festival će istraživati nove načine prezentacije umjetničkih radova, poticati umrežavanje s lokalnom i internacionalnom zajednicom te poticati umjetničku kreaciju, razmjenu znanja i iskustva te intenzivirati suradnju umjetnika uključenih u projekt. – ističe Saša Božić.

Koncert u HNK Zagreb

Božićni koncert

Opera zagrebačkog HNK navješćuje veselje

Poznate skladbe i pjesme koje su nezaobilazni dio blagdanskog ozračja čine program koncerta opernih solista, zbora i orkestra Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.