Nagradni natječaj Gavelle i portala Studentski.hr

FOTO: Poigrajte se i obucite omiljene glumce u blagdansko ruho!

Djed Mraz
Pogledaj fotogaleriju
Anja Đurinović
Nikola Baće
Martina Čvek
Martina Čvek
Ivan Grčić

+6

Odaberite fotografiju glumice ili glumca iz naše fotogalerije, dodajte joj malo božićnoga duha koristeći čuda tehnologije i osvojite vrijedne nagrade na natječaju Studentskog.hr i Gavelle.

Što u nama budi kreativnost više no što to čini božićna toplina? Ništa. I koje vrijeme je prikladnije za darivanje od božićnog? Nijedno. Stoga su u ovom blagdanskom ozračju portal Studentski.hr i Zagrebačko gradsko kazalište Gavella odlučili nagraditi maštovite studente.

Naime, 15. prosinca pokrenut je naš nagradni natječaj. Zadatak je ukrasiti jednu od fotografija svojih omiljenih glumačkih nada ovog dramskog kazališta iz naše fotogalerije. Hoćete li Barbaru Nolu, Ivana Grčića, Anju Đurinović, Martinu Čvek ili Nikolu Baće prikazati u blagdanskom ruhu, na vama je. Obucite ih u Djeda Božićnjaka, postavite ih na skije, sanjke, u zagrljaj sa snjegovićem ili nas potpuno iznenadite nekom svojom ludom, kreativnom idejom. Pritom su vam dozvoljena sva moderna čuda tehnologije. Pošaljite nam svoje uratke do 30. prosinca na e-mail adresu: ana.marasovic@studentski.hr.

Objavom albuma zaprimljenih fotografija na Facebook stranici portala započinje utrka za lajkove. Troje studenata, koji u Novu godinu uđu s najviše oznaka sviđa mi se, očekuje Gavellina kartica plus. Kartica je inače u prodaji za sve studente i učenike, a njezinom izradom ostvarujete pravo na 50 posto popusta na sve predstave koje ovdje igraju, uz neograničen broj karata. Umjesto regularne cijene od 70 kuna, predstave godinu dana gledate po znatno nižoj cijeni.

Foto: Gavella
 
Kao što Djed Božićnjak nagrađuje svu dobru dječicu, mi nagrađujemo sve vrijedne studente i njihov uložen trud. Stoga će sve sudionike natječaja sustići naša daražljivost. Krajem siječnja organiziramo obilazak Gavelle pa će, svi njezini ljubitelji, imati priliku vidjeti prostranstva skrivena iza, s lijeve i desne strane, ili ispod omiljenih kazališnih daska. Doznat ćete gdje se omiljeni glumci oblače, šminkaju, trepere pred izlazak na pozornicu. Ponovno ćete osjetiti emociju izvedbe Kao na nebu uz klavir iz predstave, prošetati travom iz Priča iz bečke šume,  divit ćete se izbliza veličanstvenim lusterima Filumene Marturano. Želite li saznati gdje su spremljene raskošne scenografije svih prikazanih predstava, poigrajte se sa slikama glumaca i otkrijte!

Komentari na članak

Vezani članci

Božićni džemper

Vesela božićna odjeća

FOTO: Deset najljepših božićnih džempera

U blagdanskome smo duhu izabrali džempere koji najbolje reflektiraju stanje uma osobe koja ih nosi. Inspirirajte se našom fotogalerijom i pomno izaberite svoje favorite.

Dig

Poziv svim glumcima i onima koji to žele tek postati

Traže se statisti za seriju „Dig”

Prdukcijska kuća Embassy Films traži statiste za američku seriju Dig u kojoj glavne uloge imaju Jason Isaacs i Anna Heche.

Sveti Nikola Domski

Studenti, ulaštite čizmice!

Sveti Nikola Domski otkrio tko će večeras dobiti poklone

Sveti Nikola Domski i ove će se godine poigrati sa studentima u domovima te im dati poklone. Najbrži će osvojiti nagrade, a za to će morati upregnuti svoje moždane stanice.

Welcome

Dobrodošli u realnost

Pet stvari koje su vas dočekale nakon blagdana

Prošli su blagdani i sada se vraćamo u dobro poznatu realnost. Sve što ste ostavili u zaboravu prije dva tjedna,polako se vraća, od neuredne sobe pa sve do obaveza na fakultetu.

Predstava "Srce veće od ruku"

Premijera u Gavelli

Žudnja za ljubavlju postaje divlja glad u predstavi „Srce veće od ruku“

– Dva bračna para nalaze se usred ljubavnog četverokuta. U nemogućnosti realiziranja stvarnog odnosa svaki od njih stvara potpuno imaginaran odnos, živeći tako više u mašti s osobom koju nemaju nego s osobom koju imaju pored sebe. – zapisao je Elvis Bošnjak o predstavi.