Ispit iz glume otvoren javnosti

Studenti ADU u Zagrebu izvode predstavu "Bolest mladeži"

"Bolest mladeži"

Na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu 3. se veljače održava ispit iz glume studenata prve i druge godine diplomskog studija. Svi zainteresirani dobrodošli su na njihovu izvedbu predstave "Bolest mladeži".

Nakon dugih priprema, 3. će se veljače na pozornici Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu izvesti predstava Bolest mladeži. Radi se o ispitu studenata prve i druge godine diplomskog studija glume. Oni su već zablistali u poznatim televizijskim serijama i kazališnim predstavama.

Predstava je djelo austrijskog autora Ferdinanda Brucknera iz 1929. godine Radi se o nezadovoljnoj poslijeratnoj generaciji mladih. Kroz šokantnu i erotski nabijenu radnju pokušava se suzbiti bolest koja je zavladala mladim naraštajem toga radoblja.

Ovog puta imate priliku besplatno uživati u vrhunskoj izvedbi jer ispit je otvoren za širu javnost. Nastupaju Luca Anić (Marie), Sara Duvnjak (Lucy), Tena Nemet Brankov (Desiree), Karlo Mrkša (Freder), Lujo Kunčević (Petrell), Ivona Kundert (Irena) i Paško Vukasović (Alt).

Za kostimografiju, oblikovanje svjetla, produkciju, fotografiju, snimke i asitenciju režiji također su zaslužni studenti i studentice Akademije. Pružite im podršku sutra u 20 sati na adresi Trg Maršala Tita 5.

 

Komentari na članak

Vezani članci

SPOT

Na setu snimanja spota za himnu Fakulteta

Sasvim neobičan ponedjeljak na Ekonomskom fakultetu – studenti snimili spot zajedno s bendom Pravila igre

Dečki iz benda Pravila igre zajedno s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu snimili su himnu pod nazivom „Samo zbog nje”, a u ponedjeljak su napokon i snimili spot. Pogledajte kakva je bila atmosfera na setu.

Kazaliste

Manifestacija u Pazinu

Kaotis Teatralis izborio plasman na Državnoj smotri amaterskih kazališta

Nakon predstavljanja na 15. Županijskoj smotri kazališnih amatera u Đurđevcu, predstava „Ispod površine” izvest će se na Državnoj smotri.

Dodjela stipendija

Stipendiranje zagrebačkih studenata

Dodijeljene stipendije studentima Sveučilišta u Zagrebu

Održana je svečanost dodjela stipendija Sveučilišta u Zagrebu za stipendiste i počasne goste. Dodijeljeno je 510 stipendija u 4 kategorije, a naglasak je bio na prosjeku ocjena i osvojenim nagradama.

Hrvatska Mensa-testiranje

Hrvatska Mensa

Mensa provodi testiranja, studenti imaju popust

Svoj IQ možete saznati ako se odazovete na testiranje koje organizira Hrvatska Mensa.

Ljubav na faksu

STUDENTSKE LJUBAVI

Vjenčanje za vrijeme studija – zašto ne?!

Ivan i Živa studenti su kojima ljubav život znači. Zaručeni i sretni žive svoje studentske dane. Ambiciozni planovi upotpunjuju život te ga čine uzbudljivijim. Temelje svoje veze primjenjuju svaki dan te svaki problem rješavaju kompromisom i razgovorom. Podrška obitelji i prijatelja ne manjka te se vesele zajedničkoj budućnosti.