Putopisno predavanje

KMS: 55 država u ruksaku 25-godišnjeg Igora

putovanje

Kako izgleda ručak kod najboljeg svjetskog kuhara, kako je spavati u palači kraj jordanskog kralja i trčati ispred bikova u Pamploni, otkrit će Igor Tomić.

Inženjer građevine i veliki avanturist, 25-godišnji Igor Tomić održat će putopisno predavanje Svijet u mom ruksaku u Klubu mladih Split. Događaj je zakazan za ponedjeljak, 26. ožujka u 18:30. 

Igor Tomić sa 16 godina posjetio je točno 0 država, a sada iza sebe ima nevjerojatnih 55 posjećenih država na 6 kontinenata. Njegove brojne i komične avanture primjer su kako putovati bez velike svote novca i korištenjem platforme Couchsurfing. Ovom će prilikom prezentirati kako izgleda ručak kod svjetskog kuhara broj 1 Jamieja Olivera, kako je spavati u palači kraj jordanskog kralja i trčati ispred bikova u Pamploni.

Igor je svojim avanturama došao i do nekih nevjerojatnih podataka vezanih i za naša područja. Konkretno, prikazat će koje su to niti koje vežu Hajduk s Černobilom. Također, pričat će o tome kako su izbjegli krokodile i čuvene srednjoameričke zatvore, kako izgleda partijanje s američkim redateljima i manekenkama u Santoriniju te plesanje Maora na dalekom Novom Zelandu. Osim što iza sebe ima iskustvo života na Kubi za vrijeme uragana Irma iz 2017, igrom slučaja postao je junak prosvjeda seljaka i rudara u Gvatemali.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje, vlak, kolodvor

Putovati na budžetu

FOTO: Ako želiš putovati i ne znaš otkud početi, donosimo nekoliko destinacija za tebe!

Kaže se kako kroz putovanja najviše učimo. Što o nama samima, a što o drugim kulturama. Putovanja nas čine otvorenijima za nova iskustva pa čak i jačaju imunitet. Ako se pitaš kako i gdje putovati na studentskom budžetu, moguća rješenja te očekuju u članku.

YOLO natpis

Iskoristi život

Avanture koje moraš doživjeti

Već je duže vrijeme u svijetu društvenih medija poznata uzrečica „YOLO“. Skraćenica je to koja u jednostavnom prijevodu simbolizira postojanje samo jednog života. Donosimo avanture koje si možete priuštiti i koje vrijedi isprobati čim stvorite priliku.

Razgovor za posao

Ambidekster klub

„O zapošljavanju iz prve ruke“ govore stručnjakinje iz sektora ljudskih resursa

Ako ste pri kraju školovanja, tražite prvi posao ili razmišljate o promjeni posla, ovo je pravo predavanje za vas. Na praktičnim primjerima imate priliku dobiti uvid u proces zapošljavanja iz perspektive poslodavaca.

Predavanje o astrološkoj psihologiji

Klub mladih Split

Pridružite se predavanju o psihološkoj astrologiji

Sudjelujte na tumačenje psihološkog potencijala pojedinca putem astrološke simbolike.

International Education Week

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

IRO organizira besplatne radionice o studiranju u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja.