Što sve jedan student može pojesti i preživjeti

FOTO: Nespojive kombinacije hrane u kojima uživa ekipa portala Studentski.hr

mačka, odvratno
Pogledaj fotogaleriju
Kokice i kečap
Marmelada i salama
Nutella i kiseli krastavci
Nutella i margarin
Palačinke i pašteta

+3

Vjerojatno ste i sami doživjeli osude zbog određene kombinacije hrane koju konzumirate, a vama se čini potpuno normalnom. Pogledajte fotogaleriju i provjerite što sve jedu članovi vašega omiljenog portala i ostaju živi.

Stara latinska izreka kaže kako se o ukusima ne raspravlja, no ponekad se ne možemo suzdržati od zgroženoga pogleda kada u menzi vidimo ekipu koja kombinira salatu i puding od vanilije.

Potaknuti druženjima (uglavnom uz hranu) ekipe koja radi na portalu Studentski.hr odlučili smo provesti anketu i složiti galeriju najčudnijih kombinacija koje ljudi jedu i smatraju ukusnima, dok se oko njih ekipa zgraža.

Kombinacije se kreću od pizze s majonezom (kontinentalcima neshvatljivo, nama, koji smo malo južnije, potpuno normalno), jagoda i kruha, pirea s limunovim sokom pa sve do sarme sa sosom od rajčica, tjestenine bologneze s jogurtom te smokija s mlijekom. Ostatak delicija provjerite u fotogaleriji i javite nam dojmove ako se odlučite probati nešto od navedenoga ili imate vlastiti prijedlog. Dobar tek!

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO

Studenti kreativci – predstavljamo Tenu Grgić

INTERVJU i FOTO: Svestrana studentica koja ima Irish Heart i u njemu puno ljubavi za slikanje

Tena Grgić svestrana je studentica dizajna koja se u slobodno vrijeme bavi irskim plesom i slikanjem. Smatra da je smisao bilo kojeg talenta darovati ga drugima te najviše voli vidjeti iskreni osmijeh na licu osobe koja prvi put vidi njezin rad.

Juha od rajčice

Ušteda vremena

Deset ukusnih recepata za užurbane studente

Da bismo ti uštedjeli vrijeme potrebno za kuhanje, a da bi ti ipak nešto fino pojeo, pripremili smo ti popis od 10 vrlo ukusnih recepata za koje ti je potrebno vrlo malo vremena.

Na Szigetu možete skupljati žigove i osvojiti zelenu kartu

Sziget 2015

IZVJEŠTAJ: Razvikani Aviici, odlični AWOLNATION, The Subways i energični Kasabian za peti dan Szigeta

AWOLNATION je zanimljiv uživo — dok u isti tren ima veoma ugodan i melodiozan glas, u drugu ruku će iznenaditi sve prisutne growlanjem i vikanjem, što nitko ne bi očekivao od čovjeka takva glasa i stasa.

Virujen u te

Intervju: Ja to tako pjevam

Ja to tako pjevam: tri studentice i student u šest dana skupili preko 39 000 lajkova

Facebook stranica „Ja to tako pjevam” osnovana je 13. svibnja, a u šest dana skupila je preko 39 000 lajkova. Provjerite tko stoji iza nje i u kojem će se smjeru ova pomama dalje razvijati!

"Kontra krize" - 2. okrugli stol

Studenti Poduzetništva u kulturi i turizmu

Kontra krize: Studenti prezentirali svoje ideje za koncept hotela s nezaboravnim iskustvom

U sklopu ovog projekta studenti su ugostili uspješne poslovne ljude koji su svojim radom pokazali kako kriza nije nepremostiva prepreka, već je prilika koju treba znati iskoristiti.