Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Wellington

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Posao iz snova nalazi se u gradu iz snova, u Wellingtonu, glavnom gradu Novog Zelanda. Za posao informatičkog karaktera, LookSee Wellington traži 100 novih ljudi. Najzanimljivije je da nije bitno odakle prijave dolaze, svi koji zadovoljavaju kriterije imaju jednaku mogućnost zaposlenja.

Prijave za posao odvijaju se putem interneta, odnosno registracijom na online obrascu. Sve prijave pregledat će trenutni zaposlenici. Oni nominiraju pojedince koje smatraju najprikladnijima za posao, a oni s najviše prikupljenih nominacija postaju kandidati. Svi odabrani imaju mogućnost besplatnog leta do Wellingtona uz besplatan četverodnevni smještaj.

Nakon što slete, kandidati će proći niz intervjua, upoznati mnoge ljude te nešto i naučiti iz pripremljenih seminara i prezentacija. A nakon toga čekanje – možda su baš oni dobili posao. Spektar poslova u ponudi je uistinu velik, od poslovnih inženjera, preko operatera u razvoju smartphone sistema do menadžera, arhitekta, analitičara i raznih drugih poslovnih uspješnika.

Na službenim stranicama programa LookSee Wellington objašnjavaju ovaj pothvat. Njihova tech industrija (industrija informatike i tehnologije) trenutno je u procesu velikog razvoja te traže nove ljude, najtalentiranije s najinovativnijim idejama. Upravo iz tog razloga prijave ne ograničavaju na određene države te se ova ponuda već proširila mnogim zemljama svijeta.

Komentari na članak

Vezani članci

Uber; Zagreb

Unaprjeđenje taksi službe

Uber od danas u podne napokon započinje s radom u Zagrebu

Usluga će biti 20 do 25 posto jeftinija od standardnih taksi prijevoznika, dok će prijevoz obavljati isključivo licencirani taksi prijevoznici.

Project Lightning

Informativna platforma za praćenje događaja

Twitterov tajni projekt "Lightning"

Spomenuta opcija nalazit će se u okviru glavne stranice sa sadržajem, a imat će zadatak da prikazuje aktualne događaje kao i udarne vijesti.

Volonteri

Praktični savjeti za uspjeh

Smjernice za odabir savršenog mjesta za volontiranje

Odlučili ste početi volontirati i uzbuđeni ste zbog toga, ali niste sigurni kako odabrati pravu aktivnost za sebe? Uz pomoć naših malih savjeta pronaći ćete volontersko mjesto stvoreno za vas.

gw

Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.

https://pixabay.com/en/laptop-office-hand-writing-3196481/

Profesionalni razvoj

3 savjeta kako do karijere iz snova

Poradite na svojoj blistavoj profesionalnoj budućnosti dok još studirate. Poslušate li tri savjeta koja vam donosimo, već ste na dobrom putu.