Trening udruge Prizma

Naučite prepoznati lažne vijesti

Isto

Sudionici različitih europskih zemalja pozivaju se na trening o razvoju vještina i znanja o medijskoj pismenosti. Rok za prijavu je 25. srpnja.

Udruga Prizma poziva stanovnike različitih europskih zemalja da se prijave na trening pod nazivom Look Sharp: deconstructing fake news. Riječ je o treningu pomoću kojega bi sudionici iz Hrvatske, Nizozemske, Češke, Estonije, Mađarske, Italije, Rumunjske, Španjolske, Grčke, Švedske, Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske naučili lakše prepoznati lažne vijesti te saznali više o medijskoj pismenosti i korištenju sredstava analize sadržaja koji se prikazuje u medijima.

Uvjeti prijave isključivo su iskustvo u radu s mladima i motivacija, a rok je za istu 25. srpnja. Dodatne informacije o samom programu i detaljima prijave dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Mladi za radnička prava

Prosvjedna akcija

Mladi, žrtve ekonomske situacije, kreću u borbu za radnička prava

Ugrožavanje radničkih prava dovelo je petinu mladih u rizik od siromaštva. Stoga, inicijativa udruga i sindikata dotičnu populaciju želi potaknuti na borbu za promjene.

EU - zastava

Poziv mladima

Otvoren natječaj za najbolje foto, video i literarne radove na temu EU-a, nagrada je GoPro kamera

Hrvatska zajednica županija u sklopu projekta CROSSOVER bira najbolje foto, video i literarne radove o temi nekog od zadanih pitanja. Pobjednici kući nose GoPro Hero 7 kameru.

Klub mladih KLOOZ 2016

Aktivnosti za mlade u Zadru

Putovanja, učenje i igre obilježit će jesen u KLOOZ-u

U četvrtak će se održati prezentacija „online" servisa SALTO-YOUTH, prigodnog za članove udruga mladih. U petak vas očekuje zabavna večer s društvenim igrama.

Nada

Hrvatsko Nadzemlje Split

O nadi vjernika i svjetovnoj nadi progovara Hrvatsko Nadzemlje na novom susretu mladih

Tema susreta mladih grada Splita je „Nada“ i posvećena je Susretu hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se krajem travnja ove godine održati u Vukovaru.

Paris

Ljetna konferencija u Parizu

Radionice o obrazovanju i ljudskim pravima za mlade

Tema ovogodišnjeg izdanja je „Obrazovanje i ljudska prava“, a uključuje tematske obilaske, radionice i konferencije. Program je namijenjen mladima koji žele usavršiti francuski jezik.