Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Poljud

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Jedna od najiščekivanijih predstava ovoga ljeta održat će se na Poljudu u Splitu pod palicom redateljice Jelene Bosančić. Prva izvedba Tijardovićeve operete Kraljica lopte nakon 1926. godine zakazana je za 30. lipnja. Reprize će biti 1. i 2. srpnja, a 1800 najbržih imat će sreću uživati u ovoj predstavi, obzirom da se prodaje samo 600 ulaznica po izvedbi. Događaj će biti u kazališnoj, intimnijoj atmosferi, a u predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Prva izvedba, davne 1926. godine, održana je na Starom placu za petnaesti rođendan Hajduka, a ove godine HNK Hajduk u suradnji sa splitskim Hrvatskim narodnim kazalištem priprema spektakl kojim će oživjeti stare uspomene Hajdukovaca.

Od ponedjeljka, 19. lipnja, ulaznice možete nabaviti u Hajdukovom Fan shopu radnim danima od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta. Ulaznice su također dostupne i u menzi Kampus u Studentskom domu Dr. Franje Tuđmana, a cijena je ulaznice na svim prodajnim mjestima 100 kuna. Požurite i osigurajte svoje mjesto na jednoj od najposebnijih kazališnih predstava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Sveučilište u Splitu

Sveučilište u Splitu

Odsada se kampusom Sveučilišta u Splitu možete prošetati i virtualno

Možete se prošetati kampusom, zaviriti u predavaonice ili prostore sveučilišne knjižnice, a sve to bez dizanja iz svog naslonjača.

Poljud

Facebook akcija

Pomozite Alessandru Del Pieru naći put do Hajduka!

Domišljati Hajdukovci sjetili su se kako bi jednostavnom Facebook akcijom mogli dovući Alessandra Del Piera na Poljud.

Danijela Martinović

Koncert u Lisinskom

Ususret novom glazbenom putovanju, Danijela Martinović uživa u skijaškoj bajci

„Zauvijek zajedno” novo je glazbeno putovanje na koje nas 19. travnja u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” vodi Danijela Martinović.

"First step" u Infozoni

Prva samostalna izložba naše mlade umjetnice

Posjetite izložbu „First step“ u Infozoni

Dvadesetogodišnja Antonella Radanović pripremila je svoju prvu samostanu izložbu fotografija nakon nekoliko uspjeha u posljednje dvije godine.