Koncert profesora i studenata

"Dosta filozofiranja" na Filozofskom fakultetu u Osijeku

Dosta filozofiranja

Studentski zbor FFOS-a i uprava pripremili su završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta.

Danas u 20:30 sati u dvorištu Filozofskog fakulteta u Osijeku imate priliku vidjeti i čuti nešto posebno – glazbeni bend sastavljen od profesora i studenata filozofije FFOS-a, Odsjek za filozofiju.

Studentski zbor FFOS-a i uprava odlučili su prirediti završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta. Manifestacija je dobila satirično ime Dosta filozofiranja koje ukazuje da svima nakon završenih predavanja, a prije ispitnih rokova treba opuštanje. 

U koncertu možete uživati do ponoći. Ovo je prva, a ujedno i probna godina gdje se želi vidjeti kako će manifestacija proći i postoji li mogućnost za proširenje iste na više od nastupa samo jednog benda. Zapravo je vizija uključiti što više studenata i zaposlenika FFOS-a koji su članovi nekog benda ili su DJ-i. 

Student prodekan, Branimir Križanec, poziva sve na prisustvovanje i pomoć u kreiranju još boljeg koncerta sljedeće godine  

– Bilo bi super kada bi se što više studenata javilo sa sugestijama kako poboljšati manifestaciju. Njihov feedback nam je stvarno važan jer, na kraju krajeva, studenti su najbrojnija populacija fakulteta. Sa svim idejama se mogu javiti Studentskom zboru Filozofskog fakulteta u Osijeku ili meni kao studentu prodekanu. – 

Detalje o ovogodišnjem koncertu pronađite na Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

TB

Prednosti volontiranja u Udruzi

10 razloga za priključivanje SIK-u

Nekadašnja lektorica, a trenutna zamjenica glavne urednice portala Studentski.hr donosi ti 10 razloga zašto se priključiti upravo ekipi Studentskog informativnog kutka.

Posjetitelji

Bez cajki, molim!

FOTO: Uz odličan nastup S.A.R.S.-a otvoren novi klub Hangar

Ovaj vikend odlučili smo popratiti otvaranje novog kluba Hangar u Ulici Florijana Andrašeca 14 koje se održalo u subotu 27. prosinca. Na otvorenju su nastupali S.A.R.S.-ovci, miljenici Balkana.

Naslovna

Recenzija filma

Spektakularni povratak Majstora iluzije

Film je prilično zabavan i u ovim trenucima najbolje rješenje za vas ako niste obožavatelj Warcrafta, horora Prizivanja, Nindža kornjači ili Ljutih ptičica. 

Naslovna slika

Moderna terapija za opuštanje

FOTO: Ova bojanka za odrasle pravi je hit

Britanka Johanna Basford osmislila je bojanku za odrasle koja povećava kreativnost i služi kao terapija.

Rovinj

Povezivanje studenata prirodoslovnih i matematičkih struka

Primatijada promovira STEM područje kao budućnost obrazovanja

Nova Primatijada održat će se od 11. do 15. svibnja u Rovinju. Tematski je orijentirana na važnost STEM područja u razvoju IT sektora.