Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Poljud

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Jedna od najiščekivanijih predstava ovoga ljeta održat će se na Poljudu u Splitu pod palicom redateljice Jelene Bosančić. Prva izvedba Tijardovićeve operete Kraljica lopte nakon 1926. godine zakazana je za 30. lipnja. Reprize će biti 1. i 2. srpnja, a 1800 najbržih imat će sreću uživati u ovoj predstavi, obzirom da se prodaje samo 600 ulaznica po izvedbi. Događaj će biti u kazališnoj, intimnijoj atmosferi, a u predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Prva izvedba, davne 1926. godine, održana je na Starom placu za petnaesti rođendan Hajduka, a ove godine HNK Hajduk u suradnji sa splitskim Hrvatskim narodnim kazalištem priprema spektakl kojim će oživjeti stare uspomene Hajdukovaca.

Od ponedjeljka, 19. lipnja, ulaznice možete nabaviti u Hajdukovom Fan shopu radnim danima od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta. Ulaznice su također dostupne i u menzi Kampus u Studentskom domu Dr. Franje Tuđmana, a cijena je ulaznice na svim prodajnim mjestima 100 kuna. Požurite i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najposebnijih kazališnih predstava. 

Komentari na članak

Vezani članci

jonathan u saxu - tonska

Koncerti u Zagrebu

Jonathan izvodi još neobjavljene pjesme u Saxu

Na dva će nova zagrebačka koncerta sastava Jonathan publika imati priliku, osim poznatih pjesama s najhvaljenije domaće ploče u tekućoj godini, čuti neke koje će tek biti objavljene.

Kino Klub logo

Kino klub Split

Filmska škola u Splitu

Kino klub Split najavljuje prijave za upise na tečaj filma će se održavati u prostorijama Kluba.

Gibonni na pozornici

Intiman koncert na Anteni Zagreb

Najvjerniji obožavatelji imali priliku zapjevati rame uz rame s Gibonnijem

Uz sat i pol probranih pjesama koje su obilježile Gibonnijevu 30-ogodišnju karijeru, publika je također dobila priliku uživati u intimnoj atmosferi, družiti se s pjevačem te izmijeniti poneku riječ.

Znanost

Festival znanosti Sveučilišta u Splitu

Kroz radionice uđite u svijet znanosti

Ako se nalazite u Splitu ili njegovoj neposrednoj blizini, a želite naučiti nešto više o znanosti, svakako se pridružite Festivalu znanosti koji i ove godine održavaju Sveučilište u Splitu i Umjetnička akademija.

Fotomontaža Kim Jong-ila, FOTO:Flickr

N. N.

Kad zbog mačke miševi kolo vode

Već neko vrijeme sam rijetki gost hrvatskih nogometnih groblja i ogadilo mi se sve ono lijepo u navijačkom životu. Nogomet mi je postao poput osipa na onom mjestu. Prehladu još nisam preležao, a obaveza imam i za dvojicu. Ipak okrećem ključ i krećem na što god to bilo...