Odlična prilika za filmofile

Sudjelujte u stvaranju najvećeg hrvatskog filmskog festivala

Pulska arena 2

Volonterima se nude mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju.

Pulski filmski festival nastavlja svoju tradiciju okupljanja mladih zaljubljenika u filmsku umjetnost na stručnim radionicama i organizacijskim procesima. I ove godine organizatori pozivaju mlade da se priključe kao dio volonterske službe.

Već šestu godinu volonteri čine dio pulskog festivalskog ozračja i sastavni su dio svih festivalskih procesa. Mladi vole volontirati na Pulskom filmskom festivalu zbog dragocjenog iskustva stvaranja najvećeg hrvatskog filmskog festivala koje stječu uz obilje zabave, druženja s filmskih profesionalcima i zasnivanja novih prijateljstava.

Volonterima se nude mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju. Na 63. Pulski filmski festival mogu se prijaviti svi volonteri stariji od 18 godina, a bit će angažirani u periodu od 2. do 17. srpnja 2016. godine za rad na svim festivalskim lokacijama i u svim odjelima.

Prijave za volontiranje traju do 20. lipnja 2016. godine Više informacija o radu volonterske službe na Festivalu, prijavnicu i pravilnik potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

AIESEC stručna praksa

AIESEC te šalje na praksu

Prijavi se na plaćene prakse u Njemačkoj, Poljskoj ili Mađarskoj

Nedavno si diplomirao/la i tražiš radno iskustvo ili te jednostavno zanima kako je to raditi u inozemstvu? Izaberi jednu od AIESEC stručnih praksi u području teachinga, marketinga ili IT-a i kreni u svoju internacionalnu avanturu, a usput podebljaj svoj životopis!

NOVINARI

Regrutacija volontera

Vodeći studentski medij traži novinare

Brojni studenti različitih fakulteta svakodnevno se brinu da njihove kolege diljem Hrvatske dobiju različite korisne informacije o studentskim događanjima, stipendijama, životu u domovima, promjenama na fakultetima i svemu ostalome što je studentima potrebno za život. Ako im se želiš pridružiti, vremena imaš do 21. listopada.

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.

FotoMaČak

FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

Sudjelujte u zabavnom fotografskom maratonu i osvojite vrijedne nagrade

FotoMaČak je cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Regrutacija S4S

Natječaj za volontere

S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.