Bogati program na jezeru

Mlade nade SHOWderice obećale još jedno nezaboravno ljeto

SHOWderica

Treće izdanje SHOWderice održava se od 22. do 23. srpnja na jezeru Šoderica. Organizatori najavljuju mnoštvo izvođača i zabavnih aktivnosti.

Studenti i mladi aktivno rade na novoj SHOWderici. Projekt koji je oživio jezero Šodericu ide u treću godinu te polako raste kvalitetom i brojem uključenih. Udruga sportske rekreacije podravskih studenata osvježila je organizacijski tim s prošlogodišnjim volonterima. Mlada krv daje nove ideje. Ovo nije samo festival za zabavljanje, već i za skupljanje iskustva i aktiviranje mladih.

Ove godine datum održavanja je malo pomaknut pa se neće održavati zadnjeg tjedna u srpnju već predzadnjeg, odnosno od 22. do 23. srpnja. Subota je rezervirana za dnevna događanja. Igrat će se natjecateljski jedan od jačih turnira u sjeverozapadnom djelu Hrvatske – odbojka na pijesku. Priprema se još niz različitih zabavnih turnira koje će organizatori početi uskoro objavljivati.

Večernji program ove godine ima krov nad glavom. Zadnje dvije godine, a posebice zadnje godine obilježile su kiše pa su se organizatori uz pomoć Pana odlučili pobrinuti da svi ostanu na suhom. Iako, što je festival bez malo kiše?

Foto: SHOWderica

SHOWderica će ove godine ugostiti mnogo izvođača i aktivnosti, a da se nadoknadi prošla godina, opet je pozvan atraktivan Rave Ann – party kombi koji će biti smješten u kampu i održavati zabavu do jutra. Petak će ponovno obilježiti Trash party. Bogati program s nezaobilaznim Beerpongom obećaje odlično ljeto na Šoderici.

Komentari na članak

Vezani članci

SFF

Sisački filmski festival pod zvjezdanim nebom

Prvi dan Star Film Festa protekao u znaku Matanićeva „Zvizdana"

U Sisku se od 1. do 3. rujna održava Star Film Fest – filmski festival obogaćen različitim predavanjima, radionicama i projekcijama za najmlađe. Prvoga dana festivala brojni su posjetitelji uživali u atmosferi Staroga grada i trima projekcijama pod vedrim nebom.

Dubioza kolektiv u Domu sportova

Balkanskoj atrakciji smiješi se globalni uspjeh

Dubioza Kolektiv najtraženiji bend Eurosonic festivala

Nakon što je popularni bosansko-hercegovački bend zapalio publiku Eurosonic festivala, nestrpljivo se iščekuje izlazak novog albuma „Happy Machine“. Čini se da Dubiozi raste popularnost izvan granica Balkana.

Čoko fontana

5. Coffe i Chocofest

Predstavljanje najboljih svjetskih čokolada i kave u Zagrebu

Zagreb je ponovno domaćin festivala kave i čokolade. Od 11. do 15. veljače organizirano je mnogo događanja za ljubitelje kakaove poslastice i omiljenog napitka.

Showderica 2015

Udruga športske rekreacije podravskih studenata

M.O.R.T., Take Me Out, Cosmic Vibes i mnogi drugi na ovogodišnjoj SHOWderici!

Ovaj sportski, umjetnički i glazbeni festival, koji će se održavati od 24. do 26. srpnja, nudi za svakog ponešto!

SHOWderica 2017

Festival na Šoderici

SHOWderica povodom četvrtog rođendana priprema i DJ contest

Podravski studenti pripremaju još jedno izdanje SHOWderice. Osim što se možete zabaviti uz bogat glazbeni i sportski sadržaj, možete započeti svoju glazbenu DJ avanturu.