Aktivnosti Kluba Zona

Stripaški kružok usmjeren na mlade splitske nade

Stripaški kružok Kluba Zona

 Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

Novi Stripaški kružok u programu Kluba Zona zakazan je za četvrtak, 11. siječnja, u 20 sati. Održat će se u Chillton baru, na splitskoj adresi Jadranska 1.

Pozornost će se usmjeriti na mlade nade splitske strip scene. Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

– Špika organizira 24-satno crtanje stripa u Školi likovnih umjetnosti, Karla je jedna od nekoliko  desetaka  učenika i učenica koji ne spavaju da bi crtali strip, a  Ante  je veteran 24-satnog crtanja. Dokazuje li ova manifestacija upornost splitskih mladih crtača i potencijal splitske strip scene, što ih motivira i deprimira u stvaranju te gdje i kako bruse svoj talent, tek su neka pitanja na koja ćemo čuti odgovore. – najavljuje Danica Kliškić, voditeljica večeri, koja se i sama u strip zaljubila na jednoj od radionica crtanja stripa.

Komentari na članak

Vezani članci

Ležaljke na plaži

Mladi u turizmu

Podijelite svoja očekivanja, probleme i radna iskustva u turizmu i hotelijerstvu

Projekt „Socijalna distanca i indeks polikroničnosti mladih djelatnika u hotelijerstvu“ Zavoda za turizam porečkog Instituta ima za cilj potaknuti pozitivne promjene na turističkom tržištu rada. Kako mladi mogu sudjelovati u projektu te transformirati turizam u poželjno mjesto rada, otkrila nam je voditeljica projekta, dr. sc. Marinela Dropulić Ružić.

Kvizanje u Zoni!

Kviz u Klubu Zona

Treće kolo Kvizanja posvećeno događajima u 2016. godini

Kvizanje se u Klubu Zona održava prve radne srijede u mjesecu. Sudjelovanje je besplatno.

Erste Fragmenti

Natječaj za mlade umjetnike

Prijavite svoje radove na projekt "Erste fragmenti"

Za autora najboljeg rada predviđena je i dodatna novčana nagrada u iznosu od 10 000 kuna, a dobiva i priliku za samostalno izlaganje tijekom 2017. godine. Osim odabira najboljeg rada po izboru stručnog žirija, dodjeljuje se i posebna nagrada publike u iznosu od 3 000 kuna.

email naslovna

Uspješniji život uz uspješno sastavljene poruke

„Networking“ i povezivanje e-mailom otvaraju mnoga vrata

Pisanje elektroničkih poruka može vam olakšati traženje posla, ali i stjecanje veza s ozbiljnim, poslovnim ljudima koji vam mogu biti od velike pomoći u karijeri.

KLOOZ: Decoupage radionica

Klub mladih Klooz

„Decoupage” radionica za humanitarne svrhe

Klub mladih Klooz započinje s humanitarnim kreativnim radionicama, a prva se održava već sutra!