Okrugli stol za mlade

Besplatno informiranje o programu Erasmus+, mogućnostima mobilnosti i Europskim snagama solidarnosti

Konferencija udruge Amazonas

– Uz informiranje, pozivamo te i da se uključiš u grupni rad te podijeliš s nama i ostalim sudionicima/cama svoje ideje i razmišljanja kako neformalno obrazovanje može pridonijeti izgradnji društva solidarnosti i razbijanju predrasuda. – poručuju iz Amazonasa.

Ako se želiš informirati o uspješnim projektima unutar Erasmus+ programa, saznati više o besplatnim mogućnostima mobilnosti te saznati kako i ti možeš postati nositelj projekta Europskih snaga solidarnosti, Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš na okruglom stolu pod nazivom Mladi i različiti: Neformalno obrazovanje povezuje kulture! Održat će se u srijedu, 15. svibnja s početkom u 16:30 u Chilloutka dvorani na adresi Ilica 15.

– Uz informiranje, pozivamo te i da se uključiš u grupni rad te podijeliš s nama i ostalim sudionicima/cama svoje ideje i razmišljanja kako neformalno obrazovanje može pridonijeti izgradnji društva solidarnosti i razbijanju predrasuda. – poručuju iz Amazonasa.

Okrugli stol namijenjen je mladima u dobi od 17 do 30 godina, sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti se. Dodatne informacije nalaze se na Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Studentska mobilnost

Otvoren natječaj Sveučilišta u Splitu za Erasmus + stručnu praksu; traje do isteka sredstava

Objavljen je natječaj za mobilnost splitskih studenata u području stručne prakse u periodu od 2 do 12 mjeseci. Natječaj traje do isteka sredstava.

Australska zastava

Ponuda natječaja

Otvoreni natječaji za PhD školarine

U slučaju da izbor padne na nastavak školovanja, odlučili smo vam izdvojiti nekoliko otvorenih natječaja za PhD školarine. Bacite oko, možda se tu krije odgovor na vaše pitanje.

https://www.facebook.com/EUErasmusPlusProgramme/photos/a.644957458888341/2175123359205069/?type=3&theater

Informativni petak: mobilnost mladih

Razmjena studenata iz perspektive bivše erasmusovke, one koja trenutno pohađa program i one koju to tek očekuje

Iako brojni studenti često čuju nešto o razmjenama od svojih kolega, i to uglavnom pozitivna iskustva, uvijek postoji strah od nepoznatog koji često presudi u odluci. No, zašto bismo to nepoznato trebali percipirati kao pozitivno, otkrile su nam tri sugovornice.

Exchange ability Erasmus

Exchange Ability

Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

ESN Rijeka

Erasmus studentska mreža Rijeka

O kvaliteti studentske mobilnosti raspravljat će se na Nacionalnoj platformi u Rijeci

Nacionalna platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka održat će se u Rijeci. Teme rasprave su: studentska mobilnost, internacionalni projekti ESN-a te edukacija članova ESN-a u Hrvatskoj.