Natječaj za filmofile

Svjetski festival animiranog filma traži volontere

Animafest 2017 crtić

– Kako bismo ostvarili još jedno uspješno izdanje festivala, potrebni su nam ljubitelji animiranog filma koji su spremni pomoći, družiti se te mnogo naučiti o organizaciji festivala i animaciji. – poručuju organizatori Animafesta.

Otvorene su prijave za volontiranje na 29. Svjetskom festivalu animiranog filma – Animafestu Zagreb 2019!

– Kako bismo ostvarili još jedno uspješno izdanje festivala, potrebni su nam ljubitelji animiranog filma koji su spremni pomoći, družiti se te mnogo naučiti o organizaciji festivala i animaciji. Do samog otvorenja i održavanja festivala (od 3. do 8. lipnja) organizirat ćemo mnoge aktivnosti kao što su otvorene projekcije i radionice, a trebat ćemo i pomoć pri dijeljenju promotivnih materijala, plakata i ostalog. – poručuju organizatori. 

Prijave se zaprimaju zaključno s 12. svibnja, a vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici

– Izaberite sektor koji vas zanima: press, hospitality, kino, scanner simpozij, infopult, projekcije na otvorenom itd. i prijavite se za volontiranje koje počinje već sredinom svibnja. Vjerujemo da ćete, uz raznolikost sektora, aktivnosti i događanja na ovogodišnjem festivalu, pronaći motiv za volontiranje i postati vrijednim dijelom našeg tima. – dodaju iz organizacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Film

Natječaj za volontere

Volontiraj na 4. Filmskoj RUNDI

Do 20. svibnja primaju se prijave za volontiranje u različitim sektorima Filmske RUNDE.

Putovanje

Volontiranje puta vrijedno

Kako volontiranjem do besplatnog putovanja

Mnogo je organizacija i platformi koje vam omogućuju besplatno putovanje, a da zauzvrat malo volontirate. Mi donosimo informacije o nekima od njih.

FPZG

Serija predavanja

Poticanje političke participacije, aktivizma i volontiranja na FPZG-u

Od 6. ožujka do 5. lipnja doc. dr. sc. Marta Zorko u suradnji s Udrugom Zamisli održat će niz predavanja za mlade od 15 do 30 godina.

Održan okrugli stol "Volontiranjem do željenog posla"

Zaključci okruglog stola

„Volontiranje je doista dobar put do željenog posla“

Sudionici okruglog stola s publikom su podijelili svoja volonterska iskustva. Otkrili su da ih je volontiranje doista dovelo do određenih poslova te da su zahvaljujući istome usvojili brojna nova znanja i vještine koje nisu imali prilike stjecati unutar formalnih obrazovnih institucija.

Tebe tražimo

Regrutacija članova

Iskustvo ne pada s neba – stekni ga na portalu Studentski.hr i ostalim SIK-ovim projektima

Ponajveći studentski portal u Hrvatskoj i ove jeseni otvara svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 21. listopada pronađi svoj novi tim u udruzi Studentski informativni kutak, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.