Fotografije koje će vas nasmijati do suza

FOTO: Najgenijalniji profesori na svijetu

Profesor drži predavanje s djetetom u naručju
Pogledaj fotogaleriju
Profesor i problemi s tipkanjem
Profesor i studentske suze
Profesor slavi Pi dan
Profesor upozorava studente da vrijeme teče
Profesor zna kako spriječiti varanje

+5

U fotogaleriji vam donosimo inspirativne i šaljive fotografije profesora s brojnim zanimljivim idejama.

Svaki učenik ili student, uz one profesore koji mu nisu ostali u lijepom sjećanju, imaju one koji su im školske i studentske dane učinili posebnima. Profesori širom svijeta čine nevjerojatne poteze kako bi pomogli svojim studentima te predavanja učinili zanimljivima.

Tako je, na primjer, jedan fakultetski profesor odlučio održati predavanje s djetetom svoje studentice u naručju. Naime, djevojka nije imala novca kako bi unajmila nekoga da pričuva njenu bebu za vrijeme predavanja, pa ju je dovela sa sobom na sat. Kako bi studentica mogla pratiti nastavu, profesor je napravio velikodušnu gestu. 

Mnogobrojni profesori često maskirani drže predavanja, na primjer, jedna je profesorica povijesti poučavajući o Egiptu, odlučila od glave do pete demonstrirati na sebi onaj povijesni period koji trenutno podučava. Druga profesorica radije je odabrala kostim Darth Vadera. 

U našoj fotogaleriji pogledajte ove i druge inspirativne i šaljive fotografije profesora s brojnim zanimljivim idejama. 

Komentari na članak

Vezani članci

Natječaj ISFMF-a 2017.

Povezivanje ljudi, filma i glazbe

Zaljubljenici u filmsku glazbu imaju priliku sudjelovati u ISFMF-u 2017 u Puli

Zaljubljen/a si u filmsku glazbu i zvuk? – Onda ne smiješ propustiti ISFMF 2017 u Puli na kojem deset studenata dobiva priliku sudjelovati, naučiti nešto novo i upoznati profesionalce iz industrije filmske glazbe.

Ulica nakon čišćenja kuća

Pomoć poplavljenom području

FOTO: Studenti Šumarskog fakulteta u zajedničkoj dvodnevnoj akciji očistili 38 kuća, ambulantu i školsku knjižnicu u Gunji

Teško je zamisliti kako je ostati bez svega, kako je to protiv svoje bolje otići iz svega za što ste radili u svojemu životu. Pročitajte što su studenti zatekli u Gunji prilikom čišćenja domova pogođenih poplavom.

Talijansko Sveučilište

Studij u Italiji

Stipendije za buduće pravnike

Talijansko Sveučilište Bocconi nudi stipendije za sve studente pravnog usmjerenja koji nisu nikada studirali u toj zemlji.

FOTO: facebook

Ljubavni „zakoni"

Tajne sretnih studentskih parova

Iako ne postoji čaroban recept za izgled savršene studentske veze, postoji niz pravila koja se jednostavno ne smije prekršiti. Ljubomora? Nikako ne dolazi u obzir. Kompromis? To je čarobna riječ.

Gerard Pique

Druga strana nogometa

FOTO: 10 najzgodnijih nogometaša s ovogodišnjeg Eura

Na ovogodišnjem Euru žene su mogle vidjeti puno više od samog nogometa. Puno je tu novih, lijepih lica koja su zaslužila postati dijelom najzgodnije momčadi.