Originalni mjuzikl s West Enda i Broadwaya

U prodaji ulaznice za treću i posljednju predstavu mjuzikla „Cats” u Zagrebu

Cats Zagreb

Nakon što su se rasprodale čak dvije predstave mjuzikla „Cats” u Hrvatskoj, dogovorena je nova predstava koja će se održati 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Cats u Hrvatskoj ruše sve rekorde – u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave. S obzirom na to da je velika potražnja za ulaznicama, promotor ovog događaja ART BG Production uložio je velik trud da dogovori još jednu i posljednju predstavu. Nova predstava predviđena je za 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji od 17. siječnja na mrežnim i svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica podijeljene su u nekoliko kategorija, a ukupan kapacitet je 4000 sjedala:

  • Tribina gore B: 189 kn i 259 kn
  • Tribina dolje B: 329 kn i 399 kn
  • Parter: 499 kn

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu i Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. godine, gdje je igrao rekordnih 21 godinu i imao gotovo 9000 izvedbi. Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Brodvejska produkcija je 1983. osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18 godina.

FOTO: Outbox

Nakon svjetske premijere mjuzikl Cats predstavljen je u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, londonska i brodvejska, osvojile su nagradu Grammy. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnnyja Mathisa do Liberacea i Barryja Manilowa. Turneja 2016./2017. organizirana je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrewa Loyd Webbera. U Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG te promovira agencija Outbox.

Za dodatne informacije o mjuziklu posjetite službene mrežne i Facebook stranice te Facebook događaj.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Međuprostor"

Kulturni festival

Ganz: Simbioza inovativnih umjetničkih praksi za kraj godine u Studentskom centru

– Festival će istraživati nove načine prezentacije umjetničkih radova, poticati umrežavanje s lokalnom i internacionalnom zajednicom te poticati umjetničku kreaciju, razmjenu znanja i iskustva te intenzivirati suradnju umjetnika uključenih u projekt. – ističe Saša Božić.

Detour u MSU

Koncert u Zagrebu

Po naputku publike, Detour se penje na krov Muzeja suvremene umjetnosti

Detour, Porinom ovjenčan bend, započinje bogatu koncertnu sezonu. U pripremi je željno iščekivani koncert na krovu MSU-a, a radi se i na novom albumu.

Predstavljen program Motovun Film Festivala 2018

Predstavljen program

Više od 100 filmova na novom izdanju „Motovun Film Festivala”

Od 24. do 28. srpnja održat će se „Motovun Film Festival”. Ususret novom izdanju predstavljen je program koji očekuje posjetitelje.

Referendumsko pitanje

Matej Sunara

ZA obitelj, protiv ZAglupljivanja

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb

Djevojka u vlaku

"Zašto ostati u Hrvatskoj?"

Velike kompanije o prednostima ostanka u Hrvatskoj na Youth Speak Forumu

U četvrtak 12. studenog u zagrebačkom hotelu Westin održao se Youth Speak Forum u organizaciji AIESEC-a. Kroz predavanja i radionice, studentima različitih profesionalnih usmjerenja ukazivalo se na prednosti ostanka u Hrvatskoj.