Aktivnosti Kluba Zona

Stripaški kružok usmjeren na mlade splitske nade

Stripaški kružok Kluba Zona

 Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

Novi Stripaški kružok u programu Kluba Zona zakazan je za četvrtak, 11. siječnja, u 20 sati. Održat će se u Chillton baru, na splitskoj adresi Jadranska 1.

Pozornost će se usmjeriti na mlade nade splitske strip scene. Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

– Špika organizira 24-satno crtanje stripa u Školi likovnih umjetnosti, Karla je jedna od nekoliko  desetaka  učenika i učenica koji ne spavaju da bi crtali strip, a  Ante  je veteran 24-satnog crtanja. Dokazuje li ova manifestacija upornost splitskih mladih crtača i potencijal splitske strip scene, što ih motivira i deprimira u stvaranju te gdje i kako bruse svoj talent, tek su neka pitanja na koja ćemo čuti odgovore. – najavljuje Danica Kliškić, voditeljica večeri, koja se i sama u strip zaljubila na jednoj od radionica crtanja stripa.

Komentari na članak

Vezani članci

Jeff Burton

Predavanje informatičke legende

Jeff Burton uputio snažne poruke mladim hrvatskim poduzetnicima

– Postati odrasla osoba znači pokušati napraviti promjenu u svijetu kroz start up. – poručio je mladima u Hrvatskoj Jeff Burton.

EYA,, naslovna, startup

PROJEKTI ZA MLADE

European Youth Award – natjecanje za mlade koji rade na projektima koristeći digitalnu tehnologiju

European Youth Award natjecanje je koje poziva sve mlade ljude, društvene poduzetnike i pokretače start-upova da naprave projekte u digitalnom okruženju kako bi poboljšali društvo. Možete prijaviti projekte u devet različitih kategorija, a sve završava velikim događajem u Grazu gdje će se proglasiti oni najbolji.

književna udruga Ludens logo

Književna udruga Ludens

Naučite pisati kazališne kritike na radionicama u Zadru

Polaznici ove radionice prvenstveno će raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

s

Kino Forum

Besplatna radionica, predavanje i „stand-up” komedija o vještini javnog govorenja

Događaj će se održati 6. svibnja s početkom u 19 sati u Kino „Forumu” SD „Stjepan Radić”, a ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

Pun mjesec

Josip Maslov

Izgubljena generacija

Zato kad poskupe jogurti u menzi, nemoj samo zbunjeno gledati nego reci: „Pa majku vam jebem, dokle vako?“ Kad se zatekneš kako kmečiš da nema posla, volontiraj negdje i možda ti se već sutra negdje otvori prilika. Dečko te vara s Majom iz 6. paviljona – odjebi šupka! Bandić je u zatvoru i brineš se da ti više nema tko srediti posao – pokreni ga sam. Stvari su istodobno i komplicirane i jednostavne.