Okrugli stol za mlade

Besplatno informiranje o programu Erasmus+, mogućnostima mobilnosti i Europskim snagama solidarnosti

Konferencija udruge Amazonas

– Uz informiranje, pozivamo te i da se uključiš u grupni rad te podijeliš s nama i ostalim sudionicima/cama svoje ideje i razmišljanja kako neformalno obrazovanje može pridonijeti izgradnji društva solidarnosti i razbijanju predrasuda. – poručuju iz Amazonasa.

Ako se želiš informirati o uspješnim projektima unutar Erasmus+ programa, saznati više o besplatnim mogućnostima mobilnosti te saznati kako i ti možeš postati nositelj projekta Europskih snaga solidarnosti, Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš na okruglom stolu pod nazivom Mladi i različiti: Neformalno obrazovanje povezuje kulture! Održat će se u srijedu, 15. svibnja s početkom u 16:30 u Chilloutka dvorani na adresi Ilica 15.

– Uz informiranje, pozivamo te i da se uključiš u grupni rad te podijeliš s nama i ostalim sudionicima/cama svoje ideje i razmišljanja kako neformalno obrazovanje može pridonijeti izgradnji društva solidarnosti i razbijanju predrasuda. – poručuju iz Amazonasa.

Okrugli stol namijenjen je mladima u dobi od 17 do 30 godina, sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti se. Dodatne informacije nalaze se na Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište Columbia New York

Informativni petak: mobilnost mladih

Kako odabrati pravi grad za Erasmus?

Izabrati pravi grad za Erasmus razmjenu izazovan je i težak posao. Najbitnije se voditi prema vlastitim željama i interesima kako biste izvukli najbolje iz svog Erasmus iskustva. Malen ili velik grad – ovisi o vama, ali svakako treba uzeti sve prednosti i nedostatke u obzir!

Cimerice

Erasmus iskustvo: Mateja Škarić

Pamplona bez bikova, ali s Erasmus večerama

Pročitajte još jedno Erasmus iskustvo iz Pamplone o kojem vam priča članica naše redakcije Mateja Škarić, studentica treće godine komunikologije na Hrvatskim studijima.

Ekonomski fakultet u Splitu

Promocija usluga

Splitski Studentski centar objavio promotivni video u svrhu približavanja usluga studentima

S obzirom na profesionalni karakter i izgled snimke, ovo je izvrstan promotivni materijal ne samo za buduće hrvatske studente, nego i za sve studente koji razmišljaju doći preko Erasmus mreže u Hrvatsku.

Litavski dnevnici

Tino Deželić

Dobre jarane para kupit' ne može

Okrenuo sam se i tamo vidio muškarca pod zimskom kapom koji je izašao iz „Milano“ restorana i doslovno se ukipio na mjestu kada je shvatio tko viče za njim. Već u idućem trenutku ćelavi se navijač probio kroz nas te bacio u trk za muškarcem spominjući mu pritom svu rodbinu i članove obitelji, a ovaj se već dao u bijeg.

Isto

Informativni petak: mobilnost mladih

UHSI otkriva najveće prepreke pri prijavi za studij u inozemstvu i kako ih riješiti

Razgovarali smo s članovima Udruge hrvatskih studenata u inozemstvu kako bismo saznali s kojim se izazovima susreću studenti zainteresirani za mogućnosti mobilnosti te na koji ih način rješavaju.