Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Dubioza kolektiv, LAA

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Dubioza Kolektiv vraća se u riječku Dvoranu Mladosti. U dvorani na Trsatu najveći bend naše regije nastupit će u petak, 6. travnja.

Posljednji riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u zaljevu. Duže od četiri sezone grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisao među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi Himna generacije i Treba mi zraka najavili su studijski album Pjesmice za djecu i odrasle koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300 000 puta te dokumentarac Film za djecu i odrasle. U regiji je bend nastupio svega nekoliko puta, ali svaka od svirki povukla je ogroman hype. Novosađani su ih gledali na Koncertu godine, Šibenčani na dočeku 2018, no dva nastupa ipak su se izdvojila. Sarajevsku Skenderiju rasprodali su 1. prosinca, a dva tjedna ranije okupili su čak 16 500 posjetitelja u zagrebačkoj Areni na svom najvećem dvoranskom koncertu u regiji. Početak 2018. obilježit će objavom spota za novi singl Rijaliti te najavom prvog hrvatskog nastupa ovog proljeća – onog u Rijeci.

Ulaznice za koncert u Dvorani Mladosti u prodaju kreću u petak, 12. siječnja, po cijeni od 70 kuna koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Mogu se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na Eventim.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Sea Star 2018_Umag

Festival u Umagu

„Sea Star" radi tulume za otvaranje i zatvaranje festivalskog vikenda

Kao da potvrđeni izvođači ne osiguravaju dovoljne količine zabave za ovogodišnji „Sea Star", pripremaju se i besplatan za sve „Welcome Party” te „Closing party”.

Koncert klape Intrade

Koncert u klubu Roko

Zvukove ljeta i Dalmacije Tomislav Bralić i klapa Intrade donose na Savu

Klapa Intrade, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, studentima na Savi donijet će dašak ljeta i dalmatinske pjesme te ih tako zabaviti i raspjevati u ove hladne zimske dane.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Tribina udruge CroMSIC

Studenti potiču raspravu o cijepljenju kao dragulju prevencije zaraznih bolesti

Ove će se srijede održati tribina CroMSIC-a, međunarodne udruge studenata medicine, posvećena cijepljenju. Gostovat će dr. sc. Danijela Lakošeljac, dr. med., Dorotea Gastović Bebić, dr. med. i Andrea Šuran, dr. med s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

SARS

Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Sea Star 2018_pozornica

Prodaja ulaznica

Grupno na Sea Star; četiri partijanera s ulaznicama petog vode besplatno

– Osim toga što im olakšava odlazak na Sea Star festival, ova akcija fanovima donosi i dodatni vid zabave jer se uz nju okupljaju i pronalaze uoči festivala. – istaknuo je povodom pokretanja ove akcije Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Star festivala.