Kviz općeg znanja

KOZa vas poziva na igru

KOZa

Iskušajte svoje znanje u novoj KOZi 9. travnja u 18.30 sati. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

U subotu 9. travnja, u prostoru Rockers Cluba u Savskoj ulici u Zagrebu, održat će se nova KOZa. Kviz počinje u 18.30 sati, a program će voditi Goran Vugrinec Goc.

Kao i dosad, ovaj kviz općeg znanja sastojat će se od dobro vam poznatih pet kategorija. Opći kaos nudi dvadeset pitanja općeg znanja iz svih mogućih i nemogućih područja. Sofijin izbor donosi vam osam kategorija od kojih će sretni natjecatelji moći izabrati na kojih ćete četiri morati odgovarati.

Multimedijalna kaljuža od vas će zahtijevati prepoznavanje filmova, videoigara, glazbenih spotova, izvođača, pjesnika, književnika i TV ličnosti, a u Asocijacijama vas čekaju nove dvije osobe čiji ćete identitet morati odgonetnuti nakon što otkrijete koje smo vam hintove pripremili. Točno u podne rezervirano je za dvije najbolje plasirane ekipe, a sastoji se od brzopoteznog rešetanja u stilu Najslabije karike ili Potjere.

Sve zainteresirane pozivamo da svoje ekipe što prije prijave na koza@fak.hr, SMS-om na broj 091 1179 329 ili putem ove online prijavnice. Ulaz se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju. Požurite jer je broj mjesta ograničen.

 

Komentari na članak

Vezani članci

LEAP Summit

LEAP Summit

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

Kazalište

Festival u Savskoj 25

Kritike iz pera studenata i uređenje atrija &TD-a na novom Ganzu

U tijeku su prijave za mlade kazališne kritičare na novom Ganz novom festivalu te za besplatnu radionicu „Atrij je vrt je pozornica je atrij“.

Tour de Tourism

Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

Govornička akademija Demosten

Komunikacijske vještine

Govornička akademija Demosten otvara vrata novim polaznicima

– Jako je važno znati komunicirati. Dobra komunikacija ključ je uspjeha, kako u poslu tako i u osobnom životu. Sve što govorimo i ne govorimo vrsta je komunikacije, bez komunikacije ne postoji ništa. – poručuje novinarka Ana Ramljak.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.