Natječaj Europskog parlamenta

Otputujte na European Youth Event 2018!

Zasjedanje zastupnika

Do 31. siječnja traju prijave mladih od 18 do 30 godina za sudjelovanje na European Youth Eventu. Provjerite kako do besplatnog putovanja!

Ususret održavanja European Youth Eventa 2018 Europski parlament traži nove načine povezivanja s mladima. U tu svrhu započelo je natjecanje u kojem se mlade poziva da odgovore na pitanje Kako se Europski parlament može više približiti mladima i uključiti ih u europsku demokratsku debatu?

Natječaj je otvoren svim stanovnicima zemalja članica Europske unije koji će u lipnju 2018. godine imati između 18 i 30 godina. Ako se odlučite prijaviti, u svojim se odgovorima možete fokusirati na različite aspekte povezivanja s mladima, npr. kako proširiti debate o pitanjima Unije među mladima ili kako se približiti mladima koji nisu članovi nikakvih organizacija za mlade ili nemaju pristup već postojećim EU-ovim programima za mlade. Možete odgovoriti i o tomu kako ojačati prisutnost Europskog parlamenta na lokalnoj i regionalnoj razini ili kako osigurati da se glas mladih i njihove potrebe i želje jasnije čuju u Parlamentu.

Prijedlog se može poslati u trima formatima: tekstu dužine do 400 riječi na engleskom jeziku, videu dužine do 90 sekundi na bilo kojem jeziku EU-a, ali uz obavezne titlove na engleskom jeziku ili audio zapisu dužine do 90 sekundi na bilo kojem jeziku EU-a, ali s obaveznim transkriptom na engleskom jeziku. Troje najboljih autora, koje će izabrati posebna komisija, osvojit će put na European Youth Event (s podmirenim troškovima putovanja i smještaja), gdje će kao eksperti sudjelovati u radionici koja će se fokusirati na motivaciju i angažiranost mladih.

Svoje prijedloge možete poslati na e-mail eye@ep.europa.eu do 31. siječnja 2018. godine Kao predmet maila obavezno je staviti Europe Calling. Više informacija možete pronaći na web stranicama Europskog parlamenta.

Komentari na članak

Vezani članci

Dan sigurnijeg interneta

Međunarodno obilježavanje Dana sigurnijeg interneta

Svako drugo dijete doživjelo je uznemiravanje na internetu

Uskoro se obilježava međunarodni Dan sigurnijeg interneta. Tim povodom vam donosimo rezultate istraživanja o korištenju informacijsko-komunikacijskih tehnologija djece i mladih u Hrvatskoj.

naslovna

Drugo izdanje ITC-a

Svečano otvoren Istrian Tourism Competition (ITC), produžene prijave za sudjelovanje

Ovogodišnje, drugo, izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u organizaciji START-UP udruge održano je u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli.

UNIRI

Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

LSPR

Natječaj za stipendije

Osvojite stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Euri

Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.