Originalni mjuzikl s West Enda i Broadwaya

U prodaji ulaznice za treću i posljednju predstavu mjuzikla „Cats” u Zagrebu

Cats Zagreb

Nakon što su se rasprodale čak dvije predstave mjuzikla „Cats” u Hrvatskoj, dogovorena je nova predstava koja će se održati 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Cats u Hrvatskoj ruše sve rekorde – u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave. S obzirom na to da je velika potražnja za ulaznicama, promotor ovog događaja ART BG Production uložio je velik trud da dogovori još jednu i posljednju predstavu. Nova predstava predviđena je za 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji od 17. siječnja na mrežnim i svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica podijeljene su u nekoliko kategorija, a ukupan kapacitet je 4000 sjedala:

  • Tribina gore B: 189 kn i 259 kn
  • Tribina dolje B: 329 kn i 399 kn
  • Parter: 499 kn

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu i Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. godine, gdje je igrao rekordnih 21 godinu i imao gotovo 9000 izvedbi. Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Brodvejska produkcija je 1983. osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18 godina.

FOTO: Outbox

Nakon svjetske premijere mjuzikl Cats predstavljen je u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, londonska i brodvejska, osvojile su nagradu Grammy. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnnyja Mathisa do Liberacea i Barryja Manilowa. Turneja 2016./2017. organizirana je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrewa Loyd Webbera. U Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG te promovira agencija Outbox.

Za dodatne informacije o mjuziklu posjetite službene mrežne i Facebook stranice te Facebook događaj.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Flickr

Sajam australskog obrazovanja

Australija na trećem mjestu po broju stranih studenata; saznajte sve o studiranju ondje

Odličan obrazovni sistem i visoki životni standard Australiju čine sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Zainteresirani će imati priliku saznati sve o opcijama i uvjetima studiranja ondje na Sajmu koji će se održati u Zagrebu.

SCZG dvorište

Kultura promjene SC-a

Provedite kulturni listopad u Studentskom centru Zagreb!

Kultura promjene Studentskog centra u Zagrebu najavila je bogati listopad različitim predstavama, filmovima i kvizovima.

SARS

Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Advent u Zagrebu - Zrinjevac 3

Blagdansko ozračje

Paljenjem lampica na Zrinjevcu službeno započinje Advent u Zagrebu

Ako se nekome još uvijek čini da je Božić daleko, ne bojte se, trenutak je došao. Zagreb će nam i ove godine prirediti svjetlosni spektakl popraćen najljepšom božićnom atmosferom.

IoT workshop

Radionica na FESB-u

IoT "geekovi" se okupljaju u sklopu SpliTech konferencije

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.