Predavanje Urbane mladeži

Putovanje svijetom s 0 kuna i dozom talenta

Putovanje

Kako bi povećala razinu mobilnosti, Urbana mladež organizira susret u sklopu kojeg će otkriti kako je moguće pretvoriti hobi u besplatno putovanje. Održat će se 24. siječnja u 20 sati.

U više ste navrata čuli da netko putuje svijetom s nula kuna, ali mislite da se radi o mitu. Kako bi vas uvjerio da je to moguće, tim istraživača udruge Urbana mladež predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te s vama podijeliti svoja iskustva.

Susret naslovljen Pretvorite svoj hobi u besplatno putovanje zakazan je za ovu srijedu, 24. siječnja u 20 sati, a Funk bar u Tkalčićevoj 52 mjesto je njegova održavanja. Bit ćete iznenađeni koliko ljudi zapravo putuje i financira putovanje svojim hobijima. Plesanje, sviranje instrumenata, pjevanje – to su vrlo poznate ulične umjetnosti koje se itekako mogu iskoristiti. Što je s izradom narukvica, ogrlica, izradi sam umjetnosti te mnogim drugim zanatima? Pridružite se prezentaciji kako biste saznali koje sve opcije imate i kako ih najbolje možete iskoristiti. Čut ćete ponešto i o autostopiranju kao jednom od segmenata ovakve avanture.

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali je potrebno potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika dostupnog na poveznici.

Događaj How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH dio je EVS projekta Youth mobility – Cro – EU koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Cristiano Ronaldo

Novi putni kovčezi

American Tourister putuje s Cristianom Ronaldom

„Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!”

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

Olakšanje studentima i roditeljima

Redovno studiranje na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina postaje besplatno

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina iduće će akademske godine upisati 180 studenata koji neće plaćati dosadašnju školarinu od 15 000 kuna godišnje. Donosimo izjavu studenta koji je ovu vijest dočekao s oduševljenjem.

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

"Nije važno ono što kažeš, nego kako to kažeš"

Prijavite se na besplatnu radionicu o prezentacijskim vještinama

Iskoristite priliku i naučite kako najučinkovitije prezentirati sebe i svoj rad.

Aircash aplikacija

Nova usluga na financijskom tržištu

Uz aplikaciju Aircash vrlo brzo stižeš do novca

Aplikacija Aircash nova je usluga na hrvatskom financijskom tržištu. Odličan je izbor za putnike, studente i turiste zbog svoje brzine, jednostavnosti i sigurnosti.

Nagradni natječaj_Bachata Inspire

Zamjena uloga

Žene postaju vođe u besplatnim plesnim radionicama bachate

Na besplatnim radionicama bachate, vrlo popularnog plesa koji privlači sve više mladih, ženama će se pružiti prilika da osjete kako je to voditi, a muškarcima kako je to pratiti u plesu.