Croatia Music Week

Doček 2017. godine uz jednog od najboljih DJ-eva na svijetu

Armin Van Buuren, Ultra Europe 2016, Hrvatska

Zagreb je ovogodišnji domaćin sedmodnevnog glazbeno-gejmerskog spektakla pod nazivom Croatia Music Week. Na dočeku Nove godine nastupit će jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Armin Van Buuren.

Ljeto nas je kalendarski napustilo što znači kako je vrijeme za planiranje dočeka Nove godine Ljubitelji elektronske glazbe ovo će Silvestrovo doći na svoje u Areni Zagreb koja će ugostiti sedmodnevni spektakl Croatia Music Week pod organizacijom Ultra Music Festivala, uz podršku Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba te turističke agencije Atlas.

Program će trajati od 31. prosinca do 7. siječnja 2017. godine, a sastojat će se od nastupa poznatih svjetskih DJ-eva, dočeka Nove godine te Road to Ultra Festivala, svojevrsne promocije Ultra Europe Festivala u Splitu. Organizatori očekuju više od 10 000 ljudi iz cijeloga svijeta.

Najveće oduševljenje izazvala je vijest kako će headliner dočeka Nove godine (New Year's Eve 360º) biti jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Nizozemac Armin Van Buuren. Vodećem imenu trance glazbe na sceni će se pridružiti MOTi, Sander Van Doorn, Juicy M, Julian Jordan, David Gravel te mnogi drugi. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn (3. kat Arene) do 2000 kn (VIP). Ulaznice možete kupiti na poveznici

Ostatak programa:

1. siječnja – NYE Replay

2. i 3. siječnja – Zagreb Gaming Championship

4. siječnja – Road To Ultra

5. siječnja – glazbeni program

6. siječnja – RESISTANCE, UMEK 1605

Komentari na članak

Vezani članci

Cats naslovna

Spektakl u Areni

Rasprodana prva predstava mjuzikla Cats u Zagrebu, održat će se i druga

Zbog velikog interesa, organizatori su u dogovoru s produkcijskom kućom The Really Useful Theatre u vlasništvu A. L Webbera dogovorili još jedan termin 23. ožujka, također u Areni Zagreb.

Love International

Elektronska glazba

Love International inspirira procvat festivalske scene

Nasljednik kultnog The Garden Festivala na rasporedu je od 29. lipnja do 6. srpnja. Postoji nekoliko razloga zašto ne propustiti Love International festival.

Događaji 2016

Noviteti u svijetu

Što nas čeka u 2016. godini

Pred nama je malo manje od 366 uzbudljivih dana ove godine. Donosimo vam mali pregled događaja koje željno iščekujemo.

Croatia Winter Music Festival

Odličan provod u Areni Zagreb

Ljubitelji elektronske glazbe hrle na Croatia Winter Music Festival

Od 31. prosinca do 6. siječnja održava se Croatia Winter Music Festival u Areni Zagreb. Autotrans je za posjetitelje s prebivalištem izvan Zagreba osigurao popuste na kupnju autobusnih karata.

Šampanjac

U blagdanskom duhu

Deset najneobičnijih običaja diljem svijeta za ispraćaj stare godine

Odjeveni u crveno, s grožđem u ustima i čepićima u ušima očito činimo idealnu kombinaciju za doček Nove godine u inozemstvu, jedino se bojimo letećega namještaja kao ponoćne čestitke.