Čarobna priča se nastavlja

U rujnu dolaze tri nove knjige o Harryju Potteru

Harry Potter e-knjige

Nove knjige bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika.

Ove godine obožavatelji lika i djela Harryja Pottera diljem svijeta konačno su došli na svoje. Nakon 2011. godine i posljednjeg filma u kojem je sada već ne tako mali čarobnjak konačno porazio Voldemorta, njegova se priča nastavila u obliku predstave. 

Kazališni spektkl Harry Potter and the Cursed Child rasprodao se u rekordnom roku, no za većinu će sjajna utjeha biti film Čudesne zvijeri i gdje ih naći koji u hrvatska kina dolazi u studenom 2016. godine. U glavnoj je ulozi jednog od najiščekivanijih hitova godine Eddie Redmayne koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. 

Kako bi se reklo na TV reklamama: Ali to nije sve! J. K. Rowling, autorica knjiga o našem najdražem čarobnaku, iznenadila je svoje obožavatelje viješću da će 6. rujna ove godine u prodaju biti puštene tri nove e-knjige u kojima se otkrivaju iznenađenja i intrigantni detalji o životima različitih likova. Bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. 

FOTO: Pottermore

Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, nizozemski, brazilski, potrugalski i španjolski). Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide; Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists; Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies naslovi su e-knjiga koje već sada možete prednaručiti na Amazonovim stranicama, a više o njihovom sadržaju saznajte na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Međunarodna ljetna škola Oslo - seminar u Lillehammeru

Međunarodna ljetna škola Oslo

„Ako želite upoznati svijet, dođite u Oslo!“

Razgovarali smo s Milom Lečić koja je prošle godine sudjelovala na Međunarodnoj ljetnoj školi u Oslu i saznali kako se prijaviti i dobiti stipendiju za nezaboravno ljeto u Norveškoj.

Harry Potter

Sretan rođendan, Harry Potter

J. K. Rowling otkrila dosad nepoznate detalje o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu

Na današnji dan rođen je Harry Potter, najpoznatiji čarobnjak na svijetu. Autorica serijala o Harryju Potteru nedavno je otkrila dosad nepoznate informacije.

Roppongi Red

Intervju s Roppongi Red i premijera singla

„Jedan dio publike na nas reagira super, a drugi dio nas promatra kao da smo pali s Marsa“

Tek se probijaju, a već su odradili svirku s Parovom Stelarom! Premijerno poslušajte drugi singl benda Roppongi Red te provjerite u intervjuu kako izgleda glazbeni „brainstorming“ benda koji ne ovisi o tehnologiji ni o trendovima.

Kikac

Zanimljiv trend i način promoviranja

VIDEO: Kad se sportaši preruše u "obične" ljude

Popularni sportaši uglavnom nemaju mira od velikog broja obožavatelja koji ih prati u stopu. Nekad se jednostavno odluče zamaskirati i odmoriti od vlastite popularnosti...

LeBron i Fallon

Košarka kakvu još niste vidjeli

VIDEO: LeBron James i Jimmy Fallon zaigrali Faceketball

Kad u istoj prostoriji imate jednog od najboljih košarkaša svih vremena i jednog od najpoznatijih voditelja današnjice, zabava je zagarantirana.