Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Wellington

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Posao iz snova nalazi se u gradu iz snova, u Wellingtonu, glavnom gradu Novog Zelanda. Za posao informatičkog karaktera, LookSee Wellington traži 100 novih ljudi. Najzanimljivije je da nije bitno odakle prijave dolaze, svi koji zadovoljavaju kriterije imaju jednaku mogućnost zaposlenja.

Prijave za posao odvijaju se putem interneta, odnosno registracijom na online obrascu. Sve prijave pregledat će trenutni zaposlenici. Oni nominiraju pojedince koje smatraju najprikladnijima za posao, a oni s najviše prikupljenih nominacija postaju kandidati. Svi odabrani imaju mogućnost besplatnog leta do Wellingtona uz besplatan četverodnevni smještaj.

Nakon što slete, kandidati će proći niz intervjua, upoznati mnoge ljude te nešto i naučiti iz pripremljenih seminara i prezentacija. A nakon toga čekanje – možda su baš oni dobili posao. Spektar poslova u ponudi je uistinu velik, od poslovnih inženjera, preko operatera u razvoju smartphone sistema do menadžera, arhitekta, analitičara i raznih drugih poslovnih uspješnika.

Na službenim stranicama programa LookSee Wellington objašnjavaju ovaj pothvat. Njihova tech industrija (industrija informatike i tehnologije) trenutno je u procesu velikog razvoja te traže nove ljude, najtalentiranije s najinovativnijim idejama. Upravo iz tog razloga prijave ne ograničavaju na određene države te se ova ponuda već proširila mnogim zemljama svijeta.

Komentari na članak

Vezani članci

Pokloni pexels

Blagdansko darivanje

Kako pronaći savršen poklon, k tome i besplatan?!

Mučiš muku s pronalaskom savršenog poklona za prijatelja, dečka, curu, obitelj, ma... bilo koga?! Znamo, i nama je bilo tako dok nismo shvatili kako pristupiti tomu uistinu kompliciranom procesu, ali ono još važnije, kako te iste poklone dobiti besplatno! Iako se može činiti kao san, znanje što ćeš napokon kupiti prijatelju i činjenica kako će to netko drugi platiti ovaj su put stvarnost!

Radionica u sklopu SIK-ova projekta

SIK-ov projekt „Informiranje – pravo mladih”

Besplatna profesionalna orijentacija za sve srednjoškolce

„Profesionalna orijentacija srednjoškolaca” naziv je predavanja i radionice u sklopu SIK-ovih „Informativnih ponedjeljaka” koja je besplatna za sve zainteresirane. Održat će se 26. ožujka u 18:00 u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Graffiti – street art radionica

Street art

Besplatni savjeti za izradu grafita

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete, razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. – najavljuje Ivan Svaguša.

Dražen Tomić

ICT Business TV

TV emisija za sve ljubitelje tehnologije

Pokrenuta ICT Business TV - emisija za sve zaljubljenike u nove tehnologije.

Rijeka zgrade

Kada studenti uzmu stvari u svoje ruke

Riječki studenti pokrenuli vlastiti posao prije kraja studija

Dva mlada Riječana pokrenula su biznis dostave pića u kasnim noćnim satima.