Nagradni natječaj Gavelle i portala Studentski.hr

FOTO: Poigrajte se i obucite omiljene glumce u blagdansko ruho!

Djed Mraz
Pogledaj fotogaleriju
Anja Đurinović
Nikola Baće
Martina Čvek
Martina Čvek
Ivan Grčić

+6

Odaberite fotografiju glumice ili glumca iz naše fotogalerije, dodajte joj malo božićnoga duha koristeći čuda tehnologije i osvojite vrijedne nagrade na natječaju Studentskog.hr i Gavelle.

Što u nama budi kreativnost više no što to čini božićna toplina? Ništa. I koje vrijeme je prikladnije za darivanje od božićnog? Nijedno. Stoga su u ovom blagdanskom ozračju portal Studentski.hr i Zagrebačko gradsko kazalište Gavella odlučili nagraditi maštovite studente.

Naime, 15. prosinca pokrenut je naš nagradni natječaj. Zadatak je ukrasiti jednu od fotografija svojih omiljenih glumačkih nada ovog dramskog kazališta iz naše fotogalerije. Hoćete li Barbaru Nolu, Ivana Grčića, Anju Đurinović, Martinu Čvek ili Nikolu Baće prikazati u blagdanskom ruhu, na vama je. Obucite ih u Djeda Božićnjaka, postavite ih na skije, sanjke, u zagrljaj sa snjegovićem ili nas potpuno iznenadite nekom svojom ludom, kreativnom idejom. Pritom su vam dozvoljena sva moderna čuda tehnologije. Pošaljite nam svoje uratke do 30. prosinca na e-mail adresu: ana.marasovic@studentski.hr.

Objavom albuma zaprimljenih fotografija na Facebook stranici portala započinje utrka za lajkove. Troje studenata, koji u Novu godinu uđu s najviše oznaka sviđa mi se, očekuje Gavellina kartica plus. Kartica je inače u prodaji za sve studente i učenike, a njezinom izradom ostvarujete pravo na 50 posto popusta na sve predstave koje ovdje igraju, uz neograničen broj karata. Umjesto regularne cijene od 70 kuna, predstave godinu dana gledate po znatno nižoj cijeni.

Foto: Gavella
 
Kao što Djed Božićnjak nagrađuje svu dobru dječicu, mi nagrađujemo sve vrijedne studente i njihov uložen trud. Stoga će sve sudionike natječaja sustići naša daražljivost. Krajem siječnja organiziramo obilazak Gavelle pa će, svi njezini ljubitelji, imati priliku vidjeti prostranstva skrivena iza, s lijeve i desne strane, ili ispod omiljenih kazališnih daska. Doznat ćete gdje se omiljeni glumci oblače, šminkaju, trepere pred izlazak na pozornicu. Ponovno ćete osjetiti emociju izvedbe Kao na nebu uz klavir iz predstave, prošetati travom iz Priča iz bečke šume,  divit ćete se izbliza veličanstvenim lusterima Filumene Marturano. Želite li saznati gdje su spremljene raskošne scenografije svih prikazanih predstava, poigrajte se sa slikama glumaca i otkrijte!

Komentari na članak

Vezani članci

Povratak obvezama

Možete vi to!

Kako se što lakše vratiti obvezama nakon blagdana

Donosimo savjete o tome kako lakše možete preživjeti ponovne obveze nakon razdoblja opuštanja.

Brace yourself..

Najluđa noć u godini

7 pogrešnih novogodišnjih odluka

Ukoliko ste jedan od onih koji dočekuju novu godinu sa papirom punim svakakvih novogodišnjih odluka, zaustavite se! Nemojte pod stresom ući u siječanj. Savjetujemo koje odluke nikako ne bi smjeli donositi u posljednjoj kalendarskoj večeri.

https://www.facebook.com/GavellaHR/photos/p.1682231408500009/1682231408500009/?type=1&opaqueCursor=AbqK1vndpSAwoOVT6V4fVnPwBqXzY0lDuR8Mn52Dw-WT1OziVm5DIG-Ul5OeUTQCV1fjPgkoRdx2DAco_0jY8KdLr7iZhKy7CFOhcj_cw3AcNp03XB9lQWPaEBsuog70oK5tRp93TaRBzP4nLjLclzIZcoC73J0pqemxGaqE5n6CBuHH-1eM3JOH8X5-EKetrxhrfjKxiLaRCgT8DUdeuFEY6Tuc8XZMpkRHMlkqXiqafQcp7pv_daWq_ccTwZfcmogMR8DiKKyG1huW32H5HFhVr2i2u__BF0IQQCsxDYCHz1HXWxXaaik5vFU_rGkdl74cdzTD_InyKex8yT4A4ny6RZwODbOBieck3thjchHnwVhQ_M3CTWvxvnKZu1Mf2gJTC3u2oVWBcRJqOT5e1xQ6h3kkQ6Z2ClxxV8u3Ud3aN6f46DAUy7u4czpFt2ozrp-hFof2gWigeB0IiYGE8rB2&theater

Recenzija humorne drame

Šteta što „Sjećanje vode” nije na stalnom Gavellinom repertoaru

Veljača u Gavellu dolazi u obliku humorne drame. Donosimo osvrt na „Sjećanje vode”, a samu predstavu prokomentirao je i glumac Goran Grgić.

stres

Briga za zdravlje

U pet jednostavnih koraka do smanjenja blagdanskog stresa

Iako lijepo, blagdansko razdoblje sa sobom donosi i mnogo stresa. Uz nervozu oko sitnica poput odabira darova za najmilije, za studente su tu i akademske obaveze koje su se odjednom nagomilale. Ako vam je dosta svega i trebate pomoć kako biti opušteniji i zdraviji, ovo je tekst za vas.

Dundo Maroje u Gavelli

Osvrt na predstavu „Dundo Maroje"

Stav'te pamet na komediju!

Predstavu „Dundo Maroje" izvela je Studentska glumačka družina Negromanti i Pometnici u kazalištu Gavella. Kroz dva i pol sata izvedbe stvorili su pravo renesansno ozračje.