Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Poljud

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Jedna od najiščekivanijih predstava ovoga ljeta održat će se na Poljudu u Splitu pod palicom redateljice Jelene Bosančić. Prva izvedba Tijardovićeve operete Kraljica lopte nakon 1926. godine zakazana je za 30. lipnja. Reprize će biti 1. i 2. srpnja, a 1800 najbržih imat će sreću uživati u ovoj predstavi, obzirom da se prodaje samo 600 ulaznica po izvedbi. Događaj će biti u kazališnoj, intimnijoj atmosferi, a u predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Prva izvedba, davne 1926. godine, održana je na Starom placu za petnaesti rođendan Hajduka, a ove godine HNK Hajduk u suradnji sa splitskim Hrvatskim narodnim kazalištem priprema spektakl kojim će oživjeti stare uspomene Hajdukovaca.

Od ponedjeljka, 19. lipnja, ulaznice možete nabaviti u Hajdukovom Fan shopu radnim danima od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta. Ulaznice su također dostupne i u menzi Kampus u Studentskom domu Dr. Franje Tuđmana, a cijena je ulaznice na svim prodajnim mjestima 100 kuna. Požurite i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najposebnijih kazališnih predstava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Buffos Wake

Vintage Industrial Bar

Razvrat i gastro užici u srijedu na Goodoulash Vibrisku

Posjetitelji će imati priliku uživati i u punini okusa novog jela na regionalnoj kulinarskoj sceni – Goodoulasha. Chef je najveća kuharska zvijezda na sceni – DJ Venom.

Studenti

Brucošijada

Opak će se dim nadviti nad Tvornicom zahvaljujući brucošima umjetničkih akademija

Ako si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu kulture u petak 24. studenog 2017. u 22 sata.

Pavel

Koncert u Tvornici kulture

Maja Posavec i Greenhouse Blues Band Brass gosti na koncertu Pavela

U Tvornici kulture Pavel će izvesti najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere te pjesme s novog albuma „Družba krivih odluka“.

Ferragosto JAM 8

Ferragosto JAM 8

Krankšvester, Pasi i Kinoklub pridružuju se 8. izdanju Ferragosta

Nakon Damira Avdića, Repetitora i Gatuza koji su najavljeni ranije, Ferragosto JAM 8 najavio je i 3 nova benda - Krankšvester, Pasi i KinoKlub.

Kineziološki fakultet u Splitu

Sveučilište u Splitu

Kineziološki fakultet u Splitu i HNK Hajduk potpisali sporazum o osnivanju sportskog internata

Hrvatski institut za kineziologiju i sport, Kineziološki fakultet u Splitu te vodstvo HNK-a Hajduk potpisali su petogodišnji sporazum o suradnji koja će rezultirati osnivanjem internata HNK Hajduk. Suradnja će se odvijati u tri faze.