ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU

Raspisan fotonatječaj na temu najboljih Erasmus trenutaka

Fotografijaaaa

Erasmus+ nije ti nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous?

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisali su fotonatječaj #BestErasmusMoments. Namijenjen je studentima koji su sudjelovali u Erasmusu, a traje sve do 14. listopada. 

Zainteresirani sudionici trebaju pronaći fotografiju s Erasmusa koja ih uključuje i nešto što predstavlja državu u kojoj su bili na razmjeni, primjerice poznatu građevinu, predmet, jelo. Tu fotografiju trebaju objaviti na Facebooku, Instagramu i Twitteru s hashtagovima #besterasmusmoments i #ErasmusDays te označiti @ESNcroatia. Uz nju trebaju napisati državu, mjesto odnosno grad i datum kada je snimljena te rečenicu o zabilježenom trenutku.

Detaljna pravila natječaja nalaze se na poveznici.

Foto: ESN

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatske županije na fotografijama

Fotonatječaj "Volim svoju županiju"

FOTO: Ljepote hrvatskih županija na nagrađenim fotografijama

Na fotonatječaj „Volim svoju županiju“ odazvalo se više od 150 autora. Dodijeljene su nagrade za najbolje prema broju dijeljenja na društvenim mrežama, prema broju „lajkova“ te prema odabiru stručnog žirija.

FOTO

Studenti kreativci – predstavljamo Luku Vukovića

„Na sve sam naučio gledati drugačijim očima“

Student Programskog inženjerstva Luka Vuković poznat je po fotografiji, hobiju koji uspješno pretvara u posao. Luka u svakodnevnim trenutcima pronalazi mnogo toga lijepog i posebnog, što u fotografiji dobije dodatni smisao i poruku.

Ured

Raspisani natječaji

Otvorene pozicije u Uredima riječkog Studentskog zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci traži studente koji će svojim idejama doprinijeti studentskom životu u Rijeci, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 11. prosinca.

Min socijale

Najavljene žalbe i zajednički apeli protiv Ministarstva socijalne politike i mladih

Udruge ogorčene provedbom natječaja za sufinanciranje projekata za mlade

Kroz mnoge komentare se da iščitati nezadovoljstvo ne samo ovim natječajem već i nekim prethodnima, direktnim dodjeljivanjima novca i kriterijima kojima se financira civilno društvo.

Ured

Jačanje civilnog društva

U tijeku natječaj za dodjelu prostora udrugama

Do 28. svibnja traju prijave na natječaj kojim Grad Zagreb dodjeljuje gradske prostore na korištenje neprofitnim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva.