Akustik/elektrik koncerti

Akustični i žestoki rock koncert Vatre u Tvornici

Vatra u Tvornici

Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Ulaznice za koncerte danas kreću u prodaju.

Nakon što su u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine uspješno predstavili svoj akustični program te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla Gorim (akustik) koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak 19. i subotu 20. svibnja, u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice prvi put uživo izvesti neke pjesme koje upravo sprema za budući studijski album. Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno vraća u klupski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.

– Dvodnevno druženje sa dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18. rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike – kaže Ivan Dečak.

Kako bi svojim fanovima omogućili što povoljnije cijene da mogu doći na svaki od ova dva različita koncerta, bend je u dogovoru sa organizatorom koncerta, uz jednodnevne, pripremio i limitiranu količinu dvodnevnih ulaznica, te ekskluzivan poklon za najbrže kupce dvodnevnih ulaznica. Naime, prvih sto (100) kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju s kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu Facebook stranicu kao poklon dobivaju novi akustik album s autogramima, koji će preuzeti na koncertu.

Ulaznice za koncerte Vatre u Tvornici u prodaju kreću od utorka, 21. veljače po cijenama:

Jednodnevne:

  • 60 kn / super early bird / 21. veljače – 8. ožujka
  • 70 kn / early bird / 9. ožujka – 9. travnja
  • 85 kn / pretprodaja / 10. travnja –19./20. svibnja
  • 110 kn / na dan koncerta

Dvodnevne:

  • 100 kn / early bird / 21. veljače – 9. travnja (limitirana količina)
  • 125 kn / pretprodaja / 10. travnja – 18. svibnja (limitirana količina)

Komentari na članak

Vezani članci

Gavella Fair 2017

Festival u Frankopanskoj

Na Gavella Fairu možete pogledati sve predstave po jedinstvenoj cijeni od 20 kuna

Najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone na Gavella Fairu izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od najvjernijih gledatelja ovog kazališta, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

Marshmallow Notebook u Vintageu

Vintage Industrial Bar

Novi projekt „Schmeck Daddy” dovodi The Marshmellow Notebooks i (The) Lesser Man u Vintageu

Provjerite što je Schmeck Daddy i koje ukusne koncerte sprema za vas!

Mjuzikl

Good VIbrations

Stereo Deficit svira Arctic Monkeyse u Vintageu

Koncert će ujedno biti i zagrijavanje za 14. izdanje Tabor Film Festivala koji će ove godine ugostiti imena kao što su Rundek Cargo Trio, Kries, ABOP, Radio Aktiv, Rolin Humes i druge.

LET3 u Domu sportova

Let 3 najavljuje veliki koncert

Let 3: Antivalentinovo u Domu sportova

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova” članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: – Ništa ljubav, samo karanje!

Božićni susret mladih grada Splita i okolice

Hrvatsko Nadzemlje Split

Božićni susret mladih grada Splita i okolice

Postoji li Božić bez Coca-Cole i filma „Sam u kući“? Je li u Isusovo vrijeme postojao Djed Božićnjak? Možemo li ljubav drugima darovati bez (skupih) darova? Odgovore saznajte na susretu mladih grada Splita u organizaciji Hrvatskog Nadzemlja.