Mjesec ljubavi

Evo kako se dobro provesti za Valentinovo uz minimalni trošak

https://pixabay.com/photos/people-man-woman-couple-happy-2589047/

Ušli smo u mjesec ljubavi, a Valentinovo samo što nije tu. Ako nemate ideju kako provesti taj dan s boljom polovicom ili kako ne potrošiti puno novaca, donosimo vam nekoliko prijedloga.

Iako neki parovi misle da je Dan zaljubljenih marketinški trik te da je bespotrebno negdje ići negdje taj dan i razmjenjivati darove, donosimo nekoliko prijedloga kako provesti Valentinovo s voljenom osobom i pritom ne potrošiti puno novaca.

U razgovoru sa studenticama doznajemo kako one taj dan zamišljaju kao odlazak na spoj, odnosno ručak ili večeru. Umjesto klasičnih izlazaka u skupe restorane, možete djevojku odvesti na ručak u menzu te biti originalni i potpuno drukčiji. Uz ručak joj poklonite i ružu.

Ni kune nećete potrošiti ako djevojku, odnosno dečka odvedete u šetnju po gradu ili parku. Noćna šetnja uz rasvjetu može biti jako romantična, uz topao razgovor i zagrljaj s dragim ili dragom.

S druge strane, studenti kažu kako bi najradije Valentinovo proveli doma uz filmove. Stoga, djevojke, nećete pogriješiti ako napravite maraton s najdražim filmovima svoje bolje polovice. Pritom je dovoljno kupiti samo grickalice.

Ono što doma sigurno imate jesu društvene igre. Dečki su poznati po tome da vole sve vrste igara. Ovo vam je idealna prilika da se dobro nasmijete i zabavite.

U svakom slučaju, bez obzira na vaš studentski budžet, možete kvalitetno provesti Valentinovo.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/beard-brainstorming-business-2286440/

Moćni alati

7 savjeta za poboljšanje komunikacijskih vještina

Razvijene komunikacijske vještine otvaraju nam mnoga vrata. Donosimo vam savjete kako poraditi na njima.

Usne

Spriječite suhe i ispucale usne ove zime

Tajna prekrasnih usana na temperaturama ispod nule

Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći održati vaše usne u savršenom stanju kroz cijelu zimu.

Voće-razno

Najvažniji obrok

Započnite dan zdravim doručkom

Ne izbjegavajte doručak jer će vam dati potrebnu energiju i poboljšati raspoloženje. Budući da je najvažniji obrok u danu, neka obiluje zdravim namirnicama.

naslovna

Studentske financije

Savjeti za odgovorno upravljanje novcem

Možda biste s dobrim planom raspodjele svoga budžeta na kraju mjeseca uspjeli ponekad biti u plusu. Otkrivamo vam kako u tome uspjeti.

Moslavačka noć

Udruga moslavačkih studenata

Moslavačka noć vraća se na Savu

Za vrhunsku zabavu bit će zadužen sedmeročlani Prima Band uz pomoć odličnog DJ Jukyja. Cijene pića bit će prilagođene studentskim džepovima.