Nagradni natječaj Gavelle i portala Studentski.hr

FOTO: Poigrajte se i obucite omiljene glumce u blagdansko ruho!

Djed Mraz
Pogledaj fotogaleriju
Anja Đurinović
Nikola Baće
Martina Čvek
Martina Čvek
Ivan Grčić

+6

Odaberite fotografiju glumice ili glumca iz naše fotogalerije, dodajte joj malo božićnoga duha koristeći čuda tehnologije i osvojite vrijedne nagrade na natječaju Studentskog.hr i Gavelle.

Što u nama budi kreativnost više no što to čini božićna toplina? Ništa. I koje vrijeme je prikladnije za darivanje od božićnog? Nijedno. Stoga su u ovom blagdanskom ozračju portal Studentski.hr i Zagrebačko gradsko kazalište Gavella odlučili nagraditi maštovite studente.

Naime, 15. prosinca pokrenut je naš nagradni natječaj. Zadatak je ukrasiti jednu od fotografija svojih omiljenih glumačkih nada ovog dramskog kazališta iz naše fotogalerije. Hoćete li Barbaru Nolu, Ivana Grčića, Anju Đurinović, Martinu Čvek ili Nikolu Baće prikazati u blagdanskom ruhu, na vama je. Obucite ih u Djeda Božićnjaka, postavite ih na skije, sanjke, u zagrljaj sa snjegovićem ili nas potpuno iznenadite nekom svojom ludom, kreativnom idejom. Pritom su vam dozvoljena sva moderna čuda tehnologije. Pošaljite nam svoje uratke do 30. prosinca na e-mail adresu: ana.marasovic@studentski.hr.

Objavom albuma zaprimljenih fotografija na Facebook stranici portala započinje utrka za lajkove. Troje studenata, koji u Novu godinu uđu s najviše oznaka sviđa mi se, očekuje Gavellina kartica plus. Kartica je inače u prodaji za sve studente i učenike, a njezinom izradom ostvarujete pravo na 50 posto popusta na sve predstave koje ovdje igraju, uz neograničen broj karata. Umjesto regularne cijene od 70 kuna, predstave godinu dana gledate po znatno nižoj cijeni.

Foto: Gavella
 
Kao što Djed Božićnjak nagrađuje svu dobru dječicu, mi nagrađujemo sve vrijedne studente i njihov uložen trud. Stoga će sve sudionike natječaja sustići naša daražljivost. Krajem siječnja organiziramo obilazak Gavelle pa će, svi njezini ljubitelji, imati priliku vidjeti prostranstva skrivena iza, s lijeve i desne strane, ili ispod omiljenih kazališnih daska. Doznat ćete gdje se omiljeni glumci oblače, šminkaju, trepere pred izlazak na pozornicu. Ponovno ćete osjetiti emociju izvedbe Kao na nebu uz klavir iz predstave, prošetati travom iz Priča iz bečke šume,  divit ćete se izbliza veličanstvenim lusterima Filumene Marturano. Želite li saznati gdje su spremljene raskošne scenografije svih prikazanih predstava, poigrajte se sa slikama glumaca i otkrijte!

Komentari na članak

Vezani članci

Stonehenge, zimski solsticij 1980 - ih

Na današnji dan

Slavljenje Božića – najpoznatijeg kršćanskog blagdana

Božić se slavi 25. prosinca tek od 4. stoljeća, prije njega postojale su mnoge druge zimske svetkovine.

https://www.facebook.com/F20film/photos/p.1099850493422380/1099850493422380/?type=1&opaqueCursor=AbrzrzHYknM8gOT5m39Fmg-tCDsWc7EgQq08RShGi0LGgLhmlr8EnWh2DAkPPRtjdw9PESjTQ71c1scfjGJRQ1xY5LWrQOpsgGwNGyhFY_Ib-WQ75I_2aR0ty4jCGVEdfFBt4v6PrQQzLCPJpINr8-j-IIFY6VV-aZdvb4zKs_GGJOKJJl3SfXQZ6iazBVq9_9zuURX6PLMHYsGOKDtiCfN_3O_TucXqCxz57j0qJrw73INz04-1Ny-4MQK1NTMsid14zKXcZ2aioaq81txsHYfo8glKT8xSvQDi81ipK4NbPM_4BE9l_xLWVWuhS7y5PN5sNlnbQRDm-NbBVE7RKJ7kmYaXNqU5zEkOU_zqPCo0h0ByxkmkL5GRpU36vvbFxM0oPxrb74paYFG2Ua2tZDkF5TsBUXRvH4c135VqWentfA&theater

Kazališne adaptacije

„Sve je bilo iz ljubavi, entuzijazma, voluntarizma” – Goran Grgić o prilagodbi kazališnih predstava slijepima

Cijela priča započinje prije desetak godina jednim pozivom Grgiću i pitanjem koje će pokrenuti lavinu susreta i dogovora oko jednog – kako omogućiti da gledaju oni koji gledati ne mogu. O samom projektu progovorili su glumac Goran Grgić i Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli.

73. Zlatni Globus

(Ne)očekivane nominacije

Objavljene nominacije za 73. Zlatni globus

Objavljene su nominacije za 73. Zlatni globus koji će se održati u siječnju 2016. u Los Angelesu. Mnoge nominacije su bile za očekivati, ali među njima su se našle i one koje iskreno čude.

Rijeka Advent 2015.

Vrijeme božićnih blagdana

Koncerti, klizanje i slastice za blagdane u Rijeci

Saznajte što obavezno trebate posjetiti ukoliko se u vrijeme blagdana nađete u Rijeci.

grumpy

„Žurke bez harmonike"

VIDEO: Antibožićne pjesme koje će rado pjevušiti svaki Grinch

Dozlogrdila vam je božićna euforija? Na pravom ste mjestu.