Događanja u Splitu

Klub mladih pruža svu šarolikost veljače

Klub mladih

Večer stranih kultura, intelektualno razglabanje, predavanje o obitelji i djeci te večer društvenih igara obilježit će nastavak tjedna u Klubu mladih Split.

Nakon što se u njegovim prostorijama ovog ponedjeljka održala edukacija o upravljanju kućnim budžetom pod nazivom Financijski kišobran, Klub mladih Split priprema još zanimljivih aktivnosti.

U utorak, 20. veljače, u 18 sati, u suradnji s CVIT-om Ukrajinsko kulturno društvo organizira Večer stranih kultura. Posjetitelji će moći saznati kako danas živi Ukrajina, što se zanimljivo može vidjeti u istoj, što jedu i kakvu glazbu slušaju Ukrajinci.

Za srijedu, 21.veljače, u 18:30 Klub u suradnji s udrugom SplitMisli organizira Druženje uz ideje – Split misli. Pridružite se u intelektualnom razglabanju o svemu i svačemu: Valentinovu, najnovijem kolapsu burze, kriptovaluti, splitskom smradu... 

U petak, 23. veljače, u 18 sati u Klub mladih stiže psiholog Zlatko Bajić kako bi održao predavanje na temu Obitelj i djeca u 21. stoljeću. Budući da obitelj oduvijek ima snažan utjecaj na dijete i njegov razvoj, važno je da se roditelji znaju nositi sa svim izazovima današnjice. Nakon predavanja na programu je još jedna Večer društvenih igrara, a ulaz je besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih

Program aktivnosti

Znanje i zabava i ovog tjedna u Klubu mladih Split

Društveno poduzetništvo, zadruge, društveni problemi, planiranje, vrtlarenje, upoznavanje stranih zemalja, osnove računovodstveno-administrativnog i financijskog područja i društvene igre obilježit će ovaj tjedan mladim Splićanima.

Take me out - Klub.

Tjedni program kluba Klub

Od Take me out i Invadera do Dobre šeme i Majestic floora

Pogledajte što vam sve nudi Klub. u ovotjednom programu!

Velesajam kulture

Festival u SC-u

Velesajam kulture bavi se fenomenom društvenih igara

– Igre koje od sudionika traže aktivno preuzimanje i igranje uloga nisu tek puka zabava. – naglašava Miroslav Wranka.

Predavanje o capoeiri

Klub mladih Split

Saznajte sve o afro-brazilskoj vještini – capoeiri

Zanima vas kako izgledaju capoeira pokreti? Možete ih vidjeti ovog četvrtka u Klubu mladih Split.

Kopački rit

Bogat program za sve generacije

"Dan otvorenih vrata" u Kopačkom ritu

Na "Dan otvorenih vrata" Parka prirode Kopački rit za posjetitelje je pripremljen bogat cjelodnevni program, a osiguran je i besplatan prijevoz iz Osijeka u oba smjera.