Ususret predavanjima

5 predmeta koje svaki student treba imati

desk

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.

Nova akademska godina će početi prije nego što to odlučite prihvatiti. S početkom nove godine, potrebno je osigurati stvari bez kojih se na predavanjima, posebno onima prije 10 sati, ne može. Izdvajamo 5 predmeta prijeko potrebnih svakom studentu.

1. Laptop
Složit ćete se da je svakom studentu potreban laptop. Uz njega brže prolaze predavanja, koristi pri izvršavanju fakultetskih obaveza, upotpunjuje slobodno vrijeme. Jesu li uopće potrebna daljnja objašnjenja?

Laptop, FOTO: Pexels

2. Bilježnica
Važno je voditi bilješke tijekom predavanja, posebno na početku akademske godine Stoga, pažljivo izaberite novu bilježnicu, personalizirajte je i obećajte si da ćete ove godine, za svaki slučaj, u nju uredno zapisivati sve što profesor kaže.

3. Punjač za mobitel
Jedno od pitanja koje kolege međusobno tijekom predavanja najčešće postavljaju je Imaš punjač?. Bilo da ste vi srećković kojem se baterija ispraznila tijekom predavanja (jer ste ga snimali kako biste kasnije mogli zapisati bilješke) ili je potreban vašem kolegi, punjač rezerviran za fakultet svakako je dobra ideja.

Izvor: Pixabay

4. Termosica
Kava je, uz čokoladu, najbolji i najvjerniji prijatelj svakog studenta. Kava iz aparata nikada neće moći zamijeniti domaću pa je termosica idealno rješenje za uvijek toplu dozu kofeina. Možete je nositi na jutarnja predavanja i božanstvenim mirisom pomoći kolegama da se razbude. 

Kava 4, FOTO: innovativeos.com

5. Slušalice
Ponekad su slušalice jedino što vas drži budnima dok tramvajem putujete na jutarnja predavanja ili čekate prijevoz. Također, one su i vjerni suputnik te uvijek oraspolože kada trebate ići na večernja predavanja. Ako ne uspiju u tome, barem su tu da vas izvedu iz glasnog hodnika dok čekate profesora da dođe na predavanje.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Serija predavanja "Mala škola sociologije"

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Udruga "Imaginacija- splitsko društvo sociologa" i Info zona organiziraju seriju tematskih socioloških predavanja. Iduće na redu je predavanje Krešimira Krole o "gamerima" i njihovoj subkulturi.

Savez australskog nogometa Hrvatske

Pridružite se mladim studentima

Australski nogomet dolazi na KIF

Saznajte što je to australski nogomet, koja su pravila i zašto se taj dinamični sport iz Australije igra i voli kod nas u Europi.

Sven Pal

Intervju s predsjednikom Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Sven Pal, predsjednik SZSuR-a:„Ako studenti žele promjene, moraju krenuti sami od sebe."

U ponedjeljak istječe rok prijava kandidatura za studentske izbore, a tom prilikom uhvatili smo trenutnog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Svena Pala, da nam ukratko objasni rad Studentskog zbora i istakne važnost izlaska na ove izbore.

ZSFL 2016/17

Sezona 2016./2017.

Počinje Zagrebačka studentska futsal liga

U igri je bogat nagradni fond od 15 000 kuna za koji će se boriti ukupno 16 momčadi.

Poslovno pre(na)govaranje 1

Predavanje na EFOS-u

Studenti se okušali u poslovnom pregovaranju između Adverte i Hladnog piva

– Kad ste mali i kad tek počinjete raditi, velik dio vašeg pregovaranja bit će zapravo nagovaranje. – ističe Ivan Grgić, vlasnik kreativne agencije Adverta.