Predavanje Urbane mladeži

Putovanje svijetom s 0 kuna i dozom talenta

Putovanje

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

U više ste navrata čuli da netko putuje svijetom s nula kuna, ali mislite da se radi o mitu. Kako bi vas uvjerio da je to moguće, tim istraživača udruge Urbana mladež predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te s vama podijeliti svoja iskustva.

Susret naslovljen Pretvorite svoj hobi u besplatno putovanje zakazan je za ovu srijedu, 24. siječnja u 20 sati, a Funk bar u Tkalčićevoj 52 mjesto je njegova održavanja. Bit ćete iznenađeni koliko ljudi zapravo putuje i financira putovanje svojim hobijima. Plesanje, sviranje instrumenata, pjevanje – to su vrlo poznate ulične umjetnosti koje se itekako mogu iskoristiti. Što je s izradom narukvica, ogrlica, izradi sam umjetnosti te mnogim drugim zanatima? Pridružite se prezentaciji kako biste saznali koje sve opcije imate i kako ih najbolje možete iskoristiti. Čut ćete ponešto i o autostopiranju kao jednom od segmenata ovakve avanture.

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika dostupnog na poveznici.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.pexels.com/photo/woman-holding-card-while-operating-silver-laptop-919436/

Online shopping

Najčešće zamke internetske kupovine i kako se izvući

Kupovina preko interneta jednostavna je i odlična za osobe koje ne vole gužvu i beskrajne redove na blagajni. No isto tako nije u potpunosti sigurna jer su kupci na taj način češće izloženi krađi i raznoraznim prevarama. Jedan od načina na koji se mogu osigurati jest detaljnija provjera stranica s kojih naručuju ili limitirani iznos na kartici kojom plaćaju.

Monopoly novac

Sorbus Aucuparia

Eto, zato ne možemo biti prijatelji... Kako je kriza uništila moj socijalni život?

Kriza nas je žestoko opalila, a svatko se na svoj način nosi s njom. Možda ćemo kao generacija biti zreliji, cijeniti i ono malo što imamo.

Dioklecijanova palača

Predavanje Joška Belamarića

Porezne reforme cara Dioklecijana

Joško Belamarić, ravnatelj instituta za povijest umjetnosti, u Splitu je održao izlaganje o poreznim reformama cara Dikolecijana i utjecaju Egipta na palaču u Splitu.

n

Erasmus+

Splitski studenti medicine imaju priliku saznati sve o stručnim praksama u inozemstvu

U ponedjeljak, 1. srpnja, na Medicinskom fakultetu u Splitu održava se Info dan o svim mogućnostima stručne prakse programa Erasmus+.

J. K. Rowling

Velikodušna milijarderka

Ako ste se ikad pitali kako biste potrošili milijune – J. K. Rowling ima savjet

Slavna spisateljica pokazala je da, osim enormnog talenta, ima i veliko srce, te da vrijeme darivanja nije samo u prosincu, nego onda kada drugi trebaju našu pomoć.