LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Originalni mjuzikl s West Enda i Broadwaya

U prodaji ulaznice za treću i posljednju predstavu mjuzikla „Cats” u Zagrebu

Nakon što su se rasprodale čak dvije predstave mjuzikla „Cats” u Hrvatskoj, dogovorena je nova predstava koja će se održati 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Nakon što su se rasprodale čak dvije predstave mjuzikla „Cats” u Hrvatskoj, dogovorena je nova predstava koja će se održati 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Cats u Hrvatskoj ruše sve rekorde – u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave. S obzirom na to da je velika potražnja za ulaznicama, promotor ovog događaja ART BG Production uložio je velik trud da dogovori još jednu i posljednju predstavu. Nova predstava predviđena je za 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji od 17. siječnja na mrežnim i svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica podijeljene su u nekoliko kategorija, a ukupan kapacitet je 4000 sjedala:

  • Tribina gore B: 189 kn i 259 kn
  • Tribina dolje B: 329 kn i 399 kn
  • Parter: 499 kn

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu i Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. godine, gdje je igrao rekordnih 21 godinu i imao gotovo 9000 izvedbi. Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Brodvejska produkcija je 1983. osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18 godina.

FOTO: Outbox

Nakon svjetske premijere mjuzikl Cats predstavljen je u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, londonska i brodvejska, osvojile su nagradu Grammy. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnnyja Mathisa do Liberacea i Barryja Manilowa. Turneja 2016./2017. organizirana je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrewa Loyd Webbera. U Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG te promovira agencija Outbox.

Za dodatne informacije o mjuziklu posjetite službene mrežne i Facebook stranice te Facebook događaj.

FOTO: OUTBOX