Croatia Music Week

Doček 2017. godine uz jednog od najboljih DJ-eva na svijetu

Armin Van Buuren, Ultra Europe 2016, Hrvatska

Zagreb je ovogodišnji domaćin sedmodnevnog glazbeno-gejmerskog spektakla pod nazivom Croatia Music Week. Na dočeku Nove godine nastupit će jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Armin Van Buuren.

Ljeto nas je kalendarski napustilo što znači kako je vrijeme za planiranje dočeka Nove godine Ljubitelji elektronske glazbe ovo će Silvestrovo doći na svoje u Areni Zagreb koja će ugostiti sedmodnevni spektakl Croatia Music Week pod organizacijom Ultra Music Festivala, uz podršku Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba te turističke agencije Atlas.

Program će trajati od 31. prosinca do 7. siječnja 2017. godine, a sastojat će se od nastupa poznatih svjetskih DJ-eva, dočeka Nove godine te Road to Ultra Festivala, svojevrsne promocije Ultra Europe Festivala u Splitu. Organizatori očekuju više od 10 000 ljudi iz cijeloga svijeta.

Najveće oduševljenje izazvala je vijest kako će headliner dočeka Nove godine (New Year's Eve 360º) biti jedan od najboljih DJ-eva današnjice, Nizozemac Armin Van Buuren. Vodećem imenu trance glazbe na sceni će se pridružiti MOTi, Sander Van Doorn, Juicy M, Julian Jordan, David Gravel te mnogi drugi. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn (3. kat Arene) do 2000 kn (VIP). Ulaznice možete kupiti na poveznici

Ostatak programa:

1. siječnja – NYE Replay

2. i 3. siječnja – Zagreb Gaming Championship

4. siječnja – Road To Ultra

5. siječnja – glazbeni program

6. siječnja – RESISTANCE, UMEK 1605

Komentari na članak

Vezani članci

People

Tea Tizaj

Hrvati po nacionalnosti; mediokriteti po subnacionalnosti

Oduvijek sam imala dozu poštovanja prema ljudima kojima je dovoljno promijeniti stranicu na kalendaru kako bi koračali životom u drugim cipelama. Nerabljenima, uglancanima. Naizgled očišćenima i otpuštenima od grijeha. Nametalo mi se pitanje jesu li moje cipelice lutalice propustile nešto? S godinama sam shvatila kako je s njima sve u redu, a da je sam pojam Nove godine prikriven sinonim za paradu i prisilnu zabavu spuštenog standarda.

logo 20.10.

Glazbeni maraton

„Šum na umu” predstavlja: „BE FREE with System Divine”

Ovaj vikend u Gjuri2 - Šum na umu i System Divine.

Zlatne košarkašice

Inventura

11 događaja koji su obilježili studentsku 2016. godinu

Na prvi pogled, "sve je isto ka' i lani" – HDZ je još uvijek na vlasti, Hajduk je standardno nikakav, a državljanstvo Marina Čilića mijenja se ovisno o broju osvojenih setova. Ipak, živote hrvatskih studenata obilježile brojne priče koje smo tijekom godine pratili.

Proizd Blackout

Party "Proizd Blackout"

Miris slane svježine i zvuk elektronske glazbe na jednoj od najljepših mediteranskih plaža

Party "Proizd Blackout" održat će se 30. srpnja na otočiću Proizd kraj Vele Luke. Za totalno pozitivno zamračenje pobrinut će se DJ-evi vrhunskog kalibra.

Sea Star festival

50 dana do najvećeg festivala Istarske županije

Sea Star festival treba privući mlađu populaciju u Hrvatsku

Od prve najave dolaska Sea Star festivala na Umašku rivijeru prodano je oko 25 000 ulaznica. Do najvećeg festivala u Umagu dijeli nas svega pedesetak dana.