Besplatna putovanja

Urbana mladež otkriva kako putovati svijetom za 0 kuna

Putovati svijetom za 0 kuna

Na prezentaciji „How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH“ Urbana mladež predstavit će ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama.

Svi ste sigurno čuli da netko putuje po svijetu besplatno i zapitali se je li ovaj mit istinit te možete li i vi putovati svijetom bez novca. Činjenica je da možete! Kako u tome uspjeti otkrit će vam Urbana mladež i njihov tim istraživača besplatnog putovanja.

Na prezentaciji How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH koja će se održati u petak 4. studenoga 2016. u 20 sati u Funk lounge hostelu u Rendićevoj 28B u Zagrebu predstavit će ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama. Teme koje će prezentirati su Couchsurfing, Hitchhiking i  EVS.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH je dio EVS projekta Youth mobility – Cro – EU financiran od Europske unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan u nizu od događaja koji će organizirati Urbana mladež.

Sve prezentacije na događaju u petak održat će se na engleskom jeziku. Gost predavač je Yuliia Matsaienko, svjetska putnica. Ulaz je besplatan, ali trebate organizatore obavijestiti o dolasku ispunjavanjem upitnika na poveznici. Više informacija pronađite na mrežnim stranicama Urbane mladeži i Facebook događaju.

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala. Bave se organiziranjem i  provođenjem programa, projekata i akcija iz područja neformalnog obrazovanja i samoobrazovanja te plesne edukacije. Udruga Urbana mladež vodi se jednostavnim principom Mladi za mlade, što znači da su njihovi voditelji i predavači, kao i studenti, mlade osobe.

Ako želite biti informirani o različitim mogućnostima koje nudi Planet Zemlja, možete se prijaviti na njihovu emailing listu tako da pošaljete e-mail s imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Autohop

5 savjeta Autohopa

Naučite putovati uz ograničeni budžet

Servis za dijeljenje vožnje Autohop dijeli i savjete o putovanju uz ograničeni budžet.

https://pixabay.com/en/journey-travel-adventure-old-retro-1130732/

Putovanje izvan Lijepe Naše

Pripreme za ljetovanje: osobna iskaznica ili putovnica?

Kraj akademske godine je stigao, a kraj ispitnih rokova se približava dok nas ljeto i more dozivaju. Ukoliko već imate formirane planove ili volite biti spontani, donosimo vam nekoliko bitnih informacija o osobnim iskaznicama i putovnicama ako se na ljetovanje spremate izvan Lijepe Naše.

Film "Tvornica ničega"

Projekcije u MM centru

Besplatno na premijere filmova nagrađenih u Cannesu i Locarnu

U narednim nas danima u MM centru očekuju hrvatske premijere filmova nagrađivanih svjetskim filmskim nagradama, i to potpuno besplatno.

olimpijske igre

Olimpijske igre

Peking domaćin Zimskih olimpijskih igara 2022.

Peking će postati prvi grad koji će organizirati ljetne i zimske Olimpijske igre.

https://pixabay.com/en/analog-antique-exposure-black-body-1705135/

Namijenjeno početnicima

Riječka fotogrupa Baltazar održava besplatno predavanje o fotografiji i videu

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.