Predavanje Urbane mladeži

Putovanje svijetom s 0 kuna i dozom talenta

Putovanje

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

U više ste navrata čuli da netko putuje svijetom s nula kuna, ali mislite da se radi o mitu. Kako bi vas uvjerio da je to moguće, tim istraživača udruge Urbana mladež predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te s vama podijeliti svoja iskustva.

Susret naslovljen Pretvorite svoj hobi u besplatno putovanje zakazan je za ovu srijedu, 24. siječnja u 20 sati, a Funk bar u Tkalčićevoj 52 mjesto je njegova održavanja. Bit ćete iznenađeni koliko ljudi zapravo putuje i financira putovanje svojim hobijima. Plesanje, sviranje instrumenata, pjevanje – to su vrlo poznate ulične umjetnosti koje se itekako mogu iskoristiti. Što je s izradom narukvica, ogrlica, izradi sam umjetnosti te mnogim drugim zanatima? Pridružite se prezentaciji kako biste saznali koje sve opcije imate i kako ih najbolje možete iskoristiti. Čut ćete ponešto i o autostopiranju kao jednom od segmenata ovakve avanture.

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika dostupnog na poveznici.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+ logo

Nova studija Europske unije

Erasmus+ istraživanje: Razmjena studenata potiče zapošljivost i radnu mobilnost

Nova studija o utjecaju programa razmjene studenata Europske unije Erasmus pokazuje da diplomirani studenti s međunarodnim iskustvom puno bolje prolaze na tržištu rada.

FlixBus

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

vodič za turiste

Kratki priručnik za turiste

Znate li što ne trebate raditi tijekom svojeg putovanja?

Nedavno objavljeni post izazvao je neviđenu međunarodnu razmjenu mišljenja, uvreda, komentara i pošalica, među kojima su si zvjezdani status još jednom priskrbili komentatori iz regije.

Putovanje svijetom

Destinacije za mlade putoholičare

7 mjesta koje trebate posjetiti u dvadesetima

Cijelu akademsku godinu štedite novac? Otputovali biste negdje, ali ne znate kamo? Zavirite u naš popis destinacija koje trebate posjetiti u dvadesetima!

Petra

Savjeti za putovanje

Dobrodošli u Jordan!

Dobrodošli u zemlju bogate povijesti i fascinantne prirode, dobrodošli u – Jordan. Jordan je kolijevka civilizacije zbog činjenice da je u toj državi smještena Petra koja pripada svjetskim čudima, s potpunim pravom.