Europska turneja

Sastav On the rocks sa Sveučilišta u Oregonu stiže u riječki HNK

On the rocks

Nakon nekliko iznimno uspješnih turneja u Sjedinjenim Američkim Državama, muška „a capella” grupa On the rocks započela je svoju europsku, a u njenu pak sklopu nastupa u HNK Ivana pl. Zajca.

U suradnji s Američkim veleposlanstvom u RH, u riječki HNK Ivana pl. Zajca dolazi jedna od vodećih američkih muških a capella grupa On the rocks. Koncert će održati ovoga petka, 26. listopada, od 20 sati. 

Na svoju europsku turneju stiže sa Sveučilišta u Oregonu, gdje je kao grupa osnovana 1999. godine Sastav je do danas snimio sedam studijskih albuma, odradio nekoliko iznimno uspješnih turneja u Sjedinjenim Američkim Državama, sudjelovao u popularnom američkom televizijskom natjecanju a capella zborova The Sing Off te nastupao s nekima od najpopularnijih izvođača današnjice, uključujući Boyz 2 Men i Kid Cudija.

Unatoč velikim uspjesima koje su članovi On the rocksa postigli tijekom proteklih 16 godina, ostali su vjerni svojim korijenima, modernom a capella pjevanju i onom što publika voli, a u čemu oni uživaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Zoe Lower na Dimensionsu

Punta Christo

Završen „Dimensions festival”, uskoro počinje „Outlook”

Sedam tisuća posjetitelja iz više od pedeset zemalja svijeta uživalo je u izvedbama dvjestotinjak glazbenika koji su se rasporedili na jedanaest maštovito postavljenih i uređenih pozornica.

SCoolFEST

Nešto se "kuha" u Studentskom centru

SCool Fest - Što se krije iza misterioznog eventa?

17. i 18. travnja u Studentskom centru održat će se dvodnevni festival zanimljivog naziva SCool Fest

EXIT_Main_Stage

Eksplozivan početak EXIT-a

Ellie Goulding i Bastille uzdrmali publiku, Urban ih razbistrio

EXIT festival započeo je eksplozivnim nastupima Bastille i Ellie Goulding koji su razuzdali i rasplesali publiku. Od regionalnih je izvođača nastupila grupa Urban & 4 koja je razbistrila posjetitelje i poslala ih u daljnju EXIT avanturu.

SARS

Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Najluđi rokeri - Sid Vicious

Seks, droga i još malo droge

FOTO: 10 najluđih rock-zvijezdi

Cijela ta rock-kultura ispresijecana je mitovima i legendama tako da ni sve ove anegdote vjerojatno nisu sto posto istinite, ali su sigurno zanimljive. Također, treba napomenuti da „prekršaji“ ovih glazbenika variraju od običnog pišanja i povraćanja po pločniku pa do višestrukih ubojstava, ali i to je potrebno staviti u vremenski kontekst jer nešto što se smatralo bizarnim u šezdesetima, danas je gotovo normalno.