Ispit iz glume otvoren javnosti

Studenti ADU u Zagrebu izvode predstavu "Bolest mladeži"

"Bolest mladeži"

Na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu 3. se veljače održava ispit iz glume studenata prve i druge godine diplomskog studija. Svi zainteresirani dobrodošli su na njihovu izvedbu predstave "Bolest mladeži".

Nakon dugih priprema, 3. će se veljače na pozornici Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu izvesti predstava Bolest mladeži. Radi se o ispitu studenata prve i druge godine diplomskog studija glume. Oni su već zablistali u poznatim televizijskim serijama i kazališnim predstavama.

Predstava je djelo austrijskog autora Ferdinanda Brucknera iz 1929. godine Radi se o nezadovoljnoj poslijeratnoj generaciji mladih. Kroz šokantnu i erotski nabijenu radnju pokušava se suzbiti bolest koja je zavladala mladim naraštajem toga radoblja.

Ovog puta imate priliku besplatno uživati u vrhunskoj izvedbi jer ispit je otvoren za širu javnost. Nastupaju Luca Anić (Marie), Sara Duvnjak (Lucy), Tena Nemet Brankov (Desiree), Karlo Mrkša (Freder), Lujo Kunčević (Petrell), Ivona Kundert (Irena) i Paško Vukasović (Alt).

Za kostimografiju, oblikovanje svjetla, produkciju, fotografiju, snimke i asitenciju režiji također su zaslužni studenti i studentice Akademije. Pružite im podršku sutra u 20 sati na adresi Trg Maršala Tita 5.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Konektum stranica

Konektum platforma spaja studente i poslodavce

INTERVJU i FOTO: Studenti Sveučilišta u Rijeci osmislili platformu za pronalaženje zaposlenja u struci

Studenti Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci osmislili su Konektum platformu koja povezuje studente i poslodavce s ciljem pronalaženja zaposlenja u struci. Platforma je u fazi testiranja, a početkom akademske godine kreće s predstavljanjem po fakultetima.

SPOT

Na setu snimanja spota za himnu Fakulteta

Sasvim neobičan ponedjeljak na Ekonomskom fakultetu – studenti snimili spot zajedno s bendom Pravila igre

Dečki iz benda Pravila igre zajedno s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu snimili su himnu pod nazivom „Samo zbog nje”, a u ponedjeljak su napokon i snimili spot. Pogledajte kakva je bila atmosfera na setu.

Ritam kulturizma 2016.

Ritam kulturizma 2016.

Osmislite promotivnu kampanju i osvojite 1000 kuna

Sudionici moraju osmisliti kampanju koja će promovirati Dalmaciju kao destinaciju zdrave hrane i zdravih životnih navika. Prijave su otvorene do 8. travnja. Rješenja je potrebno predati do 17. travnja 2016. godine.

Pravni fakultet u Zagrebu

Student protiv fakulteta

Pravni fakultet u Zagrebu izgubio parnicu protiv svog studenta!

Što se dogodi kad fakultet odlično pripremi svog studenta da u stvarnoj parnici izgubi od njega? Pravni fakultet u Zagrebu ovih je dana doživio upravo takvo iskustvo.

EuroZagreb-Mladost Open 2014

Izvještaj s natjecanja

Završen EuroZagreb-Mladost Open 2014

Treći međunarodni studentski turnir EuroZagreb-Mladost Open 2014 održao se u Zagrebu od 12.06. do 15.06.2014. godine. Donosimo službene rezulate i izvještaj s turnira.