Povoljna putovanja

Kako do najjeftinijih i besplatnih autobusnih karata

Arriva: Kako do najjeftinijih i besplatnih autobusnih karata

Za mlađe od 26, kupnju karte preko aplikacije i uz a-iskaznicu Arriva nudi značajne popuste, a oni se k tome i zbrajaju, što znači da možete proći i do 50% jeftinije. Izvrsnim pogodnostima tu nije kraj – povodom početka akademske godine dijele se besplatne autobusne vožnje.

Tko provodi više vremena na putu nego studenti i mladi? Bilo da odlaze kući tijekom vikenda iz grada u kojem studiraju, na neki kraći izlet ili posjet prijateljima u drugim gradovima, upravo oni česti su posjetitelji autobusnih kolodvora. Imajući to na umu, ali i znajući da im je budžet nerijetko oskudan, autoprijevoznik Arriva pruža im brojne pogodnosti.

Najjeftinije karte čekaju vas u aplikaciji

Učenici, studenti i mladi u dobi do 26 godina ostvaruju 35% popusta za kupnju karte, odnosno čak 40% za kupnju povratne karte. Dodatnih je 5% popusta moguće ostvariti uz a-iskaznicu, a uveden je i popust od 5% za kupnju preko mobilne aplikacije. K tome, popuste je moguće zbrajati, što znači da studenti mogu putovati po cijenama do 50% nižim od redovnih ako karte kupuju u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji.

Valja naglasiti i da Arriva priprema posebne promocije s promotivnim kodovima za dodatne popuste pri kupnji u aplikaciji – prvi idući promo-kod putnici mogu očekivati već u listopadu.

Ili potpuno besplatno putovanje?

Uz to što je moguće zgrabiti doista vrtoglave popuste i putovati do željenih destinacija (i natrag) vrlo povoljno, Arriva kroz nagradni natječaj na društvenim mrežama Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi povodom početka nove akademske godine poklanja i besplatne vožnje! Nagrade su, dakle, besplatne karte i Arriva poklon-paketi, a pobjednika očekuje 8 besplatnih autobusnih vožnji mjesečno tijekom čak 6 mjeseci te paket MAXtv To Go Osnovni + maxsportplus + HBO + Pickbox.

Dodatne informacije o pogodnostima za studente i mlade možete pronaći na službenoj stranici, ali kako biste bili sigurni da ste uvijek u tijeku sa svim novostima, uključujući spomenuti nagradni natječaj te druge promocije i posebne ponude, pratite kompaniju na Facebooku i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

čitanje

Mjesec hrvatske knjige

Akcija Gradske knjižnice Rijeka: godišnja članarina 50% jeftinija

Za sve članove riječkih knjižnica ili one koji žele napraviti novu člansku iskaznicu godišnja će članarina u petak, 19. listopada, iznositi 25 kuna umjesto uobičajenih 50.

Euro26

Studentske iskaznice

EURO<26 - europska mladežna iskaznica

Iskaznica vam omogućuje popust na čak 1450 mjesta u Republici Hrvatskoj, kao i u nebrojeno više mjesta u cijeloj Europi.

Ponovno ujedinjenje dviju Koreja

Kazališne izvedbe

Uspješne predstave iz prošle sezone i nova ostvarenja ovog tjedna na Gavellinoj pozornici

Kazalište Gavella, u tjednu od 2. do 6. listopada, izvest će čak osam predstava sa svog repertoara.

Riječki karneval

Provod pod maskama

Povratna karta iz Zagreba za riječki karneval već od 76 kuna

Autotrans je uveo Ri karneval povratnu autobusnu kartu s kojom je moguće svakodnevno putovati do Rijeke iz većine hrvatskih gradova. Njezinom se kupnjom ostvaruju posebni popusti.

novac_kovanice

Studentski troškovi

Financije za nefinancijaše

Predavanja su već polako (ali sigurno) počela i novopridošli studenti se možda već pitaju koliko iznose troškovi studiranja. Koliko ćete mjesečno trebati izdvojiti za život i studiranje u Zagrebu? Koliko će vaš koštati režije, stanarina i hoće li nešto ostati za dnevni džeparac?