Udruga CINAZ

Društvene igre za zdrav duh, nove prehrambene navike za zdravo tijelo

CINAZ logo

U nadolazećim će se danima u prostorijama Udruge CINAZ odvijati zanimljive aktivnosti. Prijavite se na radionicu "Brzo i zdravo" i dobro se zabavite uz društvene igre.

Želite usvojiti zdrave prehrambene navike? Zanima vas veganska i sirova prehrana? Mislite da je slatko nezdravo? Prijavite se na radionicu Brzo i zdravo i naučite samostalno pripremati veganske i sirove delicije kroz jednostavne recepte (mlijeko, smoothie, energetske pločice, umaci, namazi ili paštete, deserti). Učinite to putem prijavnice do 19. travnja u 12 sati.

Sirovom i veganskom hranom se hrani tijelo, potiče zacjeljivanje i ozdravljenje te održavanje vrhunskog zdravlja. Besplatna radionica održat će se u srijedu, 20. travnja u 17.30h u Udruzi CINAZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), a vodit će je Vesna Zubčić, diplomirana dizajnerica i feng shui savjetnica iz Udruge Terra. Iskoristite priliku za stjecanje praktičnih znanja o zdravoj prehrani i prednostima sirove i veganske prehrane za cjelokupno zdravlje.

U četvrtak, 21. travnja na istoj će se adresi održati Večer društvenih igara. Čekaju vas: Alias, Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb, karte za briškulu. Pozvani ste donijeti i svoje omiljene društvene igre, kao i kreativnost za kreiranje novih, a toga vam, bar dosad, nije manjkalo. Potvrdite svoj dolazak na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite.

Za aktivnosti su zaslužne Udruga CINAZ, program Klub mladih KLOOZ, Udruga Terra i Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Obrazovna ponuda

Zadar domaćin prvog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Dalmaciji

– Iznimno smo sretni što se Sajam, nakon Zagreba i Rijeke, dalje širi i u druge gradove, a posebno što je riječ o Zadru. Zadar kao sveučilišni grad zaslužuje biti domaćin prepoznatljivog međunarodnog Sajma. – ističe Sandra Tomaš.

Tomislav Bralić i Intrade: Zadarska večer

Klub zadarskih studenata i Club Roko vas pozivaju

Zadarska večer uz Tomislava Bralića i klapu Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će ovoga petka, 11. travnja iza 22 sata, u sklopu Zadarske večeri u Clubu Roko.

Darivanje krvi

Pomozite onima kojima je potrebno!

Dobrovoljno darivanje krvi u Zadru

U utorak, 8. travnja 2014. organizira se dobrovoljno davanje krvi.

Scrabble

Na današnji dan

Društvena igra koja je osvojila svijet

Postoji li netko tko još nikada nije zaigrao Scrabble – društvenu igru prodanu u 150 milijuna primjeraka? Onda je danas izvrsna prilika. Slavimo rođendan njezina izumitelja i donosimo vam popis najdužih riječi u hrvatskome jeziku.

Drinkagon

Društvene igre

Podržite Drinkagon i mamurluk koji vam obećava

Drinkagon je društvena igra namijenjena svima koji žele kombinaciju dobre zabave i strateškog taktiziranja. Osigurajte svoj primjerak na vrijeme!