Gostovanje u Klubu Zona

Udruga iTHEom otkriva što glazbene spotove razlikuje od holivudskog filma

Predavanje u Klubu Zona

Udruga studenata filoloških smjerova splitskog Filozofskog fakulteta iTHEom održat će gostujuće predavanje o glazbenim spotovima u Klubu Zona.

Prvo ovosezonsko gostovanje udruge iTHEom u Klubu Zona održat će se u srijedu, 19. listopada, u 20 sati. Tema predavanja bit će glazbeni spotovi.

– Publici ću objasniti dilemu jesu li glazbeni spotovi komercijalna ili ipak i umjetnička forma te što ih razlikuje od holivudskog filma. Prikazat ću i neke netipčne spotove, ali i primjerima uspješnica pokušati razotkriti tajnu dobrog spota. – najavila je Andrea Jović, suradnica glazbenog bloga Lake note te predsjednica udruge iTHEom.

iTHEom, udruga studenata filoloških smjerova Filozofskoga fakulteta u Splitu, jednom mjesečno u Klubu Zona održavat će predavanja, razgovore o književnosti i tematska druženja. Više informacija potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Odijelo

Predavanje na ZŠEM-u

Medijacija je snažan alat potreban studentima poslovnih fakulteta

Ovog će petka, 6. listopada američki stručnjaci na ZŠEM-u održati predavanje o medijaciji kao snažnom alatu potrebnom menadžerima u donošenju poslovnih odluka te u prevenciji i rješavanju internih i eksternih sukoba i sporova.

Brač Film Festival 2016

Nagradni natječaj

Brač Film Festival: Osvoji karte za dejt sa zvijezdama!

Brač Film Festival međunarodni je festival igranog filma koji se održava u Supetru na otoku Braču od 11. do 13. kolovoza 2016. godine.

LOGO YTB

Priprema za državnu maturu

Maturanti, iTHEom vam je pripremio video o Kiklopovoj intertekstulnosti

Novi video serijala "Priprema za državnu maturu" obrađuje Kiklopa, najzahtjevnije djelo u ispitnom katalogu.

CHRIS Smith

Predavanje na Edwardu Bernaysu

Kongresnik Smith studentima govorio o Domovinskom ratu, borbi protiv komunizma i pobačaju

Suradnja koju je Bernays ostvario s Hrvatskom akademskom zajednicom rezultirala je organizacijom Smithova predavanja na temu „Human rights: The US and the most vulnerable."

žena na razgovoru za posao

Informativno predavanje u CISOK-u

Razotkrijte sve izazove s kojima se žene susreću na tržištu rada

Na predavanju Antonie Livljanić saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada, kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu, koja prava imaju (ne)zaposlene trudnice i roditelji te kome se obratiti za više informacija.