Nastavak kampanje u Australiji

Cijena čokoladica Snickers ovisit će o raspoloženju potrošača

Snickers

Ako su kupci loše volje, manje će platiti omiljene čokoladice.

Brend Snickers nastavlja s vrlo popularnom kampanjom Kad si gladan, nisi svoj! kojom nastoje približiti čokoladice onima kojima su najpotrebnije – mrzovoljnim, gladnim ljudima. U sklopu kampanje kreiran je algoritam Snickers Hungerithm koji će pratiti trenutno raspoloženja potrošača na društvenim mrežama te ovisno o njemu snižavati cijene. 

Algoritam se temelji na rječniku od 3000 riječi i napravljen je tako da razumije žargon i sarkazam. Dnevno će analizirati više od 14 000 postova na društvenim mrežama, odnosno pratit će ključne riječi u postovima i zabilježiti kakvo raspoloženje prevladava.

Cijene čokoladica prilagodit će se raspoloženju potrošača. Ako algoritam pokaže da se većina potencijalnih kupaca osjeća ljuto i iznervirano, smanjit će se cijene, dakle ako ste lošije volje, platit ćete manje.

Sistem će se obnavljati tijekom dana, s time da se cijena čokoladica maksimalno može sniziti za 82 posto. Popust će biti vidljiv na kuponu koji potrošači mogu pronaći na službenim stranicama Snickersa i iskoristiti u jednoj od 7-Eleven prodavaonica u Australiji.

Bitno je naglasiti da je trenutno jedino u Australiji moguće iskoristiti ovu pogodnost, no već se sljedeće godine očekuje nastavak kampanje diljem svijeta. S obzirom na generalno nezadovoljstvo koje vlada u Hrvatskoj, vjerujemo da bi upravo u našoj zemlji ova kampanja bila odlično prihvaćena.

Komentari na članak

Vezani članci

Redovito učenje

„Trebao učiti za ispite, usput snimio pjesmu“

VIDEO: Varaždinski student opjevao agoniju studentskih rokova

Zašto je pjesma snimljena baš na matricu iz „Pokemona“, nismo se ni usudili pitati.

Iron Maiden

Record Store Day

Iron Maiden oživljava povijest izdanjem 18 minuta dugačke pjesme

Record Store dan obilježava se 16. travnja. Iron Maiden odat će priznanje korijenima izdanjem njihove najduže pjesme tog dana.

Božićni ukras - snjegović

Top lista manje poznatih božićnih pjesama

Alternativne božićne pjesme za malo drugačiji blagdanski ugođaj

Ako su vam dosadili klasični božićni hitovi koji se neprestano vrte na radiju, imamo rješenje! Redakcija portala Studentski.hr napravila je listu alternativnih božićnih pjesama.

Pi na ploči

Na današnji dan

Dan koji krije tajnu beskonačnosti svemira

Četrnaesti se ožujka diljem svijeta obilježava jedenjem pita, pizza i ostalih okruglih slastica. Povod je tomu „slavljenje“ najpoznatije konstante na svijetu – poznatog broja pi.

Kazalište

Na današnji dan

„Cijeli je svijet pozornica, a svi muškarci i žene samo su glumci“

Već se 55 godina slavi Svjetski dan kazališta u nastojanju da se ukaže na njegovu važnost. Unatoč tome što se često čini kako gubi bitku sa suvremenim medijima, kazalište je nesumnjivo i dalje jedan od bastiona kulture koje iz godine u godinu pokazuje da se može nositi s izazovima suvremenog svijeta.