Croatia Music Week

Doček 2017. godine uz jednog od najboljih DJ-eva na svijetu

Armin Van Buuren, Ultra Europe 2016, Hrvatska

Zagreb je ovogodišnji domaćin sedmodnevnog glazbeno-gejmerskog spektakla pod nazivom Croatia Music Week. Na dočeku Nove godine nastupit će jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Armin Van Buuren.

Ljeto nas je kalendarski napustilo što znači kako je vrijeme za planiranje dočeka Nove godine Ljubitelji elektronske glazbe ovo će Silvestrovo doći na svoje u Areni Zagreb koja će ugostiti sedmodnevni spektakl Croatia Music Week pod organizacijom Ultra Music Festivala, uz podršku Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba te turističke agencije Atlas.

Program će trajati od 31. prosinca do 7. siječnja 2017. godine, a sastojat će se od nastupa poznatih svjetskih DJ-eva, dočeka Nove godine te Road to Ultra Festivala, svojevrsne promocije Ultra Europe Festivala u Splitu. Organizatori očekuju više od 10 000 ljudi iz cijeloga svijeta.

Najveće oduševljenje izazvala je vijest kako će headliner dočeka Nove godine (New Year's Eve 360º) biti jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Nizozemac Armin Van Buuren. Vodećem imenu trance glazbe na sceni će se pridružiti MOTi, Sander Van Doorn, Juicy M, Julian Jordan, David Gravel te mnogi drugi. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn (3. kat Arene) do 2000 kn (VIP). Ulaznice možete kupiti na poveznici

Ostatak programa:

1. siječnja – NYE Replay

2. i 3. siječnja – Zagreb Gaming Championship

4. siječnja – Road To Ultra

5. siječnja – glazbeni program

6. siječnja – RESISTANCE, UMEK 1605

Komentari na članak

Vezani članci

Red Love Party

Collegium putovanja

FOTO: Mladi iz Hrvatske dočekali Novu godinu u Budvi

Stotine mladih iz Hrvatske za ispraćaj 2014. i doček 2015. godine odabrali su hit destinaciju Budvu, gdje su u utorak u jednom od poznatih budvanskih noćnih klubova uz Vatru izvršili zagrijavanje za Novu.

R3hab

Izvještaj s petog dana Croatia Music Weeka

Enter Zagreb u Areni napravio odličan party: R3hab i Felix Jaehn zvijezde večeri

Nakon fenomenalnog Enter Zagreb partyja powered by Wrong Crowd u srijedu na kojem su R3hab, Felix Jaehn i ostali nastupili pred oko 4.000 posjetitelja, četvrtak u Arenu Zagreb donosi nastupe DJ-a izdavačke kuće Armada, a u petak program Festivala zatvaraju svjetske zvijezde Headhunterz I Matisse & Sadko.

"New me" resolution

TAMARA KORDOVAN

Novogodišnje antiodluke

Da skratimo priču, novogodišnje odluke ne donosim jer nemaju smisla. Svake godine su iste i svake godine ih se prestanem pridržavati u prvom tjednu jer ne volim kad mi netko određuje što i kako radim, makar to bila ja sama sebi – iz prošlosti. I na kraju svake godine se osjećam kao da nisam postigla ništa jer nisam krenula u teretanu, postala bodybuilder, proputovala svijet ili pohađala tečaj izrade antiknih predmeta od vune.

Naslovna

Doček uz filmove

Filmovi za sve tipove novogodišnjih „partijanera“

Imaš taj osjećaj da ne želiš biti u gužvi, ali ipak želiš ostati u svom duhu? Jednostavno ti je draže biti pod dekicom za Novu godinu gledajući filmove? Mi ti olakšavamo i donosimo popis filmova po tipovima novogodišnjih "partijanera".

Jasna Ožanić

Klupska ponuda za novogodišnju noć

Kakvu Novu godinu nude riječki klubovi?

Građanima grada Rijeke, ali i njihovim gostima, nudi se nekoliko mjesta na kojima mogu ispratiti staru i dočekati Novu godinu, a cijene se kreću od 80 do petstotinjak kuna. Za vas smo izdvojili klubove s prihvatljivom last-minute cijenom upada.