Aktivnosti Kluba Zona

Stripaški kružok usmjeren na mlade splitske nade

Stripaški kružok Kluba Zona

 Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

Novi Stripaški kružok u programu Kluba Zona zakazan je za četvrtak, 11. siječnja, u 20 sati. Održat će se u Chillton baru, na splitskoj adresi Jadranska 1.

Pozornost će se usmjeriti na mlade nade splitske strip scene. Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

– Špika organizira 24-satno crtanje stripa u Školi likovnih umjetnosti, Karla je jedna od nekoliko  desetaka  učenika i učenica koji ne spavaju da bi crtali strip, a  Ante  je veteran 24-satnog crtanja. Dokazuje li ova manifestacija upornost splitskih mladih crtača i potencijal splitske strip scene, što ih motivira i deprimira u stvaranju te gdje i kako bruse svoj talent, tek su neka pitanja na koja ćemo čuti odgovore. – najavljuje Danica Kliškić, voditeljica večeri, koja se i sama u strip zaljubila na jednoj od radionica crtanja stripa.

Komentari na članak

Vezani članci

12. Kazališni kamp

Kreativni razvoj djece i mladih

Tirena dramski odgaja različite uzraste na novom Kazališnom kampu

Teatar Tirena ove godine organizira 12. Kazališni kamp. U sklopu programa održat će se osam raznovrsnih kazališnih radionica za različite uzraste.

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Interkulturalno poduzetničko ozračje gostuje u Pakoštanima

Novo izdanje Summer Jam konferencije organizirao je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. Događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu.

zapošljavanje

„Garancija za mlade“

Ministar Mrsić bit će gost na 19. sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH

Ministar će u jednosatnom izlaganju široj javnosti te studentima veleučilišta i visokih škola predstaviti program „Garancija za mlade“.

Dance Arena EXIT-a

Priznanje svjetskog magazina o elektronskoj glazbi

Vodeći DJ magazin proglasio Exit jednim od najboljih svjetskih festivala

Veliko priznanje došlo je od vodećeg magazina o elektronskoj glazbi, britanskog DJ Mag-a. O popularnosti festivala govori i podatak da se gotovo godinu dana uoči sljedećeg EXIT-a, za ulaznice prijavilo čak 20 000 posjetitelja iz više od 60 zemalja svijeta!

JoB

Udruga Igra

Besplatna edukacija u svrhu povećanja zaposlenosti mladih

Na besplatnu edukaciju se mogu prijaviti mladi u dobi od 18 do 29 godina te studenti završnih godina studija društveno-humanističkog usmjerenja.