Predavanje Urbane mladeži

Putovanje svijetom s 0 kuna i dozom talenta

Putovanje

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

U više ste navrata čuli da netko putuje svijetom s nula kuna, ali mislite da se radi o mitu. Kako bi vas uvjerio da je to moguće, tim istraživača udruge Urbana mladež predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te s vama podijeliti svoja iskustva.

Susret naslovljen Pretvorite svoj hobi u besplatno putovanje zakazan je za ovu srijedu, 24. siječnja u 20 sati, a Funk bar u Tkalčićevoj 52 mjesto je njegova održavanja. Bit ćete iznenađeni koliko ljudi zapravo putuje i financira putovanje svojim hobijima. Plesanje, sviranje instrumenata, pjevanje – to su vrlo poznate ulične umjetnosti koje se itekako mogu iskoristiti. Što je s izradom narukvica, ogrlica, izradi sam umjetnosti te mnogim drugim zanatima? Pridružite se prezentaciji kako biste saznali koje sve opcije imate i kako ih najbolje možete iskoristiti. Čut ćete ponešto i o autostopiranju kao jednom od segmenata ovakve avanture.

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika dostupnog na poveznici.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Nagradite se najboljim vikend provodom kako biste proslavili kraj semestra

Studentsko putovanje u Sarajevo

Najbolje ćevape i burek uz odličan provod s dobrom ekipom naći ćete samo na jednom mjestu - u Sarajevu! Nema boljeg načina za proslaviti kraj ispitnih rokova!

Putovanja

Savjeti za uspješno putovanje

Putujte kao iskusan putnik

Sigurno ste barem nekoliko puta doživjeli neugodnosti na putovanju i pitate se što je potrebno da putovanje bude što ugodnije. Mi imamo odgovore!

izvor: Facebook

Paradoks jednog studenta

Jonathan Davey - Englez koji studira u Londonu, a živi u Poljskoj

Jonathan Davey je Englez koji se odlučio za život u Poljskoj dok studira u Londonu, što će mu donijeti uštedu od 4940 funti u devet mjeseci.

Avion

Živite po svom

Pitali smo studente što bi se promijenilo u njihovim životima da imaju više novca; odgovori oduševljavaju

– Kada bih imao novaca, sve bih svoje slobodno vrijeme provodio u inozemstvu. Privlači me jako puno destinacija, kako zbog prirodnih ljepota tako i zbog kulture i običaja. – priča Ante s EFZG-a.

Photo contest

Photo contest

Zaljubljeni, vodimo vas u Budimpeštu

Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.