Sveučilište u Zadru

Besplatan ručak razveselio zadarske studente

menza

Sveučilište u Zadru povodom obilježavanja svoga Dana studente je počastilo besplatnim ručkom, a oni su to dočekali s oduševljenjem.

U sklopu petodnevnog obilježavanja Dana Sveučilišta zadarski su studenti 22. ožujka u menzi mogli jesti potpuno besplatno. Bilo je dovoljno odabrati obrok i provući iksicu. Inicijativu je pokrenuo Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, dok je Sveučilište prihvatilo i realiziralo ovu sjajnu ideju.

Studenti su dakako pozdravili ovakav način obilježavanja Dana Sveučilišta, a ugođaju je pridonijelo sunčano proljetno vrijeme, pa su mnogi jeli u dvorištu studentske menze:

– Pohvalno je da su se konačno sjetili nas studenata i nama nešto poklonili. Obično su proslave i pogodnosti rezervirane za ugledne goste koji često i nemaju veze sa Sveučilištem. – navodi  jedan od njih.

Financijsku stranu priče komentirale su dvije studentice:

– Ovo mi je dobro došlo da popunim zalihu čokoladnih mlijeka i banana. Uzela sam flaširanu vodu, a nisam mogla propustiti kolač. – kroz smijeh objašnjava studentica Kristina.

– Ne znači mi puno financijski s obzirom na to da se dogodilo prvi put otkad studiram, ali lijepa je gesta i ručak je odmah bio ukusniji.

Slavlje se nastavlja do ponedjeljka kada će se Dan Sveučilišta i službeno obilježiti. Detaljan program možete pronaći na Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje-Telekom Electronic Beats festival

Telekom Electronic Beats festival

Predavanje A. J. Samuelsa u Zagrebu: Profesionalnost u glazbenom novinarstvu

Predavanje je namijenjeno studentima, novinarima, blogerima i svim glazbenim entuzijastima te je besplatno za sve sudionike.

Fitness

Mo Farah vam neće biti ravan

Najbolje besplatne aplikacije za tjelovježbu

Ništa ne nedostaje ugodno popunjenim ljepoticama i ljepotanima, ali za sve koji su si obećali skinuti višak kilograma, donosimo popis aplikacija koje bi mogle pomoći u ostvarivanju tog cilja.

Ekonomski fakultet II

Konferencija Hrvatske studentske asocijacije

Besplatna predavanja vodećih marketinških stručnjaka na zagrebačkoj Ekonomiji

Hrvatska studentska asocijacija organizira besplatnu marketinšku konferenciju interaktivnog karaktera „Marketing Madness“. Bogati program konferencije sastoji se od dinamičnih predavanja, panel diskusija, radionica te neformalnog dijela.

Putovanje

Prezentacije EVS volonterki

Moguće je putovati svijetom besplatno – saznajte kako

Ana Braunović i Monika Kutri održat će prezentacije o raznim nagradnim igrama koje omogućuju odlazak u neku novu državu bez novca te o volontiranju preko provjerenih internetskih stranica za koje se dobiva smještaj i hrana.

https://www.facebook.com/unisportst/photos/a.1561325440749424/2314490675432893/?type=3&theater

Sveučilište u Splitu

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja, koja će se održati 29. travnja u SPK Marulianus. Možete se prijaviti do 26. travnja.