Akustik/elektrik koncerti

Akustični i žestoki rock koncert Vatre u Tvornici

Vatra u Tvornici

Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Ulaznice za koncerte danas kreću u prodaju.

Nakon što su u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine uspješno predstavili svoj akustični program te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla Gorim (akustik) koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak 19. i subotu 20. svibnja, u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set-listama pjesama. Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice prvi put uživo izvesti neke pjesme koje upravo sprema za budući studijski album. Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno vraća u klupski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.

– Dvodnevno druženje sa dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18. rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike – kaže Ivan Dečak.

Kako bi svojim fanovima omogućili što povoljnije cijene da mogu doći na svaki od ova dva različita koncerta, bend je u dogovoru sa organizatorom koncerta, uz jednodnevne, pripremio i limitiranu količinu dvodnevnih ulaznica, te ekskluzivan poklon za najbrže kupce dvodnevnih ulaznica. Naime, prvih sto (100) kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju s kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu Facebook stranicu kao poklon dobivaju novi akustik album s autogramima, koji će preuzeti na koncertu.

Ulaznice za koncerte Vatre u Tvornici u prodaju kreću od utorka, 21. veljače po cijenama:

Jednodnevne:

  • 60 kn / super early bird / 21. veljače – 8. ožujka
  • 70 kn / early bird / 9. ožujka – 9. travnja
  • 85 kn / pretprodaja / 10. travnja –19./20. svibnja
  • 110 kn / na dan koncerta

Dvodnevne:

  • 100 kn / early bird / 21. veljače – 9. travnja (limitirana količina)
  • 125 kn / pretprodaja / 10. travnja – 18. svibnja (limitirana količina)

Komentari na članak

Vezani članci

Lika Cave Tekk vizual

Lika Cave Trekk

Više od 500 sportaša iz cijelog svijeta na prvom pećinskom trekkingu u Hrvatskoj

– Lika Cave Trekk će zasigurno postati tradicionalna manifestacija koja na najbolji način promovira naš park i cijelu Liku kao destinaciju nezaboravnih avantura. – ističe ravnateljica Pećinskog parka Grabovača, Katarina Milković.

Vlatko Štampar

Stand up nastup

Vlatko Štampar rasprodao Tvornicu dva mjeseca prije nastupa i potvrdio novi termin

Kada je Vlatko Štampar u pitanju, onda znamo da nas očekuje 120 minuta smijeha i žestokih fora, a ovog puta dva dana zaredom.

Motivacija za buduće studente

Savjeti koje je uvijek dobro čuti

VIDEO: Motivacija za buduće studente

Upis na fakultet nije mala stvar, to je možda i presudni korak koji će vam usmjeriti buduće zanimanje. Stoga valja dobro razmisliti što vas najviše zanima i za što imate dovoljno talenta i volje.

Pavel

Koncertna promocija albuma

Pavel koncertom u Tvornici promovira novi album

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice. Bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Sigur Ros

Koncert u Domu sportova

Sigur Ros svoju europsku turneju okončava nastupom u Hrvatskoj

Najuspješniji islandski glazbeni proizvod, Sigu Ros, puni najveće koncertne dvorane diljem planete. U sklopu svoje nadolazeće jesenske turneje posjetit će i Zagreb.