Humanitarna „stand-up” večer

Lajnap Comedy nastupa u Lisinskom; prihodi od ulaznica odlaze u ruke učenika i studenata

Lajnap Comedy

Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec nastupit će u KD Vatroslava Lisinskog kako bi prikupili sredstva za stipendije namijenjene izvrsnim učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa, kao i onima deficitarnih zanimanja.

Rotary club Zagreb Metropolitan organizira humanitarnu stand-up večer Najbolji za najbolje na kojoj će nastupiti Lajnap Comedy, popularni stand-up sastav koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koji je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova. Događaj će se održati 18. studenog u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 

Ovu komičarsku grupu, za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti nasmijavajući tako svoju publiku, što za njih, kako kažu, nema boljeg osjećaja. Lajnap Comedy nastao je kao zajednički projekt kojim se komičari mogu izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Nastupe ovog sastava publika s nestrpljenjem očekuje jer on svojim uvijek svježim forama poručuje da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije su ulaznice krenule u prodaju, namijenjen je dodjeli stipendija izvrsnim učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa, kao i onima deficitarnih zanimanja unutar kojih mladi ljudi sve češće odlaze iz Hrvatske, kako bi ih se na taj način potaknulo i motiviralo na ostanak.

Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu. Ovakvim posebnim događanjima članovi promoviraju svoje aktivnosti i temelje postojanja aktivirajući se oko rješenja aktualnih problema poput ovog – iseljavanja mladih iz Hrvatske i nedovoljnog broja stipendiranih školaraca i studenata, želeći tako biti promjena u društvu.

Komentari na članak

Vezani članci

Bicikli ispred SCZG

Nova studentska pobuna

Stanari zagrebačkih domova ujedinjeni: "Bicikle nećemo ostavljati na kiši i suncu"

– Uz stanare doma „Cvjetno naselje“, inicijativu podupire uprava navedenog doma te domski odbor „Stjepan Radić“ i „Ante Starčević“. Uz njih je podršku iskazao Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te Ured sveučilišnog studentskog pravobranitelja. – kaže Nediljko Jerković.

Centar grada

Stipendije darovitima i deficitarnim zanimanjima

Osječko-baranjska županija objavila natječaj za stipendiranje učenika i studenata

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije objavio je natječaje za stipendiranje učenika i studenata.

Simpozij

Medicinski fakultet u Splitu

Međunarodni kongres splitskim studentima donosi praktična znanja iz područja medicine

Kongres u organizaciji studentskih udruga Medicinskog fakulteta u Splitu održava se od 4. do 7. travnja.

Motorola Moto E

Oduprite se ovisnosti

Smanjite korištenje pametnog telefona i usrećite se!

Kako biste si dali priliku barem malo se maknuti od svog mobitela i "osamostaliti se", dignite pogled s ekrana pametnog mobitela.

UniSport natjecanje u badmintonu

Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.