Glazbena atrakcija

Ljeto započinje zaraznim ritmovima INmusic festivala

INmusic festival

Za 12. izdanje INmusica organizatori su nam pripremili pravu glazbenu poslasticu. Doznajte čime još ovaj festival staje uz bok festivalima svjetskog glasa.

Premda je Hrvatska mala zemlja, itekako se može pohvaliti brojnim sjajnim glazbenim festivalima. Jedan od najboljih održava se u samom srcu Zagreba. Ako se nalaziš u metropoli, započni i ti ljeto na pravi način, uzmi predah od ispita i prepusti se fantastičnoj atmosferi INmusic festivala koji nešto više od desetljeća okuplja ljubitelje dobre glazbe i zaraznih ritmova uz najveća svjetska i regionalna glazbena imena. Održat će se od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Za 12. izdanje INmusica organizatori su nam pripremili pravu glazbenu poslasticu. Potpuni line-up još nije otkriven, ali zasad znamo da ćemo se zabavljati uz Arcade Fire, Alt-J, Flogging Molly, Kasabian, Repetitor i druge. Posebno oduševljenje izazvala je najava jednog od najvećih bendova današnjice, američke rock senzacije Kings Of Leon, kojem će nastup na zagrebačkom festivalu ujedno biti prvi nastup u Hrvatskoj. Sigurni smo kako organizatori imaju još nekoliko sjajnih imena u rukavu koja mudro čuvaju do samog kraja, no već sada s punom odgovornošću tvrdimo – svoju ulaznicu vrijedi nabaviti na vrijeme.

Na glazbenom festivalu želimo skakati, plesati i pjevati iz sveg glasa uz svoje omiljene bendove. Ono što ne želimo jest gubiti vrijeme u predugačkim redovima dok čekamo osvježenje za glasnice, a još manje želimo gubiti  novčanice i kovanice koje nervozno vrtimo među prstima pitajući se hoće li bend baš sada zasvirati našu pjesmu. Zahvaljujući OTP banci, plaćanje na INmusicu i ove godine bit će jednostavno i brzo uz poseban sustav bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja, baš kao na drugim glazbenim festivalima svjetskog glasa.

Ugovori Mastercard contactless prepaid karticu i pojačaj uživanje na festivalu! Mastercard contactless prepaid karticu jednostavno možeš napuniti putem m-bankinga ili na top-up pointu. Korištenjem contactless kartice odsad možeš izbjeći redove na štandovima i korištenje gotovine. Ugovori je na vrijeme za najluđe festivalsko iskustvo!

Komentari na članak

Vezani članci

Špancirfest

Festival u Varaždinu

Pet razloga zašto ćemo posjetiti 20. „Špancirfest”

U proteklih dvadeset godina „Špancifest” je rastao, mijenjao se, prilagođavao, osluškivao trendove, širio svoje vidike te je danas jedinstvena manifestacija, sljubljena s povijesnom jezgrom i duhom Varaždina, sadržajem toliko bogata da ju je gotovo nemoguće opisati, već ju je najbolje iskusiti. Odabrali smo pet razloga zašto ćemo se krajem kolovoza ponovno zaputiti u smjeru Varaždina.

Predstavljen Midsummer scene

Festival na tvrđavi Lovrjenac

Predstavljeno top ljetno kulturološko putovanje – Midsummer Scene

– Midsummer Scene u rekordnom je roku postao međunarodni festival te tako uspostavio čvrstu vezu između Velike Britanije i Hrvatske. – ističe Romana Vlašić,

AEGEE Summer University

Summer University

AEGEE te poziva da doživiš ljeto svog života

Putuj, upoznaj Europu i ruši stereotipe! Prijavi se na AEGEE Summer University projekt!

Libertas zastava

Umjetnici preuzeli grad Dubrovnik

Program: 65. Dubrovačke ljetne igre

Dubrovačke ljetne igre najstariji su i najugledniji hrvatski festival koji spaja drevne gradske zidine s najljepšim djelima klasične glazbe i vrhunskim dramskim izvedbama stvarajući jedinstveni ambijent koji ljeti pruža Dubrovnik. Pogledajte ovogodišnji program Dubrovačkih ljetnih igara.

Program 2018.

Glazbene božićne svečanosti

Odsjek za glazbenu umjetnost u Osijeku i ove godine organizirao GLAZ-B-OS; ulaz besplatan

Akademija za umjetnost i kulturu i ove godine obogaćuje kulturni život grada 12. po redu glazbenim svečanostima koje sve do 20. prosinca nude pregršt atraktivnih događanja.