Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Poljud

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Jedna od najiščekivanijih predstava ovoga ljeta održat će se na Poljudu u Splitu pod palicom redateljice Jelene Bosančić. Prva izvedba Tijardovićeve operete Kraljica lopte nakon 1926. godine zakazana je za 30. lipnja. Reprize će biti 1. i 2. srpnja, a 1800 najbržih imat će sreću uživati u ovoj predstavi, obzirom da se prodaje samo 600 ulaznica po izvedbi. Događaj će biti u kazališnoj, intimnijoj atmosferi, a u predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Prva izvedba, davne 1926. godine, održana je na Starom placu za petnaesti rođendan Hajduka, a ove godine HNK Hajduk u suradnji sa splitskim Hrvatskim narodnim kazalištem priprema spektakl kojim će oživjeti stare uspomene Hajdukovaca.

Od ponedjeljka, 19. lipnja, ulaznice možete nabaviti u Hajdukovom Fan shopu radnim danima od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta. Ulaznice su također dostupne i u menzi Kampus u Studentskom domu Dr. Franje Tuđmana, a cijena je ulaznice na svim prodajnim mjestima 100 kuna. Požurite i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najposebnijih kazališnih predstava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Elektro festival

Festival elektronske glazbe "Future Sound of Zagreb"

"Zvuci budućnosti" u Zagrebu

Prava zabava kreće u petak u Depo klubu. Na eventu pod nazivom „New Talent B2B Special“ publici će se predstaviti deset DJ-a koji će nastupom od 22 sata definitivno oduševiti i najzahtjevnije slušatelje. Cijena ulaznice za ovu večer iznosi 20 kn.

Zastava- Split

Split

Klub mladih Split otvorio svoja vrata u cilju poboljšanja obrazovno-kulturne scene

Klub mladih Split bit će otvoren za sve mlade i osobe koje rade s mladima u vremenu od 9 do 22 h tijekom radnih dana i povremeno tijekom vikenda.

Predstava "Orgija"

Kazališna izvedba

„Orgija" – rekonstrukcija jedne od najozloglašenijih zabava prošlog stoljeća

„Orgija" je predstava o seksualnim i intimnim prijestupima, o prekoračivanju granica morala i etike. Također je i društveni eksperiment.

Hrvatsko narodno kazalište

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

Starozagrebačke melodije i evergreeni na koncertu „Zagreb i ja se volimo tajno“

Koncert „Zagreb i ja se volimo tajno“ obilježit će kraj sezone zagrebačkoga HNK. Nastupit će članovi Drame, Opere i Baleta središnje nacionalne kuće.

1000mods

Vintage Industrial Bar

Grčki stoner bogovi 1000mods na Good Vibrationsu

Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili Kavezu/Vintage Industrial Baru, na dan će koštati 60 kuna.