Osvrt

Izvrsna ideja za teambuilding: Članice naše redakcije s puškama u rukama

https://scontent.fzag1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p640x640/81207908_108560590658046_5018113091406135296_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_ohc=9azWA-gHF0gAQksXIw6UzSVrPRc_4Bb5kDTyQYFPPdzW_dcRep8VLTblQ&_nc_ht=scontent.fzag1-1.fna&oh=d6468df02a39c63a3ef4b63f5856ced8&oe=5EAE6C71

Iako ideja laser taga možda za sobom povlači misli poput: to je za dečke, to je za djecu, to nije za mene, nisam taj tip, odlična zabava, nabrijanost i uživljenost naših novinarki i lektorica opovrgava sve navedeno i već smo po izlasku, na pragu 22. paviljona, imale želju vratiti se. I svakako hoćemo, ako ne u istom sastavu, definitivno vodimo prijatelje, dečke, cure, mame, susjede.

Prije nekoliko tjedana ekipa iz Studentskog.hr javila je da nam je pripremila teambuilding, i to nekakav laser tag. I zvučalo mi je dosadno, nikad nisam čula za to, a i kad sam pogledala videonajavu, vidjela sam djecu kako igraju, pa sam se još više zbunila što ćemo mi lektori i novinari tamo.

Bez obzira na to, na Velesajam nas je pristiglo desetak članica redakcije te smo se zaputile prema paviljonu 22, gdje nas je dočekala odlična ekipa Laser taga Arena Zagreb. Nakon upoznavanja i objašnjavanja poprilično basic pravila (tako da smo ih bez obzira na nula iskustva sve pohvatale) te početnog postavljanja kaciga i uručivanja puški krenula je prva igra, a već nakon prve s nestrpljenjem smo čekale svaku iduću – iako znojne i umorne, bilo nam je toliko zabavno da smo i dalje htjele igrati.

Vjerojatno se neki od vas još uvijek pitaju: pa dobro što taj laser tag zapravo jest? U najkraćim crtama, bezbolna strateška igra u kojoj ekipe pucaju jedna na drugu – minimalna oprema (čitaj: kaciga i puška) dovoljna je da zabava počne. Budući da smo igrale u paviljonu, jasno je da se igra na zatvorenom, što je velika prednost za ove (relativno) zimske dane. Pogodak laserom iz puške dolazi do glave i gornjeg dijela tijela osobe iz suparničke ekipe koja tako gubi život – sva sreća, života smo imali puno, a nekad su nam dali i da se oživljavamo, bed je jedino bio što smo morale trčati skroz na početak terena (što objašnjava ovaj dio o tome da smo bile znojne i umorne).

Svaka nova runda imala je cilj, neku novu okolnost i pravilo. Igrale smo u dva tima, pa u parovima, pa solo, pucale jedne na druge, gubile živote, punile puške, čuvale i osvajale stupiće, bježale od virtualne radijacije, a u pauzama nam je organizatorska ekipa Laser taga Arena pripremila grickalice i sokove, tek toliko da dođemo k sebi od trčanja i uzbuđenja. Iskustva naših volonterki odlična su:

– Meni je bilo odlično! Inače nisam tip za takve stvari, paintball i slično, ali ovo mi je bilo genijalno! –  rekla je lektorica Marta Kunić.

– Upravo je laser tag idealna prilika da naučiš nešto novo o sebi. Ja sam otkrila svoj natjecateljski duh i shvatila da ipak mogu dugo trčati samo ako mi je dovoljno zabavno. A pod neonskim svjetlima i s puškom u ruci zabave definitivno ne nedostaje. –  izjavila je lektorica Maja Babić.

Teambuilding nam je, vjerujem, svima pomogao da se još bolje upoznamo i da uistinu djelujemo kao tim – i u igri, a tako i u lektoriranju. Baš nam je bilo dobro! – komentar lektorice Ane Žagmešter.

Laser tag je nadmašio sva moja očekivanja. Bilo je prezabavno, isplivao je na površinu natjecateljski duh, a uz to sve kao da smo odradili i tjelovježbu. Čim sam izašla iz paviljona, veselila sam se sljedećem dolasku. – svoje doživljaje podijelila je urednica Patricija Panić.

Iako ideja laser taga možda za sobom povlači misli poput: to je za dečke, to je za djecu, to nije za mene, nisam taj tip, odlična zabava, nabrijanost i uživljenost naših novinarki i lektorica opovrgava sve navedeno i već smo po izlasku, na pragu 22. paviljona, imale želju vratiti se. I svakako hoćemo, ako ne u istom sastavu, definitivno vodimo prijatelje, dečke, cure, mame, susjede.

Ako se pak u tebi rodila želja da povedeš ekipu i objaviš joj rat, super je vijest što samim time što ovo čitaš već imaš 20% popusta prilikom rezerviranja svog termina u Laser tagu Arena Zagreb, dovoljno je da spomeneš da si za popust saznao na Studentskom.hr! Usput ti predlažemo da nabaciš koji story s tagom @lasertagarenazagreb – nikad ne znaš kad bi ti koja zgodna fotka mogla donijeti besplatne upade za novu rundu nezaboravne zabave.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/amsterdam-canal-city-district-2551/

Luka Basa

I kurve zarađuju više od mene, a ranije završavaju „smjenu”

Kod nje vam nema popusta za studente ili umirovljenike. Tarifa je tolika, pa se ti prijatelju misli je l' imaš il' nemaš para. Da mi je vidjeti tog studenta koji može platiti kurvu. Bar na pola sata.

Autobusne karte za mlade u pola cijene

Autotransovi popusti

Autobusne karte za mlade s popustom i do 50 posto!

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Ivan Aralica na Interliberu

Međunarodni sajam knjiga i učila

Nova knjiga Ivana Aralice privukla posebno zanimanje posjetitelja Interlibera

"Anastazija (Oluje u tihom ozračju)" novi je roman Ivana Aralice s temom razornoga djelovanja partijskih dogmi na sudbinu pojedinca. Na prvome danu Interlibera otkrivene su tajne koje djelo krije.

Knjige

Jubilarno izdanje Sajma

Interliber 2017. donosi sve što jedan knjigoljubac može poželjeti

Bogat slavljenički program najpoznatijeg sajma knjiga i učila održat će se na tri lokacije, a ulaz je besplatan na sva događanja.

Interliber

Interliber 2018.

Omiljeni sajam svih knjigoljubaca u utorak se vraća na Velesajam

Ovogodišnji Interliber svoja vrata otvora 13. studenoga, a ulaz je na sajam već tradicionalno besplatan. Posjetite knjiški raj i uživajte u ogromnoj ponudi koju su za vas pripremili organizatori te brojnim popustima.