LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Yellow Submarine Burger

Domaći burger koji obavezno trebate probati tijekom studentskih popusta

Ako još uvijek niste čuli za zagrebačku podmornicu slasnih burgera, ne brinite. Još uvijek stignete probati burgere napravljene od domaćih sastojaka, rukom rezane krumpiriće i sve to začiniti čašom dobrog hrvatskog piva.

Ako još uvijek niste čuli za zagrebačku podmornicu slasnih burgera, ne brinite. Još uvijek stignete probati burgere napravljene od domaćih sastojaka, rukom rezane krumpiriće i sve to začiniti čašom dobrog hrvatskog piva.

Ako još uvijek niste čuli za zagrebačku podmornicu slasnih burgera, ne brinite. Još uvijek stignete probati burgere napravljene od domaćih sastojaka, rukom rezane krumpiriće i sve to začiniti čašom dobrog hrvatskog piva.

U petak smo imali prilike probati drugačiji burger, spremljen od domaćih sastojaka hrvatskih malih gospodarstava nakon kojeg se osjećate sjajno. Riječ je o Yellow Submarine Burgeru koji je pomalo drugačiji od ostalih. Naime, svo je meso u Yellow Submarine Burgeru potpuno domaće. Točnije, riječ je o junetini koja dolazi iz raznih manjih hrvatskih gospodarstava, objasnio nam je voditelj lokala Sandro Lojić.

Postupak pripremanja mesa vrlo je važan za sam okus burgera. Stoga se ovi burgeri peku na roštilju na drveni ugljen. Drveni ugljen se prethodno dobro zagrije, a okus burgera je veličanstven, bez pretjerivanja. Tako smo imali prilike probati Sliders i Sausage burger te krumpiriće. Sliders su tri manja burgera različitog okusa, po izboru chefa. Svaki je drugačiji na svoj način, a zajedno čine savršen okus u ustima.

Sausage burger jest pravi burger za muškarce, koji se, uz meso i kobasicu, sastoji od karameliziranog luka, crvenog kupusa i umaka od senfa i meda koji zajedno čine savršenu kombinaciju. Uz burgere, odlično pašu i krumpirići preliveni umakom i naribanim sirom te naravno, hrvatsko pivo.

Sausage Burger
 
Sausage Burger; FOTO: Kristina Marečić
 
 

Važno je napomenuti da sve namirnice dolaze na stol svježe narezane i napravljene. Meso se peče na roštilju, što mu dodatno daje odličan okus. Uz odličnu hranu, Yellow Submarine Burger može se pohvaliti i ugodnim i prisnim ambijentom te vrlo simpatičnim osobljem. Mlada, vesela i uigrana ekipa dodatno unosi pozitivu u cijeli prostor.

Matej i Diana
 
Osoblje Yellow Submarine Burgera; FOTO: Kristina Marečić
 
 

Nakon pet minuta provedenih u Yellow Submarine Burgeru može se osjetiti prisna i topla atmosfera, a gospodina Lojića smo pitali što je to drugačije i po čemu se razlikuju od drugih, na što nam je odgovorio.

- Svakako da imamo drugačiji pristup gostu i odmah se osjeća ta friendly atmosfera. Sve radimo sami, a namirnice su također drugačije jer su prirodne iz lokalnog uzgoja. Krumpirići su svježi i rukom rezani, a burgeri su domaći i bez aditiva.

Vlasnici su ideju razrađivali i više od dvije godine, a burgeri su nastali po proputovanjima po Americi i Europi, gdje su se zaljubili u njih. Više od 80% gostiju dolazi po preporuci, a trenutno se Yellow Submarine Burger može pohvaliti uspješnim radom od godine dana.

Evo što gospodin Lojić kaže zašto biste trebali doći u Yellow Submarine i probati burger?

- Dođite i probajte burger koji nije nadodan aditivima i različitim okusima, već je nešto što biste si voljeli napraviti sami doma.

I za kraj, za one koji još ne znaju, studenti ponedjeljkom mogu ostvariti 20% popusta na burgere uz predočenje indeksa ili iksice.

FOTO: YELLOW SUBMARINE BURGER