Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Poljud

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Jedna od najiščekivanijih predstava ovoga ljeta održat će se na Poljudu u Splitu pod palicom redateljice Jelene Bosančić. Prva izvedba Tijardovićeve operete Kraljica lopte nakon 1926. godine zakazana je za 30. lipnja. Reprize će biti 1. i 2. srpnja, a 1800 najbržih imat će sreću uživati u ovoj predstavi, obzirom da se prodaje samo 600 ulaznica po izvedbi. Događaj će biti u kazališnoj, intimnijoj atmosferi, a u predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Prva izvedba, davne 1926. godine, održana je na Starom placu za petnaesti rođendan Hajduka, a ove godine HNK Hajduk u suradnji sa splitskim Hrvatskim narodnim kazalištem priprema spektakl kojim će oživjeti stare uspomene Hajdukovaca.

Od ponedjeljka, 19. lipnja, ulaznice možete nabaviti u Hajdukovom Fan shopu radnim danima od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta. Ulaznice su također dostupne i u menzi Kampus u Studentskom domu Dr. Franje Tuđmana, a cijena je ulaznice na svim prodajnim mjestima 100 kuna. Požurite i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najposebnijih kazališnih predstava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljen Split fotomaraton

Fotografsko natjecanje

Hajdukov dres i lopta s potpisima prvotimaca za pobjednike Split fotomaratona

U tijeku su prijave za novo izdanje natjecanja Split fotomaraton. Prijaviti se mogu profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a najbolje očekuju zanimljive nagrade u znaku Hajduka.

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557396/

Prilike za mlade

AIESEC Split prima nove članove

AIESEC Split udruga je čiji je glavni cilj unaprijediti i potaknuti osobni i profesionalni razvoj mladih. U tijeku je priključivanje novih članova, a jedini uvjet je dob koja treba biti od 18 do 30 godina.

Tortice, menza, iznenađenje

Iznenađenje

Splitski studenti u menzi su jeli jela poznatih chefova, pili vino i pivo te uživali uz DJ-a

Splitske studente nedavno je u studentskome restoranu dočekalo veliko iznenađenje. Umjesto uobičajenog jelovnika, ondje su ih dočekala vrhunski pripremljena jela koja su napravili poznati splitski chefovi, craft pivo i vino te ugodna atmosfera kojoj je pridonio i DJ Matthew Bee.

Let3 u Boogaloo-u

Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.

Predstava "Brak ustvari ljubav"

Valentinovo u kazalištu

Elegantni humor predstave „Brak ustvari ljubav” gostuje u Koprivnici

– U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe. – poručuju iz kazališta Kult.