Erasmus+ program za sve punoljetne

Prijedlog za razmjenu: par dana u Španjolskoj sa svim pokrivenim troškovima

Španjolska zastava

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da se prijave za razmjenu koja će se u ožujku održati u Španjolskoj. Troškove puta do 360 eura, smještaja, hrane i materijala za učenje pokriva Erasmus+.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u Erasmus+ programu pod nazivom Disclusion – Discrimination and Social Exclusion in Youth Work koji će se održati u mjestu San José de La Rinconada u Sevilli. Zakazan je za razdoblje od 5. do 9. ožujka 2020.

Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe, nema gornje dobne granice – na poveznici. Odabranim sudionicima pokrit će se troškovi smještaja, hrane i materijala za učenje, a refundirat će im se i troškovi putovanja u iznosu do 360 eura. 

Uz to što će na ovaj način besplatno otputovati, sudionici će dobiti i Youthpass, certifikat o sudjelovanju koji je službeno priznala Europska unija, a koji im može koristiti u daljnjoj karijeri.

Razmjenu organizira udruga Meraki koja je u dvije godine postojanja provela preko 60 projekata. Ona, naime, mladima, ali i starijima, pruža priliku da besplatno putuju na međunarodne razmjene, treninge, edukacije i seminare diljem Europe i izvan nje, kako bi razvijali svoje interpersonalne vještine, kao i povećali zapošljivost kroz različite oblike suradnje, osposobljavanja i umrežavanja.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Spektar novčanica

Radionica financijske pismenosti

Besplatno do nužnih znanja za komunikaciju s bankama i telekomunikacijskim operaterima

– Sudionici naše radionice steći će nužna znanja za komuniciranje s bankama, osiguravajućim društvima i telekomunikacijskim operaterima. – ističe Anita Perkov Kalebota iz udruge Franak.

Besplatni programi

7 programa koju vam mogu biti korisni

Besplatni programi koji vam mogu olakšati život

Teško da postoji čovjek koji ima vlastito računalo, a da ne zna za programe kao što su VLC Media Player, Google Chrome, Windows Media Player, Adobe Reader itd. No, za one koje žele znati više, donosimo nekoliko programa koje bi ste mogli pronaći korisnima, ali za koje možda niste čuli. 

Laptop

Razvij novu vještinu

Srce ima novu radionicu za ljubitelje digitalne obrade videomaterijala

Radionica je potpuno besplatna, a prva će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati.

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Edukacija u Kući ljudskih prava

Prijave za besplatnu radionicu komunikacijskih, prezentacijskih i facilitacijskih vještina moguće još danas!

– Radionica je namijenjena predstavnicima udruga mladih i za mlade te općenito mladima (15 do 30 godina, s područja grada Zagreba) koji vjeruju da im komunikacijske vještine mogu pomoći u pronalasku (boljeg) posla.

Konferencija

Konferencija MZS-a

Znanstvenici iz cijelog svijeta o javno i društveno odgovornoj znanosti na riječkom Kampusu; ulaz slobodan

10. srpnja možete besplatno sudjelovati u konferenciji naziva „Javno i društveno odgovorna znanost”. Gostovat će brojni gosti predavači koji inače predaju na poznatim svjetskim sveučilištima.