Povoljna putovanja

Kako do najjeftinijih i besplatnih autobusnih karata

Arriva: Kako do najjeftinijih i besplatnih autobusnih karata

Za mlađe od 26, kupnju karte preko aplikacije i uz a-iskaznicu Arriva nudi značajne popuste, a oni se k tome i zbrajaju, što znači da možete proći i do 50% jeftinije. Izvrsnim pogodnostima tu nije kraj – povodom početka akademske godine dijele se besplatne autobusne vožnje.

Tko provodi više vremena na putu nego studenti i mladi? Bilo da odlaze kući tijekom vikenda iz grada u kojem studiraju, na neki kraći izlet ili posjet prijateljima u drugim gradovima, upravo oni česti su posjetitelji autobusnih kolodvora. Imajući to na umu, ali i znajući da im je budžet nerijetko oskudan, autoprijevoznik Arriva pruža im brojne pogodnosti.

Najjeftinije karte čekaju vas u aplikaciji

Učenici, studenti i mladi u dobi do 26 godina ostvaruju 35% popusta za kupnju karte, odnosno čak 40% za kupnju povratne karte. Dodatnih je 5% popusta moguće ostvariti uz a-iskaznicu, a uveden je i popust od 5% za kupnju preko mobilne aplikacije. K tome, popuste je moguće zbrajati, što znači da studenti mogu putovati po cijenama do 50% nižim od redovnih ako karte kupuju u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji.

Valja naglasiti i da Arriva priprema posebne promocije s promotivnim kodovima za dodatne popuste pri kupnji u aplikaciji – prvi idući promo-kod putnici mogu očekivati već u listopadu.

Ili potpuno besplatno putovanje?

Uz to što je moguće zgrabiti doista vrtoglave popuste i putovati do željenih destinacija (i natrag) vrlo povoljno, Arriva kroz nagradni natječaj na društvenim mrežama Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi povodom početka nove akademske godine poklanja i besplatne vožnje! Nagrade su, dakle, besplatne karte i Arriva poklon-paketi, a pobjednika očekuje 8 besplatnih autobusnih vožnji mjesečno tijekom čak 6 mjeseci te paket MAXtv To Go Osnovni + maxsportplus + HBO + Pickbox.

Dodatne informacije o pogodnostima za studente i mlade možete pronaći na službenoj stranici, ali kako biste bili sigurni da ste uvijek u tijeku sa svim novostima, uključujući spomenuti nagradni natječaj te druge promocije i posebne ponude, pratite kompaniju na Facebooku i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

Vrećice - Pexels

Jednostavno do nagrada

Besplatni pokloni i gdje ih naći

Svakodnevno provodiš xy broj sati na mobitelu čitajući razne članke, gledajući videosnimke, pretražujući ideje za poklone, zabave, izlaske i slično? Nisi jedan od onih koji u kratko vrijeme pronađu savršeni poklon svom prijatelju ili, naravno, sebi? Zavidiš ekipi koja uvijek pronađe nešto na popustu i vrati se iz grada s punim rukama vrećica?

Muzej suvremene umjetnosti

Jeftinije ulaznice

Studentski popusti u zagrebačkim muzejima

Saznaj koji muzej nudi najjeftinije ulaznice i iskoristi slobodno vrijeme za posjet jednome s popisa koji ti donosimo.

https://www.flickr.com/photos/133879146@N03/25101614167/in/photostream/

DUSTRICA

Studente i mlade u Dubrovniku napokon očekuju povoljnije cijene!

Predstavljena je kartica koja će omogućiti studentima i mladima popuste u ugostiteljskim objektima, restoranima, kozmetičkim i frizerskim salonima, „fitness“ centrima, fotokopirnicama i ostalim uslugama koje bi studentima i mladima mogle koristiti.

Stres

Studentski popusti

Nagrada za preživljavanje ispitnih rokova

Ispiti su ti postali previše i žudiš za razbibrigom ili si pak jedan od onih vrijednih i slobodnih studenata koji se dosađuju dok drugi pišu ispite? Čitaj dalje jer mi imamo rješenje za sve.

Ryanair plane

Jeftina putovanja

Ožujak je vrijeme za kupnju najjeftinijih avionskih karti!

Sve je više „lovaca" na aviokarte niskotarifnih prijevoznika, a putovanja na prestižne destinacije prestaju biti luksuz.