Profesionalno usavršavanje

Prijavite se za stipendirani novinarski program

The Woods Hole Oceanographic Institution

Prijave su otvorene za međunarodne novinare, profesionalne pisce, producente, urednike, freelancere, autore knjiga i pisce koji imaju barem dvije godine iskustva u svom području.

The Woods Hole Oceanographic Institution otvorio je prijave za stipendirani novinarski program. Namijenjen je međunarodnim novinarima, profesionalnim piscima, producentima, urednicima, freelancerima, autorima knjiga i piscima koji imaju barem dvije godine iskustva u svom području.

Prijaviti se možete do 13. svibnja 2016., a program traje od 25. do 30. rujna u Woods Holeu u Massachusettsu. Svi putni troškovi su pokriveni, kao i smještaj i džeparac. Za potpunu prijavu potrebno je priložiti ispunjeni obrazac za prijavu, životopis, motivacijsko pismo dužine jedne stranice, tri primjera vlastitoga rada napravljenoga u posljednje dvije godine Obrazac i dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Natječaj

Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

foto

Natječaj za stipendije

Vlada Republike Latvije stipendira strane studente

Vlada Republike Latvije raspisala je natječaj za bogat fundus internacionalnih stipendija za sve razine studija, a područje studija nije propisano.

Učenje jezika

Za mlade s područja Šibenika

Besplatne radionice talijanskog i rumunjskog jezika

Imaš dovoljno slobodnog vremena i želiš ga iskoristiti radeći nešto kvalitetno i korisno? Sudjeluj na besplatnim radionicama na kojima ćeš, pričajući s izvornim govornicima, dobiti fantastičnu priliku upoznati se s talijanskim i rumunjskim jezikom. Zaista izvrstan način za ulaganje u sebe i vlastito znanje, zar ne?

Erste Fragmenti

Natječaj za mlade umjetnike

Prijavite svoje radove na projekt "Erste fragmenti"

Za autora najboljeg rada predviđena je i dodatna novčana nagrada u iznosu od 10 000 kuna, a dobiva i priliku za samostalno izlaganje tijekom 2017. godine. Osim odabira najboljeg rada po izboru stručnog žirija, dodjeljuje se i posebna nagrada publike u iznosu od 3 000 kuna.

Djevojka s laptopom

Financijska podrška

Stipendija od 800 kuna mjesečno za djevojku bez roditeljske skrbi

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redovne studentice na javnom visokom učilištu tehničkih znanosti, računarstva i informatike. Prijave traju do 30. studenog.