Album „Nema labavo"

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl u Tvornici kulture

Kandžija

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa.

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – Nema labavo, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma koji će koncertno predstaviti u Tvornici kulture 12. ožujka.

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album Nema labavo, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl Đuro. Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja – Nema labavo. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture.

Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za Nema labavo pripremili i Teretana Session videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gđu. Vesnu Mimicu.

Nema labavo himna je albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu, koja nam je pokazala nekoliko vježbi, tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi. – kaže Kandžija.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati Teretana Session – novi videospot s jednom od pjesama s albuma Nema labavo. Uvodni dio činila je Preuvjerljiva tamburica, a ovog tjedna nam stiže i Teretana Session video za novi singl – Nema labavo.

–  Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći – hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon toga mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati, ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze. – otkriva Kandžija o Teretana Sessionu

U Veliki pogon Tvornice kulture Kandžija i Gole žene stižu u subotu 12. ožujka. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Prodajna mjesta Entrio.hr i mrežne stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Max i Iggor Cavalera

Koncert u Tvornici kulture

Kultni bend Max i Iggor Cavalera donosi mješavinu metala i zvukova Brazila

Turneja „Return To Roots“ prvi put u Hrvatsku dovodi Max & Iggor Cavalera kombinaciju koja će, uz kompletan kultni album, izvesti i ostale najveće skladbe Sepulture.

INmusic

Nagradni natječaj

OTP banka i studentski.hr vode te na INmusic

Jedan od najvećih glazbenih festivala i ove je godine na Jarunu od 20. do 22. lipnja. Pokažite što znate o financijama i bankarskim uslugama za studente i dočekajte ljeto na INmusicu.

Jura Stublić

Tvornica kulture

Jura Stublić i Film u travnju nastupaju u Tvornici

Prvi bend koji je Stublić oformio nosio je ime „Šporko šalaporko i njegove žaluzine”, ali su ga, srećom, skratili na puno pamtljivije i, na kraju krajeva, legendarno ime – Film.

Stranac na Kastafskom kulturnom letu

25. Kastafsko kulturno leto

Stranac će isprovocirati (malo)građanski mentalitet na Crekvini

Predstava Stranac progovara o nespremnosti na prihvaćanje različitosti. Ilustraciju kroz likove i scensku sliku možete pogledati 17. srpnja u sklopu Kastafskog kulturnog leta.

Note

Ciklus koncerata „Vivat academia”

U mladima se zrcale napori saksofonističke tradicije na „Poklonjenim muzikama”

Redovni profesor Muzičke akademije Dragan Sremec nastoji dati zamah izvođačkoj i kreativnoj afirmaciji saksofona u hrvatskoj glazbi organizacijom ciklusa koncerata „Vivat academia” u dvorani Blagoja Berse.