Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Dubioza kolektiv, LAA

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Dubioza Kolektiv vraća se u riječku Dvoranu Mladosti. U dvorani na Trsatu najveći bend naše regije nastupit će u petak, 6. travnja.

Posljednji riječki nastup datira još od davnog 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u zaljevu. Duže od četiri sezone grupa se nije spuštala do Kvarnera, pa se čekao novi album kako bi Rijeku upisao među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

Pripremu terena za riječki koncert Dubioza odrađuje proteklih desetak mjeseci. Odlični singlovi Himna generacije i Treba mi zraka najavili su studijski album Pjesmice za djecu i odrasle koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300 000 puta te dokumentarac Film za djecu i odrasle. U regiji je bend nastupio svega nekoliko puta, ali svaka od svirki povukla je ogroman hype. Novosađani su ih gledali na Koncertu godine, Šibenčani na dočeku 2018, no dva nastupa ipak su se izdvojila. Sarajevsku Skenderiju rasprodali su 1. prosinca, a dva tjedna ranije okupili su čak 16 500 posjetitelja u zagrebačkoj Areni na svom najvećem dvoranskom koncertu u regiji. Početak 2018. obilježit će objavom spota za novi singl Rijaliti te najavom prvog hrvatskog nastupa ovog proljeća – onog u Rijeci.

Ulaznice za koncert u Dvorani Mladosti u prodaju kreću u petak, 12. siječnja, po cijeni od 70 kuna koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Mogu se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na Eventim.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Tmoe

Švedski kantautor u Zagrebu

The Tallest Man on Earth u kinu SC-a

Jedan od najzanimljivijih svjetskih kantautora napokon dolazi u Zagreb. Tallest Man on Earth ovoga četvrtka, 15. rujna, nastupa u kinu SC-a pod generalnim sponzorstvom SuperUho festivala.

Volonterska praksa AIESEC Rijeka

Lokalni odbor Rijeka

AIESEC Rijeka poziva na volontersku praksu

Lokalni odbor Rijeka će kroz mjesec svibanj organizirati tri info-sastanka pod nazivom: „VOLONTERSKA PRAKSA – drugačiji način za provesti ljeto!„

Randy Hansen

Jimi Hendrix is not dead

Randy Hansen u Vintageu

Ako ste ljubitelj lika i djela gitarističkog genija Jimija Hendrixa, uputite se 5. svibnja u Vintage Industrial Bar.

Koncert u HNK Zagreb

Božićni koncert

Opera zagrebačkog HNK navješćuje veselje

Poznate skladbe i pjesme koje su nezaobilazni dio blagdanskog ozračja čine program koncerta opernih solista, zbora i orkestra Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

The Blondes

Kastafsko kulturno leto

The Blondes zatvaraju drugo izdanje Ritma dvorišta

Program Ritam dvorišta koji publiku upoznaje sa skrivenim kastavskim dvorištima izmještanjem koncerata s klasičnih pozornica na one manje, intimnije i ležernije, ovog će puta ugostiti Ellu i Kiki, članice dua The Blondes.