Međunarodni festival u Sisku

Star Film Fest u potrazi za ovogodišnjim filmskim naslovima, javite se!

film

– Pozivamo sve filmaše da prijave svoje filmove i postanu dio priče Star Film Festa. – poručuju organizatori.

Međunarodni filmski festival Star Film Fest doživjet će svoje šesto izdanje od 29. do 31. kolovoza 2019. godine u Sisku. Za dobar program potrebni su i dobri filmovi, stoga su organizatori otvorili prijave za natjecateljski dio programa.

– Star Film Fest iz godine u godinu postaje sve važnije okupljalište filmaša i filmofila iz Hrvatske i svijeta čime smo iznimno ponosni. Pozivamo sve filmaše da prijave svoje filmove i postanu dio priče Star Film Festa. – poručuju organizatori. 

U konkurenciju ulaze filmovi u kategorijama dokumentarnog, igranog, eksperimentalnog, animiranog ili industrijskog filma, pri čemu je važno da nisu nastali prije 2017. godine te da ne traju duže od 25 minuta. Mogu ih prijaviti redatelji, producenti i nacionalna filmska tijela s pravima za zastupanje filmova, i to do 15. svibnja

Prijave se vrše online na službenim stranicama Star Film Festa, poštom, s ispunjenom prijavnicom koja se nalazi na linku ili na Festhome profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

14.  izdanje 25 FPS

Nezavisni i nekomercijalni filmovi

Prostorna i programska ekspanzija „25 FPS-a”, festivala koji suorganizira SC

Premda se ni u dosadašnjim izdanjima nije prezalo od zamagljivanja granica između filmskih i proširenofilmskih programa, novi „25 FPS” predstavlja i izložbeni dio s umjetničkim radovima koji se bave – filmom.

Joker

Na današnji dan

Hollywood izgubio jednog od najperspektivnijih mladih glumaca

Na današnji je dan u 28. godini života preminuo Heath Ledger, glumac s nevjerojatnom moći transformacije u likove koje je portretirao.

Treći dan SFF

Filmski festival pod zvjezdanim nebom

Star Film Fest fantastično ispunio ljetne sisačke noći

Treći izdanje velikog filmskog festivala u Sisku pretvoreno je u iznimno važno društveno zbivanje. Donosimo pobjednike pojedinih kategorija!

Film "Broj 55"

Kino Forum

Besplatne projekcije ratnih filmova na Savi, jednu od uloga igra Supermen iz menze

Filmovi „Štafeta smrti“ i „Broj 55“ prikazat će se besplatno ovog petka u kinu Forum, a u drugom navedenom zapaženu je ulogu odglumio Ivan Ožegović, student ADU-a i donedavni stanovnik Save, poznat po performansu „Superman u menzi“.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival

Studentske preporuke za najbolji filmski provod 277 metara iznad realnosti

Studentske akreditacije za gledanje svih filmova, besplatan kamp i festivalski autobus omogućuju mladima nezaboravno iskustvo na Motovun Film Festivalu.