Trening udruge Prizma

Naučite prepoznati lažne vijesti

Isto

Sudionici različitih europskih zemalja pozivaju se na trening o razvoju vještina i znanja o medijskoj pismenosti. Rok za prijavu je 25. srpnja.

Udruga Prizma poziva stanovnike različitih europskih zemalja da se prijave na trening pod nazivom Look Sharp: deconstructing fake news. Riječ je o treningu pomoću kojega bi sudionici iz Hrvatske, Nizozemske, Češke, Estonije, Mađarske, Italije, Rumunjske, Španjolske, Grčke, Švedske, Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske naučili lakše prepoznati lažne vijesti te saznali više o medijskoj pismenosti i korištenju sredstava analize sadržaja koji se prikazuje u medijima.

Uvjeti prijave isključivo su iskustvo u radu s mladima i motivacija, a rok je za istu 25. srpnja. Dodatne informacije o samom programu i detaljima prijave dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Jailhouse festival

Nezavisna udruga mladih

INTERVJU i FOTO: Mladi Lepoglavčani oživjeli svoj grad jedinstvenim Jailhouse festivalom

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave kontinuirano organizira aktivnosti namijenjene mladima i razvoju lokalne zajednice. Najveći projekt udruge, Jailhouse festival, ovog vikenda ulazi u odličnu završnicu u kojoj sve posjetitelje očekuje mnoštvo sportskih i zabavnih aktivnosti te nezaboravan subotnji koncert grupe Aerodrom.

Kasne dvadesete

Tribina Svjetskog saveza mladih

Pokupite savjete za financijsko osamostaljivanje!

Što lokalna samouprava može učiniti za financijsko opismenjavanje mladih te što mladi mogu učiniti sami, otkrijte na tribini Svjetskog saveza mladih Hrvatska.

Rezultati ljetne romanse

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Više od 47 posto mladih ovo ljeto očekuje ljetnu romansu

Je li za vašu ljetnu romansu krivo more, pijesak ili sunce? Kako ju naći, gdje se skriva? Imamo sve odgovore!

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Interkulturalno poduzetničko ozračje gostuje u Pakoštanima

Novo izdanje Summer Jam konferencije organizirao je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. Događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu.

Exit Festival 2016 – drugi dan

Umag – Temišvar – Novi Sad – Budva

EXIT tim pokreće novi festival u Hrvatskoj

Novu je fazu kontinuirane misije regionalnog povezivanja EXIT tim započeo 2014. Ove je godine ostvario suradnju s hrvatskim gradom Umagom.