LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
5. Dan povijesti umjetnosti u Rijeci

Traje fotonatječaj „Grad je živ", pokažite kako Rijeka izgleda kroz studentske oči

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta, a natječaj završava 1. ožujka.

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta, a natječaj završava 1. ožujka.

Povodom Dana povijesti umjetnosti u Rijeci, koji će se održati 27. ožujka, objavljen je fotografski natječaj za sve studente Republike Hrvatske na temu „Grad je ŽIV!“.

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta. U fokusu nisu ljudi, već predmeti koji dokazuju njihovu prisutnost, remete zadane konture grada i oživljavaju njegov prostor svojim nekonvencionalnim karakterom. Svojom fotografijom autori trebaju pokazati da i razbijeni obrasci mogu biti jednako zanimljivi.

Natječaj je počeo 4. veljače, a završava 1. ožujka, dok će se 27. ožujka otvorit izložba u prostoru Filozofskog fakulteta u Rijeci, kada će i pobjednik natječaja biti objavljen. Autor najbolje fotografije osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 1,000 kn

Dan povijesti umjetnosti organizira se u suradnji studenata povijesti umjetnosti, Društva povjesničara umjetnosti Rijeke, Odsjeka za povijest umjetnosti, Centra za ikonografske studije i Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, a uz financijsku podršku Grada Rijeke i Studentskog kulturnog centra.

Za više informacija pogledajte tekst natječaja na stranici Kluba.

FOTO: ARTEFACT