Trening udruge Prizma

Naučite prepoznati lažne vijesti

Isto

Sudionici različitih europskih zemalja pozivaju se na trening o razvoju vještina i znanja o medijskoj pismenosti. Rok za prijavu je 25. srpnja.

Udruga Prizma poziva stanovnike različitih europskih zemalja da se prijave na trening pod nazivom Look Sharp: deconstructing fake news. Riječ je o treningu pomoću kojega bi sudionici iz Hrvatske, Nizozemske, Češke, Estonije, Mađarske, Italije, Rumunjske, Španjolske, Grčke, Švedske, Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske naučili lakše prepoznati lažne vijesti te saznali više o medijskoj pismenosti i korištenju sredstava analize sadržaja koji se prikazuje u medijima.

Uvjeti prijave isključivo su iskustvo u radu s mladima i motivacija, a rok je za istu 25. srpnja. Dodatne informacije o samom programu i detaljima prijave dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

HDU: Tribina o glazbenim preferencijama mladih

Tribina o glazbenim preferencijama mladih

Folk glazba ne predstavlja kontroverzan odabir kako se nekada smatralo

Povodom Mjeseca glazbe, Hrvatska diskografska udruga održala je tribinu o glazbenim preferencijama mladih. Okupljena struka, zajedno sa zainteresiranim ljubiteljima glazbe, došla je do zajedničkog zaključka.

Ekonomski fakultet III

Ekonomski fakultet u Zagrebu i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Sarajavu

CEO konferencija za mlade u Zagrebu

Zanima li Vas kako biti uspješan konzultant, kako pretvoriti ideju u biznis? Ili pak želite čuti životnu priču nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu? Sve to i puno više možete saznati na CEO konferenciji!

Mladi i posao

Konferencija "EU za mlade"

Garancija za mlade omogućila posao za 32 tisuće mladih u 2015.

Nezaposlenost mladih danas je najniža od 2008. godine, a 60% mladih (samo)zaposlilo se ili uključilo u program stručnoga osposobljavanja unutar četiri mjeseca od diplome.

Šetnja ulicom

SveKuž u Splitu

Četvrti Sveučilišni kružok: Mladi u politici

Tema ovoga Sveučilišnog kružoka bit će „Mladi u politici“, a u tu svrhu će doći mladi koji su aktivni u različitim političkim strankama.

Od mjere do karijere

Od mjere do karijere

Uz nove mjere posao čeka i tebe!

Dvjema mjerama aktivne politike zapošljavanja primarni je cilj omogućiti svim nezaposlenim mladima stjecanje iskustva i gradnju vlastite karijere. Riječ je o potporama za samozapošljavanje i stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa.