Dani Voje Radoičića

Riječka akademska zajednica izložbom odaje počast velikom umjetniku

https://www.pinterest.com/pin/296252481719498614/

Izložba fotografija i likovnih radova inspiriranih radom velikog umjetnika bit će otvorena od 5. do 20. studenog u restoranu Kampus.

Projekt Dani Voje Radoičića, nastao suradnjom Sveučilišta u Rijeci, riječke Akademije primijenjenih umjetnosti, Studentskog centra i samog Grada Rijeke, održat će se, ove godine prvi put, od 5. do 20. studenog u Rijeci. Cilj projekta je različitim aktivnostima prisjetiti se stvaralaštva velikog riječkog umjetnika, omiljenog među generacijama, i odati mu počast.

Projekt će otvoriti izložba fotografija fotogrupe riječkog Sveučilišta Baltazar. Izložba će biti otvorena 5. studenog u 10 sati u restoranu Kampus. Otvorenje će prigodnim programom uveličati najmlađi, učenici Osnovne škole Vladimir Gortan.

Dana 13. listopada izložbu fotografija dopunit će i likovni radovi djece osnovnoškolske i predškolske dobi, također inspirirani životom i djelom ovog velikog umjetnika.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da i sami posjetom izložbi odaju počast umjetniku koji je mnogočime zadužio njihov grad.

Komentari na članak

Vezani članci

Brod u zalazak sunca

Foto dani mladih 2014. u Puli

Misliš da znaš s fotićem? Dokaži!

Foto dani mladih se već četvrtu godinu za redom održavaju za sve najbolje hrvatske fotografe i modele koji su željni druženja, upoznavanja novih ljudi, putovanja, zabave i dobrih šala, a više od svega vole kreativno stvaralaštvo i fotografiju.

Underwater Photo Marathon 1

Underwater Photo Marathon

Proglašeni najbolji svjetski fotografi podmorja

– Svaka godina nam donosi sve više i više prijatelja i zaljubljenika u podvodnu fotografiju i lijepo je gledati kako se svi zajedno razvijamo i rastemo u jednu veliku obitelj. – rekao je osnivač natječaja.

Foto dani mladih

Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

najskuplja slika na svijetu, autor njemački fotograf Andreas Ghurski, naziv Rhein II

Trenuci zabilježeni fotoaparatom vrijedni milijune dolara

FOTO: 10 najskupljih fotografija na svijetu

Donosimo vam galeriju od 10 fotografija koje su prodane za više milijuna dolara.

Hrvatske županije na fotografijama

Fotonatječaj "Volim svoju županiju"

FOTO: Ljepote hrvatskih županija na nagrađenim fotografijama

Na fotonatječaj „Volim svoju županiju“ odazvalo se više od 150 autora. Dodijeljene su nagrade za najbolje prema broju dijeljenja na društvenim mrežama, prema broju „lajkova“ te prema odabiru stručnog žirija.