ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU

Raspisan fotonatječaj na temu najboljih Erasmus trenutaka

Fotografijaaaa

Erasmus+ nije ti nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous?

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisali su fotonatječaj #BestErasmusMoments. Namijenjen je studentima koji su sudjelovali u Erasmusu, a traje sve do 14. listopada. 

Zainteresirani sudionici trebaju pronaći fotografiju s Erasmusa koja ih uključuje i nešto što predstavlja državu u kojoj su bili na razmjeni, primjerice poznatu građevinu, predmet, jelo. Tu fotografiju trebaju objaviti na Facebooku, Instagramu i Twitteru s hashtagovima #besterasmusmoments i #ErasmusDays te označiti @ESNcroatia. Uz nju trebaju napisati državu, mjesto odnosno grad i datum kada je snimljena te rečenicu o zabilježenom trenutku.

Detaljna pravila natječaja nalaze se na poveznici.

Foto: ESN

Komentari na članak

Vezani članci

Medijske nade Parlamenta

Ured za informiranje Europskog parlamenta poziva

Prijavite se na natječaj Medijske nade

Podsjećamo vas na natječaj Medijske nade Ureda za informiranje Europskog parlamenta. Dovoljno je poslati video od 1 minute na temu mogućnosti koje mladima pruža EU ili s bilo kojeg događaja s nedavnog Tjedna Europe (4. - 9. svibnja).

Chantal2

Erasmus iskustvo: Chantal Holik

„Hrvatska bi trebala promijeniti dosta toga u obrazovnom sustavu, ali ne smatram da bi im Češka trebala biti uzor!”

Chantal Holik je studentica druge godine turizma na Veleučilištu VERN. Što ju je navelo da ode u Prag i iskusi drugačiji život na pet mjeseci, pročitajte u nastavku.

Help SPlit

Fotoklub Split

Dođite na Help-Portrait Split i napravite fotografije za pamćenje

Splitska Help-Portrait ekipa poziva Vas da u subotu u vremenu od 10:30 do 13:00 uzmete za ruku momka, curu, prijatelja, prijateljicu, mamu, tatu, baku, djeda... i posjetite Help-Portrait studio koji će se nalaziti u Fotoklubu Split, a oni će Vam pokloniti zajedničku fotografiju.

Camera obscura

"Camera obscura"

Izradite svoju napravu za hvatanje svjetla na radionici DIY fotografije

Otvorene su prijave za sudjelovanje na dvotjednoj radionici DIY fotografije. Polaznicima će se približiti razumijevanje fotografije kroz gradnju naprave za hvatanje svjetla, izrađivanje kamera te kroz mnoge druge aktivnosti.

FUL KULTURNO natječaj

Natječaj FUL KULTURNO

10 000 kuna za najbolje od pisane riječi

Natječaj nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a odnosi se na kulturu pisane riječi. Otvoren je do 1. travnja 2018. godine, a pobjednika očekuje statua FUL KULTURNO i nagrada od deset tisuća kuna.