LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti najveće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Naime, događaj će trajati od 24. do 27. veljače, a posjetitelji će moći prisustvovati programu konferencije, predstavljanju inovacija, dodjeli nagrada te mnogim drugim zanimljivim događanjima.

Sudionici na kongresu mogu sudjelovati na:

1. Predavanjima svjetskih vođa mobilne industrije koji će predstaviti Keynote program te otvoriti raspravu

2. Predstavljanju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija koje će predstaviti 1 700 izlagača

Sudionici će imati priliku:

1. Sklopiti nova poznanstva, ugovoriti nove poslove i povezati se s najboljom mobilnom industrijom Networking

2. Upoznati App Planet, centar za mobilne aplikacije svemira u kojem Mobile App zajednica poziva sve kako bi se povezali, učili i ostvarili suradnju s inovatorima

3. Upoznati mPowered Industries kroz konferenciju i program koji će se održati u Fira Montjuicu (oglašavanje, emitiranje, zdravstvena i turistička industrija)

Na kraju će se održati program Global Mobile Awards na kojem će se predstaviti i nagraditi prepoznata dostignuća i postignuća u industriji

Svi zainteresirani još se uvijek mogu prijaviti na web stranici Mobile World Congressa 2014.

Prvi dan kongresa nastupat će Mark Zuckerberg, izvršni direktor Facebooka te Virginia Rometty, predsjednica i izvršna direktorica IBM-a.

Na ovom globalnom događaju prošle je godine prisustvovalo više od 72 000 sudionika, a predavalo više od 41 000 stručnjaka. Osim toga, nastupilo je više od 4 300 izvršnih direktora te 1 700 izlagača. Također, događaj je popratilo 1 500 medijskih kuća iz 79 zemalja.

Ove će se godine događaj moći pratiti uživo putem Mobile World Live TV-a, a osim toga, događaj se može pratiti preko web stranice Mobile World Live.

FOTO: WORLD MOBILE CONGRESS