Glazbena atrakcija

Ljeto započinje zaraznim ritmovima INmusic festivala

INmusic festival

Za 12. izdanje INmusica organizatori su nam pripremili pravu glazbenu poslasticu. Doznajte čime još ovaj festival staje uz bok festivalima svjetskog glasa.

Premda je Hrvatska mala zemlja, itekako se može pohvaliti brojnim sjajnim glazbenim festivalima. Jedan od najboljih održava se u samom srcu Zagreba. Ako se nalaziš u metropoli, započni i ti ljeto na pravi način, uzmi predah od ispita i prepusti se fantastičnoj atmosferi INmusic festivala koji nešto više od desetljeća okuplja ljubitelje dobre glazbe i zaraznih ritmova uz najveća svjetska i regionalna glazbena imena. Održat će se od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Za 12. izdanje INmusica organizatori su nam pripremili pravu glazbenu poslasticu. Potpuni line-up još nije otkriven, ali zasad znamo da ćemo se zabavljati uz Arcade Fire, Alt-J, Flogging Molly, Kasabian, Repetitor i druge. Posebno oduševljenje izazvala je najava jednog od najvećih bendova današnjice, američke rock senzacije Kings Of Leon, kojem će nastup na zagrebačkom festivalu ujedno biti prvi nastup u Hrvatskoj. Sigurni smo kako organizatori imaju još nekoliko sjajnih imena u rukavu koja mudro čuvaju do samog kraja, no već sada s punom odgovornošću tvrdimo – svoju ulaznicu vrijedi nabaviti na vrijeme.

Na glazbenom festivalu želimo skakati, plesati i pjevati iz sveg glasa uz svoje omiljene bendove. Ono što ne želimo jest gubiti vrijeme u predugačkim redovima dok čekamo osvježenje za glasnice, a još manje želimo gubiti  novčanice i kovanice koje nervozno vrtimo među prstima pitajući se hoće li bend baš sada zasvirati našu pjesmu. Zahvaljujući OTP banci, plaćanje na INmusicu i ove godine bit će jednostavno i brzo uz poseban sustav bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja, baš kao na drugim glazbenim festivalima svjetskog glasa.

Ugovori Mastercard contactless prepaid karticu i pojačaj uživanje na festivalu! Mastercard contactless prepaid karticu jednostavno možeš napuniti putem m-bankinga ili na top-up pointu. Korištenjem contactless kartice odsad možeš izbjeći redove na štandovima i korištenje gotovine. Ugovori je na vrijeme za najluđe festivalsko iskustvo!

Komentari na članak

Vezani članci

Šesti VAFI

Internacionalni festival animiranih filmova djece i mladih Varaždin

Šesti VAFI dio kandidature Varaždina za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine

Projekcije 200 animiranih filmova, tri radionice, predavanja i izložba čine program šestog VAFI-ja najbogatijim do sada.

DHF - volonteri

Filmski festival

Traže se ljubitelji sedme umjetnosti koji žele steći iskustvo u organizaciji DHF-a

U tijeku je natječaj za volontiranje na "Danima hrvatskog filma". Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

Srednjovjekovna gozba

Festival ZmaJurjevo

Srednjovjekovna gozba i potraga za zmajevim jajima u parku Ribnjak

U parku Ribnjak možete sudjelovati u mnoštvu nesvakidašnjih zabavnih aktivnosti kao što su bacanje koplja, streličarstvo, traženje zmajevih jaja, izrada drvenih maketa te povlačenje užeta.

fresh island crowd partying

Fresh island najavio svoje šesto izdanje

Najluđi ljetni festival ponovno na Zrću

Sean Paul i Rae Sremmurd obilježit će vrhunac partijanja na plaži Zrće na otoku Pagu.

Student Day Festival Culture Week 2015

Prije glazbe malo umjetnosti

Riječki Student Day Festival započinje s Culture Week manifestacijom

Ovogodišnje izdanje Student Day Festivala u Rijeci donosi nam, uz bogat glazbeni line-up, zanimljiv program objedinjen pod nazivom Culture Week.