Ususret predavanjima

5 predmeta koje svaki student treba imati

desk

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.

Nova akademska godina će početi prije nego što to odlučite prihvatiti. S početkom nove godine, potrebno je osigurati stvari bez kojih se na predavanjima, posebno onima prije 10 sati, ne može. Izdvajamo 5 predmeta prijeko potrebnih svakom studentu.

1. Laptop
Složit ćete se da je svakom studentu potreban laptop. Uz njega brže prolaze predavanja, koristi pri izvršavanju fakultetskih obaveza, upotpunjuje slobodno vrijeme. Jesu li uopće potrebna daljnja objašnjenja?

Laptop, FOTO: Pexels

2. Bilježnica
Važno je voditi bilješke tijekom predavanja, posebno na početku akademske godine Stoga, pažljivo izaberite novu bilježnicu, personalizirajte je i obećajte si da ćete ove godine, za svaki slučaj, u nju uredno zapisivati sve što profesor kaže.

3. Punjač za mobitel
Jedno od pitanja koje kolege međusobno tijekom predavanja najčešće postavljaju je Imaš punjač?. Bilo da ste vi srećković kojem se baterija ispraznila tijekom predavanja (jer ste ga snimali kako biste kasnije mogli zapisati bilješke) ili je potreban vašem kolegi, punjač rezerviran za fakultet svakako je dobra ideja.

Izvor: Pixabay

4. Termosica
Kava je, uz čokoladu, najbolji i najvjerniji prijatelj svakog studenta. Kava iz aparata nikada neće moći zamijeniti domaću pa je termosica idealno rješenje za uvijek toplu dozu kofeina. Možete je nositi na jutarnja predavanja i božanstvenim mirisom pomoći kolegama da se razbude. 

Kava 4, FOTO: innovativeos.com

5. Slušalice
Ponekad su slušalice jedino što vas drži budnima dok tramvajem putujete na jutarnja predavanja ili čekate prijevoz. Također, one su i vjerni suputnik te uvijek oraspolože kada trebate ići na večernja predavanja. Ako ne uspiju u tome, barem su tu da vas izvedu iz glasnog hodnika dok čekate profesora da dođe na predavanje.

Komentari na članak

Vezani članci

Ulica nakon čišćenja kuća

Pomoć poplavljenom području

FOTO: Studenti Šumarskog fakulteta u zajedničkoj dvodnevnoj akciji očistili 38 kuća, ambulantu i školsku knjižnicu u Gunji

Teško je zamisliti kako je ostati bez svega, kako je to protiv svoje bolje otići iz svega za što ste radili u svojemu životu. Pročitajte što su studenti zatekli u Gunji prilikom čišćenja domova pogođenih poplavom.

#3PSplit 2015

Ekonomski fakultet u Splitu:

Ovogodišnji #3PSplit predstavlja poznata imena iz svijeta poduzetništva

Poznati predavači predstavit će temeljne segmente poduzetništva kroz teme programa: Perspektivne industrije, Institucionalno poduzetništvo, Kako sam počeo?, Što nisam naučio na faksu?, Alternativni izvori financiranja te Networking i tim.

Novi paviljoni na Savi

PREDSTAVLJAMO

Sve što morate znati o portalu Studentski.hr

Ideja nastajanju portala Studentski.hr, javila se zbog potrebe studenata za objektivnim informacijama koje se ne prilagođavaju interesnim skupinama i pritiscima trećih strana. Od samoga početka mišljenja smo da informativni sadržaj moraju kreirati sami studenti te da je potrebno obuhvatiti cijelu hrvatsku akademsku zajednicu s posebnim naglaskom na sveučilišne centre kao što su Zagreb, Split, Osijek, Rijeka i sl.

Split noću

Info zona poziva

Razglednice iz splitske kulture: predavanja o Splitu u Info zoni

Drugo predavanje (25. 9.) posvećeno je veduti grada, početku turizma i konzervatorske djelatnosti u Splitu, a treće (26. 9.) arhitekturi 20. stoljeća u Splitu.

Ljubavni par

Prednosti aktivnog seksualnog života

12 problema koje trebate riješiti seksom

Postoje brojne blagodati redovitog seksa. Saznajte kako njime riješiti neke od problema s kojima se svakodnevno suočavate.