Čarobna priča se nastavlja

U rujnu dolaze tri nove knjige o Harryju Potteru

Harry Potter e-knjige

Nove knjige bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika.

Ove godine obožavatelji lika i djela Harryja Pottera diljem svijeta konačno su došli na svoje. Nakon 2011. godine i posljednjeg filma u kojem je sada već ne tako mali čarobnjak konačno porazio Voldemorta, njegova se priča nastavila u obliku predstave. 

Kazališni spektkl Harry Potter and the Cursed Child rasprodao se u rekordnom roku, no za većinu će sjajna utjeha biti film Čudesne zvijeri i gdje ih naći koji u hrvatska kina dolazi u studenom 2016. godine. U glavnoj je ulozi jednog od najiščekivanijih hitova godine Eddie Redmayne koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. 

Kako bi se reklo na TV reklamama: Ali to nije sve! J. K. Rowling, autorica knjiga o našem najdražem čarobnaku, iznenadila je svoje obožavatelje viješću da će 6. rujna ove godine u prodaju biti puštene tri nove e-knjige u kojima se otkrivaju iznenađenja i intrigantni detalji o životima različitih likova. Bit će dostupne svakome, a cijena jedne e-knjige iznosit će malo više od dvadeset kuna. 

FOTO: Pottermore

Sve zajedno imat će 210 stranica i bit će izdane na osam jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, nizozemski, brazilski, potrugalski i španjolski). Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide; Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists; Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies naslovi su e-knjiga koje već sada možete prednaručiti na Amazonovim stranicama, a više o njihovom sadržaju saznajte na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Springsteen - naslovna

Na današnji dan

Bruce Springsteen objavio jednu od najvećih pjesama svih vremena – „Born in the U.S.A.“

Na današnji je dan Bruce Springsteen objavio jednu od svojih najpoznatijih, ali i jednu od najčešće pogrešno interpretiranih pjesama – „Born in the U.S.A.“

Neno Belan

Intervju s Nenom Belanom

„Uvijek slušajte glas svoga srca, ali ne srljajte, morate ga naučiti prepoznati“

Neno Belan otkrio nam je kako su izgledali njegovi studentski dani i što misli o astrologiji, a dobili smo i potvrdu da nas na nadolazećem valentinovskom koncertu „čekaju najmanje 3 i po sata raspjevanih refrena, odlične atmosfere, puno pozitive i ljubavi u zraku“.

Lascaux

Na današnji dan

VIDEO: Slučajno otkrivena „Sikstinska kapela prapovijesnog doba“

Teško je povjerovati da su za jedno od najvećih i najsenzacionalnijih arheoloških otkrića u povijesti zaslužna četvorica tinejdžera i jedan pas.

Poljubac ispod imele

Božićna tradicija

Sve tajne poljupca ispod imele

Prema običaju, ako se žena nađe ispod imele, muškarac ju smije poljubiti. Mnogo je legendi koje okružuju imelu pa tako i puno razloga zašto je ona zaslužila takav ugled.

Fantastic beasts

„Čudesne zvijeri i gdje ih pronaći“

Skrivene tajne nove magične ekranizacije iz pera J. K. Rowling

Odnedavno je svijet ponovno postao magičan. J.K.Rowling vratila nas je u djetinjstvo novim filmom o čarobnjacima. Pažljivo pristupite članku, postoji mogućnost da ponovno probudite čaroliju u sebi.