Dani Voje Radoičića

Riječka akademska zajednica izložbom odaje počast velikom umjetniku

https://www.pinterest.com/pin/296252481719498614/

Izložba fotografija i likovnih radova inspiriranih radom velikog umjetnika bit će otvorena od 5. do 20. studenog u restoranu Kampus.

Projekt Dani Voje Radoičića, nastao suradnjom Sveučilišta u Rijeci, riječke Akademije primijenjenih umjetnosti, Studentskog centra i samog Grada Rijeke, održat će se, ove godine prvi put, od 5. do 20. studenog u Rijeci. Cilj projekta je različitim aktivnostima prisjetiti se stvaralaštva velikog riječkog umjetnika, omiljenog među generacijama, i odati mu počast.

Projekt će otvoriti izložba fotografija fotogrupe riječkog Sveučilišta Baltazar. Izložba će biti otvorena 5. studenog u 10 sati u restoranu Kampus. Otvorenje će prigodnim programom uveličati najmlađi, učenici Osnovne škole Vladimir Gortan.

Dana 13. listopada izložbu fotografija dopunit će i likovni radovi djece osnovnoškolske i predškolske dobi, također inspirirani životom i djelom ovog velikog umjetnika.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da i sami posjetom izložbi odaju počast umjetniku koji je mnogočime zadužio njihov grad.

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba "SuveniriJa"

Izložba u Klubu „Zona”

„SuveniriJa”: Predmeti koji govore o studentskim razmjenama, edukacijama i turističkim turama

– Na otvaranju će o destinacijama i povodima svojih putovanja pričati putnici koji su se odazvali pozivu i za potrebe izložbe posudili predmete uz koje se vežu njihove priče s turističkih tura, studentskih razmjena, neformalnih edukacija i nekih drugih putovanja. – objašnjava Ivana Bartulović.

27. Adria Art Annale

Dioklecijanovi podrumi

27. „Adria Art Annale” u znaku Besmrtnosti

Ova izložba već dugi niz godina, još od 1985., uvodi u splitsku kulturnu scenu novi pogled na umjetnost i njen odnos s društvom.

Fotografija Marije Gašparović

Izložba fotografija

Marija Gašparović na Design Districtu dočarava autohtoni ugođaj Martićeve ulice

Tijekom 2016. i 2017. godine Marija Gašparović portretirala je sugovornike u njihovim domovima i na radnim mjestima ili pak u eksterijeru Martićeve ulice, stvarajući tako niz prepoznatljivih slika koje uvjerljivo dočaravaju autohtoni ugođaj ove urbane cjeline, u velikoj mjeri utjelovljen u njezinim protagonistima ― stanovnicima i radnicima.

321 Dizajniraj!

Izložba u Klubu mladih Split

Miš za pobjednika natjecanja „3,2,1 – Dizajniraj!”, a torta posjetiteljima

Otvorenje izložbe radova nastalih na natjecanju u grafičkom dizajnu koje je organizirao Klub mladih Split zakazano je za 23. siječnja u 18 sati. Proglasit će se pobjednik te će mu se dodijeliti nagrada, a pridružiti se mogu svi zainteresirani.

Will Smith

Koncert u Poreču

FOTO: Pripreme Willa Smitha za MTV SummerBlast preplavile Instagram

Kako zarazni klasici megapopularnog Smitha zvuče uživo, moći ćete provjeriti 26. kolovoza. A kako se priprema za iščekivani nastup, provjerite u fotogaleriji koju smo vam pripremili.