Akustik/elektrik koncerti

Akustični i žestoki rock koncert Vatre u Tvornici

Vatra u Tvornici

Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Ulaznice za koncerte danas kreću u prodaju.

Nakon što su u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine uspješno predstavili svoj akustični program te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla Gorim (akustik) koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak 19. i subotu 20. svibnja, u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice prvi put uživo izvesti neke pjesme koje upravo sprema za budući studijski album. Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno vraća u klupski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.

– Dvodnevno druženje sa dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18. rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike – kaže Ivan Dečak.

Kako bi svojim fanovima omogućili što povoljnije cijene da mogu doći na svaki od ova dva različita koncerta, bend je u dogovoru sa organizatorom koncerta, uz jednodnevne, pripremio i limitiranu količinu dvodnevnih ulaznica, te ekskluzivan poklon za najbrže kupce dvodnevnih ulaznica. Naime, prvih sto (100) kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju s kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu Facebook stranicu kao poklon dobivaju novi akustik album s autogramima, koji će preuzeti na koncertu.

Ulaznice za koncerte Vatre u Tvornici u prodaju kreću od utorka, 21. veljače po cijenama:

Jednodnevne:

  • 60 kn / super early bird / 21. veljače – 8. ožujka
  • 70 kn / early bird / 9. ožujka – 9. travnja
  • 85 kn / pretprodaja / 10. travnja –19./20. svibnja
  • 110 kn / na dan koncerta

Dvodnevne:

  • 100 kn / early bird / 21. veljače – 9. travnja (limitirana količina)
  • 125 kn / pretprodaja / 10. travnja – 18. svibnja (limitirana količina)

Komentari na članak

Vezani članci

Matt Damon i Ice Bucket Challenge

Domišljato!

VIDEO: Matt Damon riješio problem prolijevanja vode u ALS Ice Bucket Challengeu na zanimljiv način

S obzirom na to da je Damon jedan od osnivača organizacije water.org, koja se bavi upravo problemima nedostatka vode među čovječanstvom, ovo je njegovo rješenje.

Darko Rundek

„Apocalypso Now" turneja

Rundek popunio Malu dvoranu Doma sportova, koncert se seli u Veliku

Ogroman interes publike dovest će posljednji nastup Rundekove „Apocalypso Now" turneje na mjesto gdje je pjesma premijerno izvedena.

Sveučilišna brucošijada 2017, karte

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA powered by ZAGREBAČKA BANKA

Bad Copy, Kuzma i Shaka Zulu i Drvored na najvećem studentskom tulumu u gradu

Zašto je danima prije održavanja Sveučilišne brucošijade polovica ulaznica već rasprodana, bit će vam jasno kad vidite kakav su „line up” organizatori osigurali.

Normalno (normality), naslovna

Temeljna pitanja koja rješavaju svaku nedoumicu

Saznaj jesi li normalna osoba ili imaš neke neobične i rijetke karakteristike

Tko danas može reći je li normalna osoba? AsapSCIENCE vam donosi odgovore na sva ključna pitanja temeljem kojih se možete testirati.

George Clinton

Megazvijezde na popularnom festivalu

Legendarni George Clinton i Parliament Funkadelic na EXIT-u

Na pozornicu popularnog EXIT festivala popet će se i George Clinton u pratnji svog čuvenog benda. Jednodnevne ulaznice krenule su u prodaju.