Neudobna obuća

Jednostavan trik za bezbolno nošenje štikli, ali i drugih najdražih cipela

https://pixabay.com/photos/high-heels-shoe-footwear-clothing-2561844/

Žuljaju li vas ponekad štikle ili cipele? Ako je odgovor da, onda pročitajte ovaj članak i zauvijek se riješite tih muka. Donosimo vam jednostavan trik pomoću kojega ćete jednostavno razgaziti štikle ili cipele.

Svi znamo onaj osjećaj kada u izlogu pogledamo predivne štikle i pomislimo to su te. Osim što smo se zaljubile u njih na prvi pogled još nas i ne žuljaju dok ih u trgovini isprobavamo s blagim osmijehom na licu. Nerijetko se zna dogoditi da taj osjećaj zadovoljstva ne traje dugo jer već nakon prvog nošenja slijedi niz problema od žuljeva do raznoraznih bolova u stopalima. Da se taj scenarij više nikada ne dogodi, donosimo vam jednostavan trik pomoću kojega ćete jednostavno razgaziti svoje štikle ili cipele prije nego li ih uopće obujete prvi puta.

Za ovaj trik potrebno vam je sušilo za kosu, jedan običan par čarapa i jedan par najdebljih čarapa koje imate u ormaru. Ako nemate neke jako debele čarapice i dva para običnih svakako će poslužiti svrsi. Prvo obujte ta dva para čarapa i ugurajte stopala u štikle ili cipele. Osjećat ćete da su vam stopala jako zategnuta, kao da su gotovo zgnječena, ali to je i cilj.

Nakon toga upalite sušilo za kosu na najjače i prolazite njime prednji dio obuće odnosno tamo gdje vam je i najtjesnije. Dok to radite u jednom trenutku osjetit ćete kako se cipela pomalo rasteže. Tada ugasite sušilo i šećite po kući dok se vaš najdraži par štikli ili cipela ne ohladi. Na kraju skinite sve slojeve čarapa i isprobajte ima li rezultata.  Ako vam je osjećaj isti kao i prije ponovite proces, a ako nije onda je misija uspješno izvršena.

Za kraj vas još samo trebam upozoriti da postoji mogućnost da sušilo otopi određene materijale kao što je plastika i ostali sintetičke materijale, stoga budite na oprezu. Bolnim stopalima došao je kraj, a gradom možete prošetati potpuno bezbrižno i pokazati svoje nove cipelice u punome sjaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Rad u uredu

Trikovi za zapošljavanje

Izbjegnite zastarjela pravila prilikom prijavljivanja za posao

Kao mlade osobe u potrazi za poslom okruženi smo s velikom količinom pravila o pisanju životopisa, odijevanju za razgovor za posao ili načinu traženja posla. Neka pravila koja su se primjenjivala prije trebalo bi promijeniti jer su se i vremena promijenila.

Kava

Preživite rokove uz kavu

14 trikova koje mora znati svaki ljubitelj kave

Vjerujemo da mnogi od vas ne mogu zamisliti počinjanje jutra bez kave i zato je vrijeme da svoja jutra učinite još boljima uz ovih 14 trikova.

7 trikova za lakši život

Uspori na brzinu

VIDEO: Sedam malih trikova koji će olakšati život svakom studentu

Život je postao kao film „Brzi i žestoki”, jedina razlika je što filmovi imaju nastavke, a život ne. Zato pročitaj naših sedam savjeta i stvori pet minuta slobodnog vremena.

Štikle

Dama sa stilom

FOTO: Deset vrsta cipela koje bi svaka studentica trebala imati

Svaka žena želi svojim stilom mnoge ostaviti bez daha, a uspjeh joj može donijeti dobar odabir cipela.

gooogle

Pokémon Go

Ulovite sve pokemone služeći se prokušanim trikovima

Ako ste početnik ili ako ste zapeli u lovu na pokemone, slijedite naše trikove koji će vam pomoći da ih što lakše pronađete i sve ulovite!