Natjecanje "Get in the ring"

Uspješni osnivači startupa odmjeravaju snage u boksačkom ringu

Get in the ring

Razvojne institucije HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva pripremili su bogat dvodnevni sadržaj za hrvatsko izdanje globalnog programa "Get in the ring". Prijave za natjecatelje otvorene su do 7. travnja.

Jedinstveno Get in the ring natjecanje u pitchu održat će se 11. travnja 2017. U zagrebačkom HUB-u 385 kremu domaće startup industrije okupit će s ciljem odabira najboljeg startupa koji će dobiti priliku predstaviti se investitorima iz cijelog svijeta na finalnoj konferenciji u Singapuru. Dvodnevni program započet će 10. travnja, gdje natjecatelje od 10 do 13 sati čekaju treninzi i rad s renomiranim mentorima kako bi se što bolje pripremili za sljedeći dan.

Dana 11. travnja u 16:15 posjetitelji će na panel raspravi Koliko je godina rada potrebno za uspjeh preko noći imati priliku poslušati neka od najpoznatijih imena domaće startup scene. Moderator je poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, a sudjelovat će Matija Žulj, osnivač Agrivija, Domagoj Oreb, partner u South Central Ventures, Damir Sabol, osnivač i direktor MicroBlinka i PhotoMatha te Igor Strejček, direktor Sektora direktnih kanala Erste banke.

Uslijedit će dosad neviđeni koncept natjecanja u pitchu u kojemu će osnivači startupa poput sportskih zvijezdi odmjeravati snage u pravom boksačkom ringu. Kroz pet rundi u trajanju od 30 sekundi natjecatelji će debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama, a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom. Stručni žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka iz industrije odabrat će pobjednika, a startup koji uspije najviše zagrijati publiku i dobije najveći pljesak osvojit će dodatnu nagradu u iznosu od 2000 kuna.

Iza hrvatskog izdanja globalnog programa Get in the Ring stoje dvije najistaknutije razvojne institucije HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP). Svoju podršku projektu dala je i Erste banka.

– Erste banka već godinama, kao jednu od strateških smjernica svojeg poslovanja, vidi podršku startupima. Nastojimo podržati projekte malih poduzetnika, neovisno o tome s kojom dugoročno financijski održivom idejom dolaze jer ih vidimo kao bitne generatore razvoja hrvatskog gospodarstva. Osim što projekte financijski podržavamo, poduzetnicima pružamo i savjete kako bi svoje poslovanje unaprijedili i učinili još isplativijim. Posebno nas veseli kad je riječ o mladim ljudima, sa svježim idejama i novim pogledima na svijet. – istaknuo je tim povodom Ivan Babić, direktor Poduzetničkog centra Zagreb Erste banke.

S obzirom na to da je zagrebačko natjecanje jedna od posljednjih prilika za osvajanje ulaznice za finale koje se u od 17. do 19. svibnja održava u Singapuru, domaćim startupima pridružit će se i oni međunarodni. Učinit će to u želji da baš oni sudjeluju na velikom finalu koji će okupiti više od 150 startupa iz 100-tinjak zemalja širom svijeta.

Natjecateljske prijave otvorene su do 7. travnja do 12 sati na poveznici. Gledateljii koji žele biti dio ovog spektakla svoje ulaznice mogu kupiti putem sustava Entrio po cijeni od 199 kuna, odnosno 49 kuna za studente.

Komentari na članak

Vezani članci

Jezični café

Europski dan jezika

Jezični café u Zagrebu – popričajte s izvornim govornicima na čak 15 jezika

Ove subote možete u Zagrebu obnoviti svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima.

naslovna

Drugo izdanje ITC-a

Svečano otvoren Istrian Tourism Competition (ITC), produžene prijave za sudjelovanje

Ovogodišnje, drugo, izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u organizaciji START-UP udruge održano je u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli.

Traže se volonteri za podršku žrtvama i svjedocima kaznenih djela

Jačanje stručnih kompetencija

Traže se volonteri za podršku žrtvama i svjedocima kaznenih djela

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima traži volontere među studentima psihologije, prava i srodnih usmjerenja. Prijaviti se mogu i svi drugi zainteresirani koji žele steći stručne kompetencije važne za karijeru.

Postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove

Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove. Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, koji će tako imati priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata.

književna udruga Ludens logo

Književna udruga Ludens

Naučite pisati kazališne kritike na radionicama u Zadru

Polaznici ove radionice prvenstveno će raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.