„Drink it Intern”

U SAD-u nudili plaćeno pripravništvo za isprobavanje piva

Drink it Intern

World of Beer će trima sretnim pripravnicima praktički dati 12 000 dolara kako bi isprobavali različita piva diljem svijeta!

Ovog mjeseca ljubitelji piva, društvenih mreža i putovanja su u SAD-u došli na svoje nakon što je lanac restorana World of Beer raspisao vrlo zanimljiv natječaj u kojem su tražili troje ljudi koji su voljni ljeto provesti kao pripravnici. Ali, ne kao konobar ili kuhar ili nešto treće. Opis posla je puno, puno zabavniji. 

World of Beer će trima sretnim pripravnicima praktički dati 12 000 dolara kako bi isprobavali različita piva diljem svijeta i o tome pisali na svim mogućim društvenim mrežama koje postoje. Osim džeparca, World of Beer će svojim pripravnicima platiti putne troškove i smještaj. Znamo da zvuči predobro da bi bilo istinito, ali nije. Nažalost, natječaj je bio otvoren samo za stanovnike SAD-a koji su stariji od 21 godine, ali nikad se ne zna možda netko u Hrvatskoj napravi slično. 

Komentari na članak

Vezani članci

Route 66 – panorama

Na današnji dan

Legendarna američka cesta Route 66 odlazi u povijest

O kultnoj američkoj prometnici napisani su brojni romani, spjevane pjesme i snimljeni filmovi. Ako se uputite na putovanje „Glavnom ulicom Amerike“, doživjet ćete izravan susret s poviješću SAD-a i pustolovinu života.

Facebook logo

Istraživanje Pew Research Centera

6 novih činjenica o Facebooku

Najveća društvena mreža koju koristi više od 57% odraslih Amerikanaca te čak 73% onih u dobi od 12 do 17 godina, prije nekoliko dana proslavila je svoj deseti rođendan.

Sjedenje prekriženih nogu

Kvalitetan odmor

Istraženo zašto je studentima teško spavati u (ne)udobnosti sjedala na putovanju doma

Vjerujemo da ste se nekad tijekom putovanja do kuće zapitali zašto je tako teško uspostaviti dobar i kvalitetan san u sjedećem položaju. Ako ste mislili da je to zbog neudobnosti sjedala, bili ste u krivu.

Putovanja

Zanimljivo predavanje u Jelsi

Saznajte sve o couchsurfingu

U caffe-baru Trick u Jelsi održat će se zanimljivo predavanje o jeftinoj varijanti putovanja. Svoja iskustva i savjete podijelit će Jakov Kusić koji je za malo novaca proputovao mnogo država.

Davor Rostuhar

Intervju s Davorom Rostuharom

„Ništa nije savršeno, svijet treba uvijek popravljati“

– Ali, ako me pitaš za moj put i za moje osobno mišljenje, mogu ti reći da Bog kojeg tražim već dugo ne stanuje u crkvama i hramovima, da znanje za kojim vapim, već dugo ne živi u institucijama, da pravda koju zahtijevam, već dugo ne živi na sudovima. Sve to živi svugdje, u svemu, u tebi i u meni. – poručuje Davor Rostuhar.