Besplatna putovanja

Urbana mladež otkriva kako putovati svijetom za 0 kuna

Putovati svijetom za 0 kuna

Na prezentaciji „How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH“ Urbana mladež predstavit će ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama.

Svi ste sigurno čuli da netko putuje po svijetu besplatno i zapitali se je li ovaj mit istinit te možete li i vi putovati svijetom bez novca. Činjenica je da možete! Kako u tome uspjeti otkrit će vam Urbana mladež i njihov tim istraživača besplatnog putovanja.

Na prezentaciji How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH koja će se održati u petak 4. studenoga 2016. u 20 sati u Funk lounge hostelu u Rendićevoj 28B u Zagrebu predstavit će ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama. Teme koje će prezentirati su Couchsurfing, Hitchhiking i  EVS.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH je dio EVS projekta Youth mobility – Cro – EU financiran od Europske unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan u nizu od događaja koji će organizirati Urbana mladež.

Sve prezentacije na događaju u petak održat će se na engleskom jeziku. Gost predavač je Yuliia Matsaienko, svjetska putnica. Ulaz je besplatan, ali trebate organizatore obavijestiti o dolasku ispunjavanjem upitnika na poveznici. Više informacija pronađite na mrežnim stranicama Urbane mladeži i Facebook događaju.

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala. Bave se organiziranjem i  provođenjem programa, projekata i akcija iz područja neformalnog obrazovanja i samoobrazovanja te plesne edukacije. Udruga Urbana mladež vodi se jednostavnim principom Mladi za mlade, što znači da su njihovi voditelji i predavači, kao i studenti, mlade osobe.

Ako želite biti informirani o različitim mogućnostima koje nudi Planet Zemlja, možete se prijaviti na njihovu emailing listu tako da pošaljete e-mail s imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Svjetski dan Nutelle

Australci poludjeli za Nutellom

Nestašica Nutelle, no ZASAD samo u Australiji?

Australci su uživali u krafnama s namazom od Nutelle, pohanom sladoledu s punjenjem od Nutelle i sličnim proizvodima te izazvali nestašicu Nutelle.

Mapa magičnih škola

Za fanove magije i Harry Pottera

J.K. Rowling otkriva nove škole za čarobnjake i vještice

Ako vam još nije stiglo pismo iz Howartsa, razmislite o prijemnom ispitu na nekoj od novootkrivenih škola za čarobnjake. Jedna od njih mora prepoznati vaše magične talente.

Air Zagreb

Trojica studenata osnivaju svoju zrakoplovnu kompaniju

"Sretni smo jer imamo podršku instruktora letenja i profesora na fakultetu i ne odustajemo"

Studenti aeronautike odlučili su se pokrenuti i osnovati svoju vlastitu zrakoplovnu kompaniju. U intervjuu s jednim od osnivača Air Zagreba otkrit ćemo vam neke detalje ovog hvalevrijednog poteza.

Eko taxi

Eko taxi

Lakše i jeftinije do taksija u Zagrebu

Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva.

Brajica

Stjecanje novih vještina

Besplatno naučite Brailleovo pismo!

Ako se i vi želite naučiti koristiti Brailleovim pismom, prijavite se na besplatni tečaj u trajanju od 60 sati koji organizira Hrvatska knjižnica za slijepe.