Filmski festival pod zvjezdanim nebom

Star Film Fest fantastično ispunio ljetne sisačke noći

Treći dan SFF

Treći izdanje velikog filmskog festivala u Sisku pretvoreno je u iznimno važno društveno zbivanje. Donosimo pobjednike pojedinih kategorija!

Treći i završni dan Star Film Festa bio je bogat brojnim događanjima i uzbuđenjima. Jutarnji dio za najmlađe protekao je uz projekciju filma Zagonetni dječak i predstavljanjima filmskih festivala. Tako su gosti u Gradskoj knjižnici poslušali informacije o Student cuts Film Festivalu, Four River Film Festivalu i Filmskoj reviji mladeži te Ljetnoj školi Filma Gunja. Spomenuti su pokazali Siščanima kako filmski festivali izgledaju u njihovoj organizaciji i pozvali ih da im se pridruže u njihovim gradovima. Mladi ljubitelji filma takođr su uživali razgovoru s glumcem Filipom Mayerom.

Poslijepodne su Kazalište 21 ispunili ljubitelji filma. U drugoj večeri projekcija pogledali su preostale filmove te su svojim glasom donijeli Nagradu publike. Stručni žiri Star Film Festa dao je ocjene filmovima, te su nakon završne projekcije proglasili pobjednike u zadanim kategorijama kao i pobjednika foto natječaja Stvarni Sisak.

Pobjednici u pojedinim kategorijama su:

Dokumentarni film: Rezidba, Katerina Duda

Eksperimentalni film: Be back, Andriy Lyryllov

Igrani film: Divna budućnost ljubavi moja, Marko Žunić

Industrijski film: Sektor, Goran Škofić

One take: Ugasi svjetlo, Janja Bijelić

Animirani film: Les Courgettes De La Resistance, Mellisa Idri

Nagrada publike: Sisters, Lea Vidaković

Pobjednik foto natječaja Stvarni Sisak: Bijele ruže, Ivica Bohrc

Foto: Facebook

Tijekom svečanog zatvaranja pobjednici su primili nagrade. Zatvaranje programa proteklo je uz glazbeno uzbuđenje Lukyja & Enigmatika koji je održan u romantičnom okruženju gradske šetnice uz Kupu.

Treći sisački Star Film Fest, uz izniman napor organizatora, vrijedni rad volontera i srdačno prijateljstvo mnogih gostiju i domaćina, pretvoren je u društveno zbivanje koje fantastično ispunjava ljetne noći u Sisku. Festival koji je kruna cjelogodišnjeg rada članova Kino kluba Sisak pod zvjezdanim nebom najavljuje četvrto izdanje.

Komentari na članak

Vezani članci

2. Sava kup

Hrvatski stolni nogomet

Hrvatska stolnonogometna reprezentacija pobjednik Sava kupa

Hrvatska stolnonogometna reprezentacija pobjednik je Sava kupa koji se održavao u Kopru 17. siječnja ove godine.

12. Zürich , Švicarska

Međunarodno studentsko natjecanje

Mašina s PMF-a odnijela pobjedu u strojnom učenju

U međunarodnoj borbi sa 16 europskih sveučilišta, tim Mašina odnio je zasluženu pobjedu sa 20 posto boljim rezultatom od drugoplasiranog tima.

Tim studenata GrooMe s RIT-a

Međunarodno studentsko natjecanje

RIT-ovci zbog popularizacije brade ponovno finalisti „L'Oréal Brandstorma“

Tim GrooMe razvio je svoju ideju proizašlu iz izuzetne popularnosti nošenja brade te velikog potencijala tržišta preparata za bradu. Zahvaljujući njoj fakultet RIT Croatia ponovno je finalist međunarodnog studentskog natjecanja „L'Oréal Brandstorm“.

Star Film Fest traži volontere

Filmski festival

Star Film Fest u potrazi za volonterima

U tijeku su prijave za volontiranje na novom izdanju Star Film Festa. Prijavite se i uživajte u odličnoj filmskoj zabavi.

Metalurški fakultet SCZG, Sisak

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Održava se 2. Dan karijera u Sisku

Metalurški fakultet u Sisku zajedno s bivšim studentima i prijateljima fakulteta organizira 2. Dan karijera. Događaj će se održati 3. travnja i otvoren je za sve zainteresirane.