Čarobna priča se nastavlja

U rujnu dolaze tri nove knjige o Harryju Potteru

Harry Potter e-knjige

Nove knjige bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika.

Ove godine obožavatelji lika i djela Harryja Pottera diljem svijeta konačno su došli na svoje. Nakon 2011. godine i posljednjeg filma u kojem je sada već ne tako mali čarobnjak konačno porazio Voldemorta, njegova se priča nastavila u obliku predstave. 

Kazališni spektkl Harry Potter and the Cursed Child rasprodao se u rekordnom roku, no za većinu će sjajna utjeha biti film Čudesne zvijeri i gdje ih naći koji u hrvatska kina dolazi u studenom 2016. godine. U glavnoj je ulozi jednog od najiščekivanijih hitova godine Eddie Redmayne koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. 

Kako bi se reklo na TV reklamama: Ali to nije sve! J. K. Rowling, autorica knjiga o našem najdražem čarobnaku, iznenadila je svoje obožavatelje viješću da će 6. rujna ove godine u prodaju biti puštene tri nove e-knjige u kojima se otkrivaju iznenađenja i intrigantni detalji o životima različitih likova. Bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. 

FOTO: Pottermore

Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, nizozemski, brazilski, potrugalski i španjolski). Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide; Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists; Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies naslovi su e-knjiga koje već sada možete prednaručiti na Amazonovim stranicama, a više o njihovom sadržaju saznajte na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Daruj knjigu

Međunarodni dan darivanja knjiga

Ljubav prema čitanju pokazuje se najljepšim poklonom – knjigom

Na Međunarodni dan darivanja knjiga razveselite nekoga i poklonite mu knjigu!

Matej Matijević

Priča Mateja Matijevića

Sa samo 22 godine student režirao video za Feddea Le Granda

Student ekonomije na VERN'-u još se od srednje škole bavi video produkcijom. Tijekom 2016. godine započeo je suradnju s jednim od najpoznatijih DJ-eva na svijetu, o čemu nam je puno otkrio.

Brokula; Izvor: https://pixabay.com/en/steamed-cooked-organic-1792236/

Pravilna prehrana

Zdrave proljetne grickalice koje možete jesti bez straha od dobivanja kilograma

Mogli smo i prije razmišljati o onome što slijedi, ali što je tu je, ljeto nam je već na vratima. Nikada nije kasno za pozitivne promjene u životu, tako da vam donosimo popis namirnica koje možete grickati bez puno razmišljanja jer ne sadrže puno energije, a u isto su vrijeme bogate korisnim tvarima.

Ne gledaj mi u pijat

Svjetska premijera filma Hane Jušić

„Ne gledaj mi u pijat“ na Danima autora venecijanske Mostre

„Ne gledaj mi u pijat“ debitantski je dugometražni igrani film redateljice Hane Jušić. Svjetsku će premijeru imati na Danima autora u Veneciji.

Davor Pavuna 2.kolumna

Davor Pavuna

Više od 3 % znalaca

Možete li svojim zanimanjem pomoći državi otkrijte u novoj kolumni prof. dr. sc. Davora Pavune!