„Drink it Intern”

U SAD-u nudili plaćeno pripravništvo za isprobavanje piva

Drink it Intern

World of Beer će trima sretnim pripravnicima praktički dati 12 000 dolara kako bi isprobavali različita piva diljem svijeta!

Ovog mjeseca ljubitelji piva, društvenih mreža i putovanja su u SAD-u došli na svoje nakon što je lanac restorana World of Beer raspisao vrlo zanimljiv natječaj u kojem su tražili troje ljudi koji su voljni ljeto provesti kao pripravnici. Ali, ne kao konobar ili kuhar ili nešto treće. Opis posla je puno, puno zabavniji. 

World of Beer će trima sretnim pripravnicima praktički dati 12 000 dolara kako bi isprobavali različita piva diljem svijeta i o tome pisali na svim mogućim društvenim mrežama koje postoje. Osim džeparca, World of Beer će svojim pripravnicima platiti putne troškove i smještaj. Znamo da zvuči predobro da bi bilo istinito, ali nije. Nažalost, natječaj je bio otvoren samo za stanovnike SAD-a koji su stariji od 21 godine, ali nikad se ne zna možda netko u Hrvatskoj napravi slično. 

Komentari na članak

Vezani članci

Springsteen - naslovna

Na današnji dan

Bruce Springsteen objavio jednu od najvećih pjesama svih vremena – „Born in the U.S.A.“

Na današnji je dan Bruce Springsteen objavio jednu od svojih najpoznatijih, ali i jednu od najčešće pogrešno interpretiranih pjesama – „Born in the U.S.A.“

Husky

Na današnji dan

FOTO i VIDEO: Najvjerniji četveronožni ljubimac dobio svoj dan u godini

Svake se godine 26. kolovoza u SAD-u obilježava Nacionalni dan pasa. Cilj je podizanje svijesti o napuštenim i nezbrinutim psima, njihovoj ulozi u ljudskom životu i poticanje javnosti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

kyoto

Putoholičarska lista

FOTO: 10 najljepših gradova na svijetu

Ova lista ne služi tome da se uvjerite koji su najljepši gradovi. Teško je odrediti kriterije za najljepše, osobito kada svijet nudi mali milijun lijepih gradova. Međutim, istraživanje takvih lista može vam dati inspiraciju za novo putovanje.

https://pixabay.com/en/passenger-train-sbb-train-3389699/

Putovanje uz DiscoverEU

Europska unija dodjeljuje 12 000 besplatnih putovanja vlakom po Europi

Sve 18-godišnje osobe, koje uživaju u putovanjima, imaju priliku besplatno obići države Europske unije s destinacijama po izboru. Prijave su otvorene do 11. prosinca 2018. godine. Zauzvrat, EU očekuje da na društvenim mrežama podijelite svoja iskustva s putovanja te tako postanete njezin ambasador.

mamurluk

Što pojesti nakon burnog izlaska?

FOTO: Hrana za pijane večeri i mamurna jutra

Članovi portala preporučuju vam hranu koja njima pomaže u otklanjanju posljedica onih izrazito gadnih pijanstava, kada se jedno pivo misteriozno umnoži u njih desetak.